Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2015 23:35 - За истината
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1106 Коментари: 3 Гласове:
1



 За истината!

 

На кратко нещо и за мен.

Роден съм на 20.03.1923г.

В 1942г. завърших мъжката гимназия”Ив.Вазов” –Стара-Загора.

В 1944г. завърших училището за запасни офицери –летци  гр. Казанлък.

В  в 1945г. ,като летец съм участник в втората световна война.

В 1950г. завърших Медицинската академия – София ,за лекар.

От 1950 г.- 1983 г. работя, като лекар в Стара-.Загора. 

От 1983 г. до сега 2015 г. сам пнсионер. 

От годините в гимназията,до сега , като любител, учен не съм, наука творя, истина да установя.

На стари години, поет не съм,  стихове редя, истина да отразя.

В 1960 година .на базата на реални и достоверни теоретични и експериментални резултати, непризнати, априорно без достоверна проверка до сега, но неопровергани и не могат да бъдат опровергани  от никого.достигнах до:

1. Откритието „Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно”

2. До директните гравитационни двигатели с неограничени възможности за директен безопасен добив на енергия от гравитационното поле на земята и други небесни тела, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.

В 1984 г. Повторих моите опити от 1960г. и обективно потвърдих тяхната обективност и достоверност.

В Периода 1960 -2015 година, сам и със съавтори достигнах до широка гама от възможни варианти на директни гравитационни двигатели, гарантиращи на 100%  директна, безопасна гравитационна енергетика с неограничени възможности за добив на енергия ,на земята и на други небесни тела.

За теоретично обяснение , за постигнатото от мен и със съавтори , като обективен и реален резултат  създадох моите теории:

1.За безкрайност на енергията във времето, на базата на закона за съхранение на енергията.

2.Общата теория за енергийните потоци, формиращи енергийни полета в пространството ,на базата на всеобщата валидност на фундаменталните природни закони за макро и микрокосмоса.

3. Общата теория  за базовата същност на Вечността /ОТБСВ/, на базата на същността на Вечността от която и в която произтича всичко, като  реалност и вечен и ненарушим природен закон, като част от тази същност, състояща се от  неделимо и съхраимо, вечно триединство от пространство-материя –движение.

  С тези обективни,непризнати, но и неопровергани и невъзможно да бъдат опровергани достижения се изправих сам и с моите съавтори срещу всички /учени и лаици/ ,в тотален плен на съзнанието им от заблудата, че гравитационното поле е консервативно, както Коперник, Галилей, Р.Майр и др сами са се изправяли срещу всички свои съвременници, в заблуда, че това, до което са достигнали е невъзможно.

  След по малко от месец  ,ако все още съм жив ще навърша 92г. и ще започна 93 –та годна. И борбата за истините до които достигнах, за да отпаднат заблудите, които , като крепости стоят на пътя им ще продължи. Ще продължи и след мен. и  ще дойде време, ще пробие мрака в съзнанието на хората и хората ще видят истините, до които достигнах, както в миналото заблуди са отпаднали и истини са достигали до  мозъците на хората, с което са осъзнавали , кое е истина, и кое не е истина от това, което възприемаме с нашите сетива/очи, уши, нос, език ,кожа/.

 Истините са в реалностите и като такива те са вечни, неунищожими..

 Заблудите са плод на нашия ум и неговите ограничени възможности ,всичко да знаем и както самите ние сме преходни- бримки нищожни от веригата вечна, сложна на живота, така и нашие заблуди са преходни  и ще отпадат с времето от нашето съзнание ,заличени от истините до които сме достигнали.

