Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2015 01:44 - За обективната истина с въпроси и отговор в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 995 Коментари: 4 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

  Какво изисква истината за да се докаже?

Кратък отговор:

  Изисква реалност, която да я потвърди. Без такава реалност мненията и становищата и от папата да са казани нямат научна стойност.

 

Въпрос:

  Отричането на истината , на базата на мнение, без реално потвърждение ,какво е по своята същност?

Кратък отговор:

  Оракулско предсказание, без научна стойност и най- големият учен да го казал.

 

Въпрос:

  Какво са заблудите, които нямат реално покритие от реалността, когато учени и власт имащи с голям авторитет ги изразяват, без с реалностите да се съобразяват?

Кратък отговор:

  Бариери на пътя на истината, които пречат истините да достигнат до съзнанието на хората, като заблудите от миналото:”Неподвижна земя”, „Неделим атом” и пр. и от миналото и днес, като:”Консервативно гравитационно поле”, „Изкривено пространство”, „Зависимост на масата от скоростта”,”Директните гравитационни двигатели са вечен двигател”, каквито те не са ”, „Структура без маса” и пр.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
28.02.2015 00:31
Какво мислят СНП и ННП за истината която стои зад думите Трижди Велик Учител и какво мислят те за това кой е той ? СНП реално халхабер си няма от тези думи и какво стои зад тях ... за нея това са само три думи нямащи никакъв смисъл ... ННП или поне чрез нея аз достигнах до разсъжденията, че Трижди Велик Учител означава Учител ... Човек който научава хората на познания водещи до ключови промени в човешкия вид. На много места съм употребявал думата трижди велик учител, но кой е този трижди велик учител и има ли го в историята, а ... в наши дни дали го има ? Единствения Човек който истински отговаря назад във времето на тази характеристика е Прометей ... всъщност легендата за Месията не е писана за Иисус Христос, а е базирана на хилядолетно и вероятно милианолетно по - стари източници и легенди. Защо Прометей ? Защото той дава огъня на хората и ги превръща с двете си ръце и съответно с ума си от животински вид в цивилизация. Има ли от неговото време до нашето Учител който може да бъде наречен Триждивелик ? Учители с главна буква има много и аз обикновено тези духовни и " недуховни " хора съм ги споменавал назад в блога, но Истински Трижди Велик Учител съм срещал само веднъж. Както знаете много пъти съм писал, че това е Учителя Георги Колев Михов, а и много пъти съм се обосновавал защо това е така и защо това е абсолютно алгоритмично обосновано ... Отново ще се обоснова: Прометей не просто е донесъл с двете си ръце огъня на хората и ги е научил да го носят в себе си и със себе си, а реално е донесъл на хората ПРАВИЯ ЕНЕРГИЕН ПОТОК И ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ТОВА ...... Единствения човек донесъл на хората ключово познание ЗАПЛАШВАЩО ДА ПРОМЕНИ/ПРЕВЪРНЕ ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ОТ ЦИВИЛИЗАЦИЯ В СВРЪХЦИВИЛИЗАЦИЯ след Прометей и проточилите се хиляди векове е Георги Колев Михов. Той според характеристиките дадени в библията и другите свещени книги е Втория Месия. Защо ? Защото донеси с двете си ръце и с ума си студения огън на Вечноста на хората ... той донесе на човешката цивилизация
цитирай
2. doctora - доктора
28.02.2015 00:56
