Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2015 11:20 - За обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 542 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпрос:

  От какво съзнанието на хората трябва да се осени, общата теория за базовата същност да разбере, от заблуди да се освободи и от беди човечеството, с нов общочовешки морал, на базата на обективни и достоверни знания, доброто над злото да се извиси?

Кратък отговор:

1.    От същността на Вечността, която обуславя Всемира,Космоса и всичко в него.

2.    От безначалното и безкрайно, несъздаемо и неунищожаемо триединство от пространство-материя –движение, което е безначалната и безкрайна, несъздаема и ннеунищожаема, вечна същност на Вечността, като база, творец и рушител,на всичко преходно и вечно, като Природа за атеистите и Бог за вярващите, в т.ч. и човека с тяло , ум и чувства.

3.    От пространството, като неделима част от характеристиката на всеобщата базова същност на Вечността и неговото единствено предназначение – да бъде всеобщо вместилище на всичко, което го има във Всемира ,Космоса.

4.    От материята, като неделима част от характеристиката на  всеобщата базова същност на Вечността и нейното единствено предназначение да бъде всеобщ инертен строителен материал, налице във всичко, което реално го има във Всемира, Космоса,включително и като Бог и като Природа.

5.    От движението, като неделима част от характеристиката на всеобщата базова същност на Вечността с неговото единствено предназначение да бъде всеобщ творец и рушител на всичко преходно  с което осигурява безкрайното динамично разнообразие във Всемира, Космоса.

6.     От наличието само на измерения ,при пространството, и липсата на вещева същност и всякакви свойства и качества което го обуславя,като реално съществуващото неподвижно НИЩО, което побира цялата материя и движение, неделимо от тях и те от него. Което го обуславя и като хомогенно и неподвижно.

7.    От вещевата същност, при материята, като реално съществуващото НЕЩО, без което няма и не може да има : структура, форма,  инертност/ противодействие на всяка външна сила/, инерция./съхранение на движението, съответно на енергията и импулса/.

8.    От движението, като произведение от маса/количество материя/ и скорост/ път, приет за единица марка за път и за време/, като творец и рушител на всичко от същността на Вечността, в нея и тя във всичко, като част от нея

9.    От  неделимото и съхраним о”Живот и Смърт”, като непрекъснат кръговрат  на материя и движение в безначалното и безкрайно лоно на пространството

10.                      От наличието на човека, като преходен продукт на същността на Вечността и дело на вечното и съхраним о движение в безначалната и безкрайна верига на живота

11.                      От същността на гравитацията, като квантов енергиен поток, който при минаване през материята, която изпълва пространството създава и вълнов енергиен поток.

12.                      От сблъсъка между структурите на същността на Вечността, обоснован от движението, като единствен творец и рушител във Всемира.

13.                      От инертността на материята, която инертно противодействие , при всяко външно слово въздействие върху телата./структурите на същността на вечността/”

14.                      От радиалното излъчване на гравитоните от телата, което  формира гравитационните им енергийни полета и обуславя намаление на плътността им с квадрата на разстоянието, което обуславя закона за гравитационната сила , открит от Нютон.

15.                      От движението, като единствена връзка между  по малките структури на същността на Вечността в по големи и по сложни. Без тази връзка няма и не може да има небесни тела, атоми и пр.,изобщо, по сложни тела.

16.                      От наличието на две недостижими граници, за размерите на структурите на Вечността, които не могат да се  преминат: Нулата и Безкрайността.

17.                      От наличието на сферичните форми на същността на Вечността , като продукт на радиалното излъчване на гравитацията.

18.                      От отклоненията във сферичните форми на структурите на Вечността , като израз на наличие на центробежни сили, като продукт на реални гравитационни сили.

19.                      От хидростатично налягане , при  флуидите, което променя посоката на гравитацоннота сила на 180 градуса. И обуславя наличието на подемните сила във флуидите, открит и формулирана от Архимед.

20.                      От наличието във флуидите на центростремителни и центробежни гравитационни сили, с еднаква посока, при затворен път в гравитационното поле, което обуславя и гарантира , на 100% реализация на директни гравитационни аеро и хидростатични двигатели,С с който може да се черпи директно от гравитационното поле на земята  енергия , във всяка точка от нея , на суша и вода, на неподвижна и подвижна платформа.

21.                      И от наличието на още много конкретни реалности и вечни и ненарушими природни закони, ,които трудно могат да се изброят в пълен обем, на базата които може да се изградят национални и международни научно производствени бази , който ще доведат до нови , неподозирани до сега възможности  за човечеството , да го бъде на земята и в космоса на други небесни тела.

Но! В момента, на базата на болни амбиции за световни господари , в сферата на политиката и религията, като форми на власт, на господство на човек над човек,  на лице е опасност от човешка глупост, плод на политически и религиозни заблуди да се самоунищожи и както динозаврите да изчезне от лицето на земята, ако разумът над лудостта не надделее.

  Арабската „Пролет” , събитията в Украйна ,наличието на наченки на Ислямска държава и в западна Европа, към която  в момента текат човешки  потоци от арабския свят , в които има и бойци Ислямът да се наложи, с рязане на човешки глави, като единствена световна религия  с конкретен израз на човешката неразумност и лудост.

 Християнството с инквизицията- с горене на клади ,на еретици и кръстоносните походи, включително и само от деца, обречени на гибел не успя да стане единствената световна религия  и Ислямът ,с рязане на глави и терор няма да успее, но, този път бедите за човечеството , включително и за тези, които искат освен Исляма друга религия да няма , при съвременните технически възможности ще са много по големи. Могат да бъдат толкава големи,че човечеството, не само да се върне на нивото на копието и лъка, каквото Айнщайн предвиди, във връзка с атомната енергетика, а изобщо да  изчезне от земята. да го няма човекът, като форма на живот, както динозаврите ги няма вече.

 

 

о

 

 

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3299990
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031