Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2015 00:03 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на отбсв,
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 549 Коментари: 2 Гласове:
0



 Въпрос:

  Какво получаваме със светлината от слънцето?

Кратък отговор:

1.    Възможност да можем да виждаме телата и да ги изучаваме.

2.    Топлина за да имаме нужните условия да ни има.

3.    Материя,и движение,като поглъща тялото ни фотони, носители на светлината, на светлинната енергия.

 

Въпрос:

  Какво получаваме от гравитационното излъчване от земята,

Което формира гравитационното и енергийно поле ?

Кратък отговор:

1.    Получаваме сила, която ни придържа към земята, да не полетим свободно във космоса.

2.    Осигурява ни условия да може да ходим и строим  на земята , да произвеждаме блага необходими да ни има.

 

Въпрос:

  Какво представляват двигателите в светлината на ОТБСВ?

Кратък отговор:

  Представляват структури които поемат движения от естествените  източници на енергия, осигуряват собствено движение, което могат и предават на други структури на същността на Вечността.

 

Въпрос:

  На каква база се е развива човешкият прогрес:

Кратък отговор:

  На базата на движението, без което няма  живот, включително и човешко мислене.

 

Въпрос:

  На базата на какви сили се реализира човешкия прогрес,продукт на движението?

Кратък отговор:

1.    На собствените сили, които притежават хората.

2.    На животински сили, които хората използуват.

3.    На сили, които се получават от естествените източници на енергия с двигатели и без двигатели.

 

Въпрос:

   Кои са най- простите двигатели, с които човечеството започва да използува енергията на естествените източници на енергия?

Кратък отговор:

Корабното платно и речния сал..

 

Въпрос:

  На базата на какво достигнах да директните гравитационни двигатели с неограничени възможности да ползуват гравитационното поле на земята, като естествен, безопасен и неизчерпаем източник на енергия, във всяка точка на земята, на суша, вода и въздух?

Кратък отговор:

  На базата на принципа и реалността: „Действие по голямо от противодействието”,без който принцип и реалност не може да работят, като двигатели и корабното платно и водния сал.

 

Въпрос:

  Каква е разликата между силата, при вятъра и водата, на базата на които се реализират съвременните двигатели и силата, при гравитацята, на базата на която се реализират директните гравитационни дивгатели?

Кратък отговор:

  При вятъра и водните потоци силата е право действуваща, пропорционална на напречното сечени на телата и неговата форма, не зависи от масата на телата и има посоката на вятъра и водата, придвижва телата в същата посока, каквато имат вятъра и водните потоци.

  При гравитацията силата е реактивна, пропорционална на масата на телата и не зависи от тяхното напречно сечене и неговата форма.Има посока на придвижване на телата обратна на посоката на гравитационното излъчване/ на гравитационния вятър.

  Забележка:

   Който не е на ясно по отношение на разликата между право действащите и реактивно действащите сили , не е на ясно и не разбира директната гравитационна енергетика и нейните неограничени възможности за безопасен директен добив на енергия от гравитационното поле на земята и други небесни тела, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.

 

Въпрос:

   Кое е откритието и кои са обективните резултати, с които в 1960 г. стигнах до директната гравитационна енергтка, които, на базата на заблудата”Консервативно гравитациоонно поле” учени и лаици , като оракули продължават да отричат, без  резултатите, които ги обуславят да виждат и желаят да проверят  за да видят истината  и да престанат заблудата да приемат за истина, а истината за заблуда?

Кратък отговор:

  Откритието е : „Наличие на условия, при които гравитацонното поле не е консервативно”

  Резултатите , при движение по затворен път в гравитационното поле са:

1.    Сила, ри падането, по голяма от силата, при издигането. Съответно сумарна сила,, при пълен оборот по голяма от нула.

2.    Енергия при падането по голяма от енергията ,при издигането. Съответно сумарна енергия, при пълен оборот по голяма от нула.

Забележка:

  Това са резултати, които ги има и при вятърните чашковидни и витлови двигатели и са в кръга  на възможностите, не само техническите специалисти да ги видят и проумеят, но и студенти и ученици, ако на беше голямата заблуда в науката, която държи в плен съзнанието на учени и лаици ,че гравитационното поле е консервативно, както в миналото  голямата заблуда”Неподвижна земя”е държала в плен съзнанието на хората, за да не могат за векове и хилядолетия да видят и проумеят, че земята е в непрекъснато движение в пространството.