реактивния енергиен поток ... вечния вятър, абсолютен еквивалент на ЛЮБОВТА на която хората така безумно се кланят без да я разбират ... Гравитацията и нейното разбиране е ЛЮБОВТА НА ЗЕМЯТА. Едно време попитах Учителя защо се занимава с гравитацията, а не с електромагнетизма, силното или слабото ядрено взаимодействие ... и той ми отговори, че Неговата Любов е Гравитацията. Колкото повече навлизам в неговите Построения толкова повече разбирам неговата " стрелба в десятката ". Гравитацията е ДЕСЯТКАТА НА НАУКАТА. Тя и нейното разглеждане и разбиране ни дава и е дала на Учителя следващата стъпка в ДЕСЯТКАТА, а именно стъпката към разбирането на БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА ... МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО ... ТРИЗЪБЕЦА ТРИЖДИ СВЕТИЙ И ЕДИНСТВЕНИЯ МЕХАНИЗЪМ ЧРЕЗ КОЙТО ТОЙ СТРОИ - СБЛЪСЪКА НА СТРУКТУРНИТЕ ФОРМИ НА МАТЕРИЯТА .... ТОВА Е ТРИЖДИВЕЛИКИЯ ЧЕТИРИЗЪБЕЦ И НЕГОВИЯ РЕЛИГИОЗЕН ЕКВИВАЛЕНТ ЧЕТИРИМАТА КОННИКА .... СИЛИ НА АПОКАЛИПСИСА ... ОТКРОВЕНИЕТО. Кой преди него така обобщено е донесъл познанието за Тризъбеца в човешкия свят ? Никой ... Учителя никога не се е мислел за учител, но анализа на неговия живот и път говори точно за тази му предопределеност ... Да бъде Трижди Велик Учител на хората. За вас тези думи са налудничеви, фантазьорски, глупави ама само привидно. Изписаните страници в блога са точно защитата на това, че Учителя и аз покрай него изобщо не сме хвърчила в небесата, а здраво сме стъпили на майката земя ... жалкото е че питащите хич ги няма .. хич не обичат горканчовците СПАМА, а винаги изпускат фактът че повторението е майка на знанието. Ключовите предсказания за Епохата на Майтрея и човека който я носи съвсем точно отговарят на Построеното от Учителя и неговия живот. Нито Буда, нито Иисус, нито Мохамед, нито Кастанеда, нито Дънов ще нахранят селото с трите или колкото там бяха рибите, но ННП донесена и създадена от Учителя ще нахрани всички човешки и нечовешки същества и ще излекува и утеши душите им напред там в мъгливото бъдеще неродено.
цитирай
3. doctora - доктора
28.02.2015 01:28
Това не са религиозни, а физически истини, но за да се разберат те е необходимо да се схванат ключовите въпроси на ННП ... тези ключови въпроси са разбирането на Материята, Движението, Пространството ... доколкото е възможно за човешките същества и техните учени и неучени глави ... Ирония на съдбата е фактът, че днес гледах по " Въпрос на гледна точка " предаване за Беинса Дуно , а в моментът с три часа закъснение гледам филма " Контакт " с Джоди Фостър ... Хората се предоверяват на правия енергиен поток какъвто е електромагнитния като носител на информация и съвсем изпускат реактивния енергиен поток, но и как да не го изпускат като нищичко или почти нищичко не знаят за него .. Без идеите на Учителя за ИСТИНСКАТ СВЕТА ТРОИЦА ОТ МАТЕРИЯ/ДВИЖЕНИЕ/ПРОСТРАНСТВО никога няма да разберем новата теория на информацията и никога няма да заговорим на галактически език. Американците цитират писаното от Проф. Лъчезар Филипов за тъй наречените житни кръгове и какво те представляват, но дали истински ние ги разбиреме като информация пренесена като модулации в гравитационния енергиен поток и откъде идва той ... от колко далече. Още нещо в страни от темата. Тъй наречените духовни учители казват, че човек трябва да е близо до земята за да е добре. Какво стои зад тяхното виждане като научна истина все още неразчетена от съвременната наука. Колкото плътността на гравитационното поле е по - голямо толкова и работата на молекулните мотори = катализаторите ще е по - добра и живото същество и неговото съзнание ще функционира по - пълноценно .. от тук идва и тъй наречената духовна истина, че трябва да сме близо до земята. Колкото по - високо сме в панелките толкова и конверсията на гравитационно движение в нас ще е по - малка, а това виждащите ще виждат като по - слабо хранене на живия организъм със " светия дух "= движението. Стига ви толкова макровъпроси и макроотговори. Лека нощ и започнете да разбирате и задавате вие въпросите и може би ще получите ОТКРОВЕНИЕТО БЕЗ ДАЖЕ ДА ГО ОСЪЗНАЕТЕ.
