Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2014 00:58 - За обективната истна.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 851 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 30.12.2014 04:27


 ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА

 

ВАРИАНТИ

  На системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса ,  без лостови системи, на базата на които , при ползване на живак и други тежки елемент и вещества могат  да се реализират директни гравитационни  двигатели, съответно и директни гравитационни електрически централи с различна мощност и предназначение.

/ Кратка обективна и достоверна информация, без схеми, чертежи и подробни обяснения/

 

1.Варияти МБ-1. на Г.Михов  и Б.Бгданов-младши, с една обща камера за съдействие и противодействие  на хидростатичното налягане, която осигурява, на безконечна верига , при движение по затворен път в гравитационното поле:

 

А. При падане:

1. По малък обем.

2. По голяма маса.

3. Акумулирате на гравитацонна енеригя.

4. Максимално тегло-сила.

 

Б. При издигане:

1.По голям обем.

2.По малка маса.

3.Използуване на акумулираната гравитационна енергия, при падането.

4. Минимално тегло

 

В. При две и повече системи на безконечна верига:

1. Неизчерпаема работна гравитационна сила,като разлика между теглата –сили ,от едната и другата страна  на веригата, по голяма от нула и от наличното триене и съпротивление на средата в която се извършва движението.

2. Реализация на варианти на Директни гравитационни хидростатични  верижни двигатели с възможности за неорганичен и безопасен добив на енергия директно от гравитационното поле на земята и други небесни тела ,като естествен и неизчерпаем източник на енергия.

 

З а б е л е ж  а:

 Конкретни и достоверни изчисленияобуславящи и гарантирищи на 100% положителен резултат при реализация на директен гравитационен хидростатичен верижен двигател мога да направя не само аз, моите съавтори, техническите специалисти, но и всеки ученик и студент с основни познания по физика и математика.

2.Вариянти:МБ-2 на ГМ и ББ-м с две Камери: камера за силов въздействие в полза на хидростатичното налягане и против хидростатичното налягане и  камара за поемане и изхвърляне на вода от водния лосейн, както това е при подводниците с помоща на двиантели, а при системите,без двиганели със есествена гравитацонна сила.
  Пр идвижение по затворен път в гравтационното поле , при тези системи имаме:
А. При радане:
1. Поемане на вода.
2. Увеличение на масата.
3.Максимално теголо.

Б. При издигане:
1. Изхвърляне на поетата вода обратно в водня басейн.
2.Намаление на масата
3.Минимално тегло.

В. Непрекъсната работа, на базата на неизчерпаема работна гравитааци

онна сила, на базата на разликата между максималното тегло, пир падане и минималното , при
издигане.
З а бе ж к а :
 И за тези варианти на директни гравитационни двигатели предварителните изчисленоя, гарантиращи 100% положителен резултат мотат да се направят от учениции студенти, на базата на наученото по физика и математика в средните училища/гминазии, техникуми/..
  Н абазата на тази информация , ако в управлението на страната има не само кандидати за  враст, лъжепатриоти, а и истински патриоти. При наличие на необходим разум моите заявки от мнилото за окрития и изобртения могат да илзат от архивите на институциите, включително и от архив на Върховния административен съд
и Българи и българите да направят "чудо", да излязт от блатото на заблуди  и бедност и научен ,,икономически, политически и морален приоритет да излзат в челните редици на общочовешкия прогрес.
Но! Това да стане е нещо почти невъзможно при положение, че разумното се счита за глупост, а неразумното за научна, политическо, административна , държавническа мъдрост.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
30.12.2014 01:41
Така е и винаги е било така. В началото ме беше много шубе да изказвам идеите си по темата ДГД, ОТБСВ , ОТЕП, ТБЕВ, защото и аз като Учителя много добре разбирам какво носим на света ... дявол да го вземе чак ми се изправят косите, но никой не ни обръща внимание на нашето " бръщолевене ". Много хубав природен закон .. който не трябва да види не ще види и който не трябва да чуе не ще чуе. Всички тези високотехнологични търсачки на нета са създадене за крадене на идеи .. те са си шпионски програми по същност. Но как да откраднеш идея за която хал хабер си нямаш и въпреки лингвистичните изкуствени преводачи идеята писана на почти умрял език не ти е достъпна. Няма как да я разбереш, като не я разбираш и осъзнаваш ти не можеш да я осмислиш и не можеш да я откраднеш. Как ще целунат ръка крадците , като даже не знаят че и някои други части на Учителя да целунат пак ще е малко за това което им е предоставил в своя блог. Шпионски програми крадящи какво ли не, но как да откраднат нещо неподлежащо на анализ защото в теоретичен аспект то е изпреварило времето си със столетия. Могат ли идеите на Учителя / най - великия идвал на тази земя .. част от неговото величие е свързано с факта, че той изобщо не се мисли за такъв и даже хал хабер си няма за това, но аз знам /да изчезнат яко дим ... Могат и още как ... Напред във времето някой глупак ще реши, че тези масиви от информация задръстват интернет пространството и да ги изтрие от сървърите завинаги и да свърши работата на вируса рогат. Винаги се е намирало юдата глупак да предада светлината с идеята за недостойност. Какво да се прави .. ние с Учителя сме си говорили многократно, че само Вечността може да реши неговото Учение да завладее науката и да поправи милионолетната лъжа и грешка или да изчезне като прах по пътя. Колко са двама човека за истината обективна когато кривото огледало е решило да изкриви всичко по пътя си и няма водач който да съзре гравитационната светлина на безкрая. Какво е един енергиен поток, ако не знание.
цитирай
2. doctora - доктора
31.12.2014 02:12
Какво значи светлина и само светлината ли е светлина? Реално светлината се води електромагнитно лъчение и даже модел на този енергиен поток са направили, но ... светлината е светлина за това защото ние хората, а и голяма част от другите живи същества са се научили в хода на еволюцията / условно да я наречем тази реалност / да я ползват като източник на информация / познание / за околния свят. За тази задача ние имаме сетивни органи каквито са очите и система за интерпретация на достигащите до нас сетивни данни в мозъка. На подобен принцип са всичките сетива на човека, ползващи правите енергийни потоци. Привидно и вътрешното ухо с неговите три канали във взаимно / немного перпендикулярни разбира се да уточня / перпендикулярни три полуокръжни канала действа на базата на правите енергийни потоци, но това не е съвсем така, защото вътрешните структури на вътрешното ухо ползват ускорителните и закъснителните движения на тялото и гравитационния енергиен поток за да се ориентираме ние хората, а и другите живи същества в пространството. За съжаление системата за интерпретация на този реактивен енергиен поток не работи ... това е малкия мозък ... или по - точно работи само на принципа микроскоп троши орехи ... от там и идва дефицита в % на работещите части от мозъка на човека. Колкото е по плътен даден енергиен поток толкова и носената от него информация е повече, а гравитационния енергиен поток е по плътен от диамант и единствено неговите физически особености правят така че да не ни разбива на атомен и елементарночастичен прах. Гравитацията реално носи количества информация за всичко около нас и в нас самите граничещи с безкрайно големи стойности и ... интересното е че ние си имаме око за нея / това е погрешно наричаното трето око /, но този сетивен орган работи с микроскопична част от капацитета си. Назад в блога съм описвал цялата картинка на геномните увреждания вследствие на въздействието на вируса рогат и как това се отразява върху възможностите на човека да получи
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300919
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031