Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2014 05:59 - За обективната истина!
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 522 Коментари: 2 Гласове:
2



 Г.К.Михов

 

ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА ГРАВИТАЦИОННИ ПОТЕНЦИАЛИ  ПО ГОЛЕМИ ОТ ИЗРАЗХОДВАНИТЕ С ПЕЧАЛБА НА ЕНЕРГИЯ ОТ ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ 

– просто, ясно, очевидно, но не е за заблудени и “непогрешими” специалисти и лаици в блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, които гледат и слушат, но не виждат и не чуват.

 

      Възстановяването на гравитационни потенциали по големи от изразходваните такива е един от теоретичните и експериментални резултати,който в чисто практичен аспект обуславя, гарантира и нагледно показва и доказва как от гравитационното поле на земята може директно да печелим неограничени количества енергия, до което аз достигнах, реализирах в условията на реални опити в 1960 и 1984 година и доказах,НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО И ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ,ЧЕ НЕ СА ВЕЧЕН ДВИГАТЕЛ И СА ВЪЗМОЖНИ, което “непогрешими” учени и лаици априорно, без проверка, в заблуда отричат, но в продължение на повече от половин век не могат  достоверно да опровергаят и докажат, че е невъзможно.

  С какво и как може нагледно да се реализира и покаже възстановяване на гравитационен потенциал по голям от изразходвания такъв?

  Конкретно това може да стане със система с гравитационно обоснован променлив обем и маса, която в положение на падане има тегло 1000кг., а в положение на издигате, при движението по затворен път в гравитационното поле на земята, има тегло 100 кг.

  Става по следния начин:

1. В положение на падане с такава система изразходваме гравитационен потенциал

Е1 = 1000кг.1м.= 1000кгм = 9800нм.

2. С получената енергия с помощта на макара преодоляваме гравитационен потенциал Е2 = 100кг.9м. = 900кгм. =8820нм.

3. Оставяме системата да се преобърне под влияние на собственото си тегло, при което теглото и от 100кг. става 1000кг. , при което губим височина 1м. и получаваме гравитационен потенциал Е = 1000кг.8м = 8000кгм. = 78400нм.

4. Разликата между изразходвания и получения гравитационен потенциал ,в конкретния случай е:

    Е3 = 78400нм. – 9800нм. = 68600нм./ 68,6Квт./

  Това е енергията в конкретния случай,която директно печелим от  гравитационното поле, като естествен и неизчерпаем енергоизточник и може всяка една секунда и в много по голямо количество да печелим с директен гравитационен двигател, конкретно на базата на такава система с тегло при падане 1000кг. и тегло 100кг.,при издигате, при  движението й по затворен път в гравитационното поле.

  Прост ,ясен и очевиден резултат в светлината на закона за съхранение на енергията, който се изучава и в училище и се знае много добре, но въпреки това, невидим и непонятен в продължение на половин век за заблудени и “непогрешими” учени и лаици, които без да мислят и анализират конкретната реалност не го виждат и не чуват и не искат да чуят истината,както

Инквизицията, не е искала да чуе и види твърдението на Галилей, че земята се върти за да има ден и нощ..

   При масовата заблуда, че гравитационното поле е консервативно, а директните гравитационни двигатели до които достигнах са „вечен двигател”,каквито те не са и не могат да бъдат, при наличие,че ползуват естествен източник на енергия с КПД .по малък от единица.

  Слепи и глухи са и журналистите, които жадуват за новина и не могат да видят такава в цитирания конкретен резултат, който по значимост е нещо много повече от колкото делимостта на атома, на базата на които имаме съвременната атомна енергетика.

     В продължение на половин век, в заблуда слепи и глухи са и техническите специалисти и държавници, които , при назрелите проблеми за опазване на природната среда упорито дирят алтернативни енергоизточници, без в лицето на гравитационното поле да виждат такъв, който по запаси на енергия няма равен на себе си и запасите на енергия, които се съдържат във въглищата, петрола, природния газ, атомното гориво са капка в океан спрямо запасите от енергия в гравитационното излъчване от земята, формиращо гравитационното и поле.

 

Забележка:

  Трудно е било в епохата на Коперник и Галилей на лидерите на църквата и на миряните, потопени в заблудата, че земята е неподвижна и уверени в своята „непогрешимост” да се обяснява, че земята се движи в пространството.