цитирай
4. doctora - ДОКТОРА
28.02.2015 02:14
Тамън щях да си лягам и да изключа телевизора без да съм догледал " Контакт " - филмът с Джоди Фостър и паднах ... Там даваха съоръжение от три пръстена въртящи се в различни посоки. Първо реших да включа компютъра и да ви кажа какво да гледате за да си представите тройна система за генериране на едностранна центробежна сила като вътрешно подемна за системата, но след това ми дойде нещо друго на ум. Конспиративните теории говорят, че НАСА е намерила на Луната механизми за контрол на гравитацията. Истина или лъжа или фантазия и в един момент ми щракна, че тюфлеците са подали капчица информация за размисъл с цел нещо да се роди и след това да го откраднат чрез интернет. Ебати глупаците. Как ще ме разберат без да имат сърцето на шестата раса ? Никак. Даже движението на пръстените за да генерира едностранна центробежна сила е неправилно ... абсолютно неправилно, ама добре изглежда по телевизията. Нещо такова съм гледал по филма " Смъртоносен хоризонт " - там беше сърцето на пространствения генератор ... и туй може да погледате за да си представите тройната едностранна центробежна сила. И в смъртоносен хоризонт не е правилна постановката. Ебати и конспирацията. Пускаш идеята в интернет пространството и и гледаш сеира, но когато ти дадат ОТГОВОРА дали ще го разбереш ... Ако нямаш ТРИЗЪБЕЦ / това е първоначалния израз на легендата, а не кръст да им е-а м-та / на челото ще разбереш на върба в петък. Странни отговори ми дава съдбата по темата / странното е че тази идея за първи път след моите мисли я чух изказана като думи от един изключителен и много уважаван от мен човек - Христо Маджаров / .. при мен идва представител на семейство Балкански с някои въпроси и в хода на разговора ми се похвали, че когато изнасяли номера на дяволското колело в ЩАТИТЕ от НАСА ги поканили да им го обяснят на братята американци как става този номер. Търсят отговора на гравитационната машина по косвен път душиците златни, а прекия отговор е просто УЧЕНИ ОТ НОВ ТИП - ТАКИВА С ТРИЗЪБЕЦ НА ЧЕЛАТА.
цитирай
5. gmihov - На вниманието на доктора.
28.02.2015 07:50
С твоите коментари ти навлизаш все по дълбоко в същността, която обуславя общата теория за базовата същност на Вечността. Но! Това до което ти достигаш, като обективна истина все още, на базата та СНП, в плен на която е цялата наука и практика,не може да проникне в съзнанието на хората и пътя на ИСТИНАТА е труден и трънлив.
В биологията, като фундамент на обективното познание имаме "КРЪГОВРАТ НА ВЕЩЕСТВАТА"
В тези си коментари ти се докосваш до кръговрата на гравитацията, като фундамент във всеобщото човешко познание. И ИСТИНАТА за този фундамент, обоснован от механизъма на гравитационното реактивно силово въздействие не пробие бронята на СНП, която държи в плен съзнанието на хората , ИСТИНАТА и значимостта на ОТБСВ няма да се разбере. Не е чудо , че тази ИСТИНА,, като продукт на неделимата ,тройна същност на Вечността я има, но чудо ще е , ако се намери сега още един човек , излязъл от оковете на СНП, който да я видял, както ти си я видял.и се включи със свое виждане по нея в нашата дискусия за да помогне ОТБСВ със обективните ИСТИНИ, на които се изгражда и разкрива да стигне до по широк кръг от хора, които могат да я проумеят, разберат и използуват във всеобщото обективно познание.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316435
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930