Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2015 17:45 - за обективната истина с въпроси и отговори ,в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 504 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  Кое е относително и кое не е относително в светлината на ОТБСВ?

Кратък отговор:

  Относително е всичко, всяка реалност, която, като количествена величина е различна спрямо различните отправни системи.

  Не е относително всичко, всяка реалност, която , като количество е еднаква спрямо всички отправни системи.

 

Въпрос:

  Кое от тройната всеобща, вечна и неделима същност-Пространство-материя-движение от което, и в което произтича всяка реалност и тази същност е в него като част от него е относително и не относително?

Кратък отговор:

  Относително е движението. Като количество то е различно спрямо различните отправни системи.. Относителни са и енергията и силата, като продукт и проявление на  движението

  Не са относителни  пространството и материята, Като количество, те са еднакви, спрямо всички отправни системи пространството, като обем,материята, като маса.

 

Въпрос:

  Кои са фундаменталните обективни истини на базата на които изградих Общата теория за базовата същност на Вечността?

Кратък отговор:

1.    Всеобщата базова същност на Вечността, като база и творец на всичко във Всемира, като продукт от нея , в нея и тя е налице във всичко, като реалност / форма, структура,явление, вечен и ненарушим природен закон/

2.     На съхранението на всеобщата ,неделима и вечна същност на Вечността, като база и творец на всичко от себе си и в себе си.

3.    Пространството, като всеобщо вместилище с единствено предназначение да побира всичко в себе си и да се намира във всичко, което е в него, с наличие само на измерение и липса на вещева същност и качества и свойства.

4.    Материята, като единственият инертен строителен материал от които Вечността, като творец изгражда и разгражда всичко, което реално го има във Всемира и съществува в безкраен брой структури и форми с размени между две недостижими граници: нулата и безкрайността, притежаваща инертност – противодействие на всяко външно силово въздействие  инерция – съхранение на движението и енергията..

5.    Движението, като единственият, вечен и неуморим творец във Всемира, което безспир, без отдих изгражда и разгражда , в единен и неделим процес всичко във Всемира. На тази база заблуда е твърдението, че Вечността/Бог/ за шест дни създал света, а на седмия седнал да си почива.  За движението ,като творец и рушиел няма и не може да има почивка. Няма и не може да има почиващо движение. То, като Бог-творец от безначалието до безкрайността все твори и руши и живот вечен осъществя от бримки преходни, нищожни  във веригата вечна безначална, безкрайна която живот и смърт се нарича, част от която , като преходна бримка е и самият човек, на творението на Вечността –венец.

6.    Вечните и ненарушими природни закони, като продукт от същността на Вечността, като Природа и Бог.

7.    Откритията и изобретенията до които достигнах сам и със съавтори в периода 1960-2015 г, на базата на заблуди ,не разбрани, не признати ,но неопровергани и невъзможно да се опровергаят , обосновани и подкрепени от фундаментални, вечни и ненарушими природни закони, като законите за съхранение и пр. и от конкретни ,познати от времето още на Архимед ,конкретни реалности, неопровергани до сега,свързани с лоста, макарата , относителното тегло  на телата,, обемите, масите и пр..




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300904
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031