Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2015 09:07 - За истината с въпроси и отговори
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 987 Коментари: 4 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Въпрос:

 

Кои са фундаменталните престъпни деяния на политиците от времето на комунизма и пост комунизма, които доведоха  Блгария да бъде най бедната страна в ЕС и геноцид на българския  етност да има до  границата на невъзможността да се оправи и България ,на българите да остане?

Кратък отговор:

На политиците от времето на комунизма са:

1.    Лишаването на народа от свобода и замяната на свободата с тотален партиен терор, включително върху човешкото мислене  с всички възможни средства и действия.

2.    Лишаването, с закона за национализацията, на народа тотално от правото на собственост върху средства за производство и с терор присвояване от партията собственноста върху средствата за производство на блага за живот.

3.    Създаване на две класи: на партийните и на безпартийните и двете послушни да бъдат и за не послшание наказание да получават, ако свободно своя мисъл изразяват, без с волята на лидерите на партията да се съобразяват.

4.    Строителство на комунизъм с народ – тотален наемен роб на труда, пазен, като стадо овце в оградена кошара, някой от кошарата да не излезе , без партийно разрешение и партиен пазач.

5.    Тотална армия от доносници, заблудени и престъпници , която да следи и докладва, кой наемник-роб, включително и член на партията, да не бъде „Враг на народа с партиен билет”.

6.    Налагането,без възражение, на една воля над всички ,човешки воли и мисли – волята на генералния секретар на партията-„гений непогрешим” ,"незаменим" с охрана да се пази, каквато и царете и императорите не са имали. когато сред народа са се движили.

 

На политиците от пост комунизма:

1.    С закона за реституцията заграбеното от  партията имане на народа прехвърляне  от собственост на партията в собственост на новобогаташи, - „наши ,ваши” с честни и с престъпни наклонности.

2.    Строителство  на демокрация с шепа новоизлюпени за дини супер богаташи и бзброй, без имане бедняци- наемници- роби на труда., без работа в страната, разпилени за работа по света.

3.    Масова икономическа и битова престъпност, без адекватоно наказание, което осигурява привилегии на престъпниците и дискриминация на пострадалите и творците на блага.

4.    Формирането в обществото ни на две опасни за бъдещето му паразитни прослойки, които дял по голям  от произведените блага получават: от тези, които ги произвеждат и стимул повече да произвеждат нямат.: прослойката на богаташите апаши, които краденото не връщат и прослойката на бедняците ,за които труд няма ,има битови измами и кражби и раждане на деца,за социална издръжка  и компенсиране на геноцида, при българския етност на път малцинство да стане и все по малко да става ,по вина на българи управници., „демократи”с комунистически навици, родени ,при комунизма и пост комунизма и други навици не видели,не разбрали.

 

Въпрос:

  Защо в Гърция, при много по голям национален дълг геноцид по отношение на гръцкия етност няма и място за работа в Гърция  и за безработни българи има”

Кратък отговор:

1.    Нямаше силна комунистическа партия, която властта да заеме и собствеността на народа за производство на блага да отнеме. Всички гърци наемници-роби на труда да станат, както българите.

2.    Нямат пост комунизъм ,който заграбената собственост от народа  ,с закон за реституция  да я предаде на шепа –„наши, ваши” и наемниците безработни по света да разпилее ,гръцкият етност в Гърция да намалее. И селища в Гърция  да се обезлюдят и имоти запустеят

 

Въпрос:

  С какво България може да се оправи и от геноцид спаси, да я има в бъднини с обилни в нея благини?

Кратък отговор:

1.    С политици във властта ,на всички нива, сред които престъпници няма.

2.    С политици във властта, които ще ограничат престъпността . И големите престъпници в затвор ще настанят  и откраднатото от хората и държавата ще възстановят.

3.    Производителите на блага ще подкрепят. Паразитите в обществото, от блага ще лишат, да се научат да работят и те блага да произвеждат, на кражба и престъпление да не разчитат.