  Голяма е силата на големите човешки заблуди в религия и наука и труден и трънлив е пътя на истината до съзнанието на хората.

  Злото ,на доброто път не дава, докато доброто не го победи и това с молитва и слепота и глухота, по отношение на истината не става. Нужен е непосилен труд и борба да се разрушат крепостите на пътя на Истината.

 

 

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
02.03.2015 16:54
Хората получаваме от гравитацията нещо незримо, но много по - важно от това да можем да стъпваме с двата си крака по Майката Земя. Чрез " Любовта на Земята " ние получаваме огромно количество енергия, която преминава през катализаторите и тогава влиза в химическите поцеси като ги прави от изключително ниско вероятностни във високо вероятностни и възможни в реално време. Тази комбинацията от храна и катализатор / трябва да се има предвид, че храната също носи катализатори и колкото е по - свежа толкова е и по - богата на такива енергийни молекули / еволюционно е била направена така, че когато храната и катализатора се срещнат да направят във флуидна среда гравитационното поле неконсервативно. Живите системи чрез гравитацията получават неизчислимо количество повече енергия от колкото с храната и светлината, но тъй като се касае за студени и симетрични енергийни потоци тази конверсия е изобщо невидима за очите били те и " учени " на хората. Определена категория условно назовавани виждащи възстановяват по един или друг начин в себе си сетиво което информацията за тези процеси им става видима. Всъщност всички хора я виждат тази информация, но тя е обслужвана от подсъзнанието и е извън достъпа на съзнанието и от тук изхождат градските легенди за демоните и вампирите, но това е друга тема. Гравитацията прави живота възможен не само като му прави отправни систени и опора, но и като му дарява енергия така, че той да стане възможен в реално време, а не разстегнат в невъобразимото като бавноразвиващ се. Гравитацията не само сбира звездите, но ги прави възможни за периоди от неизчислими милиардолетия на принципа на вътрешния кръговрат на синтезираните във високите слоеве тежки елементи, които като мигрират до сърцето на звездата - симетратора биват разстрошавани до протони, които са си водород и основен изсточник на термоядрения синтез. Този симетратор е наричаното от Врил, Мрил, Туле, Муле и асънамъ Черното Слънце на Земята и го има и на дъното и и той е направи невта и газа.
цитирай
2. doctora - доктора
04.03.2015 23:24
Сега гледах последното предаване от рубриката " Въпрос на гледна точка ". Интервюиран отново беше уважавания от мен Христо Маджаров. И отново темата беше за България и Заговора срещу нея от свои и чужди разбойници. Всичко ми хареса само имам една забележка и това е, че като тотем на рубриката за България е сложен Лъва ... Истинското и първично Свещено животно на България е Дракона ... Пернатата Змия както в друг контекст я нарича великия Учител Карлос Кастанеда. Даже Истинския Свещен символ на България не е единия дракон, а двата дракона във вечна прегръдка и противопоставяне ... Пижо и Пенда от СУРОВАЧКАТА и от МАРТЕНИЦАТА ... реално ДВАТА ДРАКОНА СИМВОЛИЗИРАТ ДЕЙСТВИЕТО И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО В ЕДИНСТВО ИЛИ ТОВА Е ЕДИННАТА СИЛА НА АКРОБАТА пак изказана в друг контекст от Кастанеда. Не случайно Владетеля Дракон е символ на Водача на Българите ... Граф Дракула, но не Влад Цепеш. Най - вероятно Кан означава Дракон, но това е истина която не е от тази Реалност, но някога отново ще бъде ... когато хората познаят българската история. За тази история няма източници освен свидетелствата на виждащите колобри ... толтеки и други такива и все пак има източници и те ще ни изкарат очите във лицето на българската канонична мартеница и суровачка ... истинските табу символи на истинския вид и разказ на Тризъбеца триждисвещен. За тези първични сили познати на всяка една родила се, съществуваща и умряла галактическа и вселенска култура мога да говоря със часове, защото тризъбеца и знака на Дуло, който си е вид тризъбец трябва да е познат и понятен като знаков символ на всеки един разумен живот достигнал и усвоил познанията на истинската света троица от МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО. Някога когато му дойде времето, но не по измеренията на един сламен български цар тези истини ще започнат да изплуват от небитието. Истинската света троица пряко кореспондира като символика и смисъл с четиримата конника на апокалипсиса. Хората са предавали тези символи за да дойдат до хора знаещи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3319579
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930