Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2014 07:55 - за обективната истина в светлината на отбсв ,с въпроси и отговори.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 