   Трудно е и за мен, в епохата на комунизма и посткомунизма , в продължение на повече от 50г. в блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, на „непогрешими”учени, администратори,съдии, журналисти лаици и пр. да обяснявам, че има условия, при които гравитационното поле не е консервативно  и представлява директно достъпен природен източник на енергия,като вятъра,  на базата на който може да се реализира икономически изгодна и безопасна енергетика с неограничени възможности за добив на енергия във всяка точка на земята и на други небесни тела, без капиталовложения да се дири петрол и природен газ дълбоко в недрата на земята за да се изгорят и замърси атмосферата, която дишаме.

За щастие на човечеството истините са вечни, заблудите и хиляди години да владеят съзнанието на хората са преходни. Идва време, когато заблудите си отиват и на тяхно място в съзнанието на хората навлиза истината. Този процес обоснован от същността на Вечността-Бог и произтичащите от тази същност вечни и ненарушими природни закони, какъвто е и законът за съхранение на енергията,  няма сила, която да може да го спре, в това число и силата на църквата с своята инквизиция от епохата на Коперник и Галилей.

   Ще отпадне заблудата, че гравитационното поле е консервативно. Учени и лаици ще прогледнат и ще видят, че гравитационното поле не е консервативно, както видяха, че атома е делим и човечеството ще има своята директна гравитационна енергетика с неограничени възможности за безопасен добив на енергия от гравитационното поле на земята и други небесни тела.

 За мен не е проблем директните гравитационни двигатели с неограничени възможности за неограничен, икономически изгоден и безопасен добив на енергия, възможни или невъзможни са. Това теоретично и експериментално аз реших  в 1960г. и потвърдих в 1984г.

  За мен проблема е :

Ще може ли моята информация да достигне до стола на Президента или Минисър предстедателя и там да намери човек, като Рузвел, който по време на Втората световна война, прояви разум и смелост и  взема Решение САЩ да пристъпят към реализация на атомна бомба, който да вземе Решение:

1.   Да се проверят конкретно и достоверно моите резултати, теоретично и експериментално.

2.   Да се пристъпи към реализация на моето предложение , на територията на България да се положат основите на Научно производствена база за реализация на ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА, която с участие на специалисти и капитали от ЕС, САЩ, Русия ,ООН и др. страни да прирасне в международна такава, за което не са необходими пари, а разум и смелост

3.   Доброто да победи злото. Раят от небесата да слезе на земята. Политика и религия, като светска и духовна власт да се обиденият, да се съобразят със същността на Вечността –Бог и осъществят голямата човешка мечта”Вечен мир и благоденствие” за всяко човешко същество ,в битието, докато е живо, да е щастливо.  

 




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. gmihov - Докато!
22.12.2014 23:26
Докато хората са в заблуда очи имат за истината, но не я виждат. Мозък имат да я разберат, но не я разбират.
Ако Истината не победи заблудата в забвение отива, но не изчезва и когато заблудата отпадне тя до съзнанието на хората достига и целите на Вечността, като Бог и творец постига.
цитирай
2. gmihov - Човек!
23.12.2014 07:19
Човек си въобразява, че всичко от него зависи. От Вечността-Бог всичко зависи. Със същността си и произтичащите от нея вечни и ненарушими закони Вечността всичко изгражда и разгражда. Без този вечен процес на изграждане и разграждане, което с движението Вечността осъществява , мисъл, мечта и действие човешко за добро о зло няма. Нужно е Човекът това да осъзнае. Същността на Вечността да прозре и да разбере, че без истината за същността на Вечността не с добро, а с зло,в заблуда,се мъчи рай да гради, като себеподобните ограбва и без имане оставя, роби от тях да създава и власт над тях,с политика и религия , да упражнява, господар на света да става. Във лицето на всеобщата същност на Вечността-Бог, творец и рушител на всичко СВЕТЪТ има своя единствен господар. Когато Човекът това не осъзнава за рай мечтае ,ад създава и до рай не стига.Зло голямо постига. От сцената на власата пада и не в рай,а в ад се отзовава. Последното столетие, с епохата на родилия се и паднал от власт комунизъм, с родения от него посткомунизъм нагледно тава ни показа. че, без свобода, с роби на труда рай не става, ад се създава. Роби по света се разпиляват ,да оцеляват.Селища се обезлюдяват ,в тях разруха и кучета подивели остават и неграмотни мародери, изоставено имане да грабят и те,без работа и имане като престъпници да оцеляват, защото друг избор,имане и работа нямат..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314644
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930