,




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
20.02.2015 21:37
Да бъдеш водач е нещо повече от това да управляваш хората защото ти поемаш отговорността за тях да ги водиш към светлина или мрак или да тъпчат на едно място което от гледна точка на ОТБСВ си е пак мрак поради неизбежния сблъсък на световете който винаги ни достига. Някога индианската цивилизация е била застигната от такъв вид сблъсък на световете. Едно изригване на Слънцето или Земята биха били не метафоричен символ на такъв сблъсък на световете. Каква е тази говорилня по предстоящия заем от 16 милиарда и " сближаване на позициите " на партиите. Същата врътка я направи преди години Милен Велчев за да гушне сто милиона комисионна / това със сигурност е станало със знанието и участието на онзи изрод на човешкия род който трябваше да ни бъде водач - Симеончо както на галено го наричаха бабите и дядовците ... / на гърба на българския народ / дори се говори, че тази комисионна е неколкократно по - голяма. Колко ще е комисионната за тези 16 милиарда лева ? Защо не се говори на тази тема и защо послушната журналистика мълчи като женски полов орган или като орган за отстраняване на фекалии от организма ? ЦЯЛАТА РАБОТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО КОМИСИОННАТА КОЯТО ЩЕ НИ СТРУПАТ НА ГЪРБА ИЗРОДИТЕ НА ЧОВЕШКИЯ РОД ... ВЕРОЯТНО ЩЕ ОТИДЕ НЯКДЕ КЪДЕ 1 МИЛИАРД ДА ЗНАЕТЕ. Защо изродите на човешкия род не застанат пред българския народ и не кажат .. вижте момчета от тази сделка ще гушнем 1 милиард и този милиард ще го приспаднем като доблестни българи от заема и той вместо 16 ще е 15 милиарда и тогава изродите на човешкия род да ми говорят какво ще спечелим ний НАРОДЪТ. Сега разговорите по " сближаване " на позициите са разговори кой колко да лапне от комисионната и изродите на човешкия род си мълчат и ще се продадат евтино. Направо надушвам тяхната идиотска алчност .. До кога ще ги търпиш Господи. Та ние сме твоя народ. Не изплатихме ли дълговете си във времето. Кога ще ни изпратиш достоен и силен водач, а не някакъв изрод на човешкия род с карате до образование и манталитет на изпечен крадец.
цитирай
2. doctora - доктора
20.02.2015 21:56
Комисионните са проклятието на България поради което тези в кметския и държавноправителствения сектор трябва да бъдат изкарани на светло .. просто да се регламентират за да се разкъсат ЧЕРВАТА НА ДЯВОЛА. " Чичовците " дето стоят зад мутрите компенсират своята некомпетентност чрез тези " регламентирани " кражби наречени комисионни по финансовите операции. Тези комисионни ги обира народа останал да живее в ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ ВЕРЕН НА ЗАВЕТА НА ДЕДИТЕ СИ. НИЕ БОЖИЯТ НАРОД БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЕМ НА ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ И НИЕ НЕ ПРЕДАДОХМЕ ЗАВЕТА НА ДЕДИТЕ СИ ... ТРЯБВА НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ И ДА ПРОМЕНИ НАШАТА СЪДБА ЗАЩОТО НИЕ НЕ СМЕ СКРЪСТИЛИ РЪЦЕ И ВОДИМ БИТКАТА НО ИЗРОДИТЕ НА ЧОВЕШКИЯ РОД Я ПЕЧЕЛЯТ. ИЗРОДИТЕ НА ЧОВЕШКИЯ НАРОД ПРАВЯТ УСЛОВИЯТА НА БОЖИЯТА ЗЕМЯ НЕПОНОСИМИ ЗА ДА РАЗГОНЯТ БОЖИЯ НАРОД ПО СВЕТА ..... И ПО - СЛАБИТЕ КЛЪВНАХА И СЕ ПОДАДОХА И ИЗБЯГАХА ОТ СЪДБАТА СИ. Един такъв изрод на човешкия род е подкрепа председателя дето изнесе много вярно слово но от позицията на левак живеещ и борещ се от САЩ ... децата му са в САЩ и как да не са като тук изродите на човешкия род създадоха други изроди на човешкия род занимаващи се с поръчкови отвличания, кражби и убийства дори срещу своите създатели ... верните отрочета на партията. Също такъв изрод на човешкия род беше С.