  Така е било! Така и ще бъде с истините до които достигнах! И те,като обективни истини ще заличат в съзнанието на хората заблудите, че гравитационното поле е консервативно, а директните гравитационни двигатели са вечен двигател, какъвто те не са и не могат да бъдат, при ползуване на естествен източник на енергия ,какъвто са гравитационните полета на небесните тела.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
25.02.2015 01:51
Примерни Макровъпроси и Макроотговори: .... 1. Какви са схващанията за Светата Троицана старата научна парадигма = СНП и на новата научна парадигма = ННП ? Според СНП светата троица са/е бог отец, бог син и светия дух, а според ННП светата троица е материята, движението и пространството ... СНП е в заблуда защото отразява изкривена информация дошла до нас от предхождаща ни много по - развита от нас цивилизация ... човешка. Реално от схващането на СНП истинска страна от истинската света троица е само светия дух, който е абсолютен еквивалент ... право и обратно пропорционален на движението. 2. Какви са схващанията на СНП и на ННП за същността на природата ... континиума ? Според СНП природата е разделена на квантов и неквантов свят и в общи линии тя природата е обединение ... състои се от пространство и време. Според ННП това обединение е пълна и абсолютна глупост ... все едно да обединяваш павето не с неговата сянка, която е физическо явление, а с написаната на хартия дума сянка, която не е сянката, а е само нейно описание което е записано от нейното отражение като физическа величина в нашето съзнание. Пълна и абсолютна глупост според ННП е и разделението на света на квантов и неквантов = макро свят. Според ННП континиума тоест природата е направена само и само от материя, движение и пространство в миналото, настоящето и бъдещето ... всъщност вечно от безначалието до безкрая. Между другото материята, движението и пространството са нещо много по - сложно от това което можем да си представим защото те са отделни страни, но едновременно са и нещо единно и неотделимо .. за да разберете колко абстрактна на куб е тази представа трябва първо да се слуша внимателно и да се чете внимателно познанието давано от Учителя. Абстрактна е не защото е елитарна, а защото е много сложна за разбиране .. бариерна .. отвъд бариерна и все пак е най - простото и понятно нещо на този бял свят. Единствено разбирането на материята, движението и пространството като истински физически категории
цитирай
2. doctora - доктора
25.02.2015 02:09
може да даде обяснението защо света е единен и е пълна порнография и обида за Вечността да бъде разделяна на микро и макро свят. 3. Какво във връзка с горе изложеното е схващането на СНП и на ННП за квантуването ? Според СНП квант е нещо фундаментално и неделимо или още по – глупаво и сложно като обяснение - минималната промяна в дадена физическа величина .. вятър и мъгла разбира се. Според ННП квантът е парче от структурирана материя част от съдружие от други такива парчета които се намират в една отправна система, но ННП знае, че квантът не е нещо неделимо, а винаги имаме безкрайна делимост в микротата и безкрайно обединение в макротата ... вечно. Ако трябва максимално да задълбаем .. да " задълбаем " до бога, квантът и същността стояща зад него идва от самата същност на кодирането на структурните форми на материята от двете " числа " на вечността 0 - пространството и 1 - материята / това подробно съм го описвал назад в блога многократно и сега няма да го обяснявам подробно /. Квантът и квантуването като процес идват точно от подреждането на пълното и празното място в структурните форми на Вечността. Истинското разделение и обособяване идва точно от този процес на подреждане. 4. Във връзка с двете предхождащи обяснения като макро въпроси и макро отговори от страна на СНП и на ННП стои и въпроса с откриването на принципа на неопределеност на Хайзенберг: Според СНП този принцип на неопределеност се дължи на дуалността на частиците, тоест тяхната двойствена природа ... абсолютна глупост от гледна точка на здравия разум, че видите ли частиците били едновременно корпускули и вълни е от там били неопределени. Според ННП всяка една структурна форма на материята е корпускула, която се движи в материална среда / тъй наречения физически вакуум е абсолютно материална среда, но силовите фронтове в тази материална среда се нулират във всяка една негова точка, тоест колкото сили те дърпат и изотвън и изотвътре толкова те и тласката изотвън и изотвътре и ти тъпчеш на едно място.
цитирай
3. gmihov - На вниманието на доктора!
25.02.2015 06:11
Ти вече си ,определено, с конкретен и заслужен принос във връзка с изграждането на ОТБСВ и довеждането на обективните истини, които тя ни разкрива до съзнанието на хората и аз съм споен, че този твой принос ще продължи и след мен.Вярвам, че и след теб ще се появят хора, които ще продължат изграждане на ОТБСВ. за да могат истините които тя ни разкрива в всеобщ план и в конкретен такъв да достигнат до всеобщото човешко съзнание и след време човечеството да има реализирана своята голяма мечта за вечен мир и благоденствие в битието.на полата и мечта за вечен рай в небитието да стане реалност в битието на човека и всички хора.да са радостни и щастливи ,в битието, докато са живи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317013
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930