Г. бог да го прости ако иска и му позволява закона който е той Богът ... Бог е закона и ВСЕКИМО ЩЕ ВЪЗДАДЕ СВОЕТО. Аман от двойни агенти на хранене и при Русия и при САЩ. Да поговорят ако са СВЕТЛИ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ НА НАРОДА СИ ПАРЛАМЕНТАРИСТИТЕ ИЛИ ДА ЗАМЪЛЧАТ ЗАВИНАГИ АКО СА ЧЕРНОТА И ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ДА СЕ СТОВАРИ ВЪРХУ ТЯХ И ТЕХНИТЕ ДЕЦА, ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ ... и то ще се стовари както се стоварва върху всеки от нас. Всичко се поема от нашата генетична линия и нашето потомство и за това трябва да се внимава. Създаването на династия не е лесна работа и трябва да внимаваш какво правиш с парите си и какво не правиш и какво правиш чрез тях с хората които са ти поверени да водиш. Помогни ни Господи да си помогнем
цитирай
3. doctora - доктора
20.02.2015 22:04
сами и да повикаме НЕВОЛЯТА ДА НИ ПОПРАВИ ДЪРЖАВАТА. Не знам как я изтърпяваш тази политическа класа Господи ... Те ли са поредното или последното ти изпитание преди да влезнем в божието царство ... царството на истинската битка. Помогни ни Господи да намерим верния ВОДАЧ който да ни поведе към светлина, а не към тъмнина. Само ти Господи можеш да ни извадиш от губещата позиция, че когато всеки е за себе си Господ е срещу всички. Само ти можеш да видиш в сърцето на водача дали е черно или е звезда и да му позволиш да излъже ДЯВОЛА ЗА ДА НИ ПОВЕДЕ КЪМ СВЕТЛИНАТА. САМО ТИ ВЕЧНОСТ И БЕЗКРАЙНОСТ МОЖЕШ ДА ТВОРИШ " ЧУДЕСА ". АМИН.
цитирай
4. doctora - доктора
20.02.2015 22:28
Ей сегинка се опитах да изгледам и последното - днешното предаване на " Въпрос на гледна точка " / не си мислете, че този тиви блог не го харесвам ... даже е много готин и го гледам постоянно, но и в днешното му предаване едни вярващи хора така и не са видели истината и са повярвали в поредната секта със самозван и не особено светъл водач действуващ на принципа направи си религия за да направиш милиони /. Когато казвам, че без ОТБСВ Вие няма да имате истинска религия и наука аз не се опитвам да създам нова вяра и религия, а просто се опитвам да поставя всяко нещо на мястото му. Коя може и заслужава да бъде истинската вяра и религия ? Науката и само науката ВЕЧНО И БЕЗКРАЙНО. Науката която се занимава пряко с изучаването на Бог и неговите Закони които по същност също са Бог. Коя е тази наука ? Тази наука е Физиката и Химията, но има едно НО И ТОВА НО Е, ЧЕ ГОВОРИМ ЗА ФИЗИКАТА И ХИМИЯТА ЛИШЕНИ ОТ РЕЛИГИОЗНИТЕ ГЛУПОСТИ В СЕБЕ СИ И ОТ СЕБЕ СИ. Когато достигнем до Физика и Химия лишена от заблуди тогава ще имаме единната религия на човеците и тази религия ще ПОЗНАЕ всички хора и те ще застанат в нейното лоно ... И тази Религия ще създаде единна човешка култура и единен език както се е говорело за Цивилизацията на Вавилонската кула = Атлантида = Най - старата Велика България = Земята на децата на светлината. Тризъбеца пада върху човешкия свят и неговия глас е камбана и тази камбана бие само два пъти ... Единият път е за човешката глупост, а другия път е за нас самите и нашия живот. Аман от водачи водещи ни към напълнените свои джобове и пълненето на джобовете на мафиотски структури както се пълнят луканки в свински черва ... нямат край тези лайняни черва. Само тризъбеца и неговото познаване и познаването на неговите закони и закономерности ще ни изведат и в религия и в наука към светлината на безкрая и ОЧИТЕ СИ ЩЕ ОТВОРИМ И ВСЕКИМУ СВОЕТО ЩЕ ПОЛУЧИМ. Не са били балами древните виждащи колобърки когато са ни завещали истините за четиримата конника на апокалипсиса. Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317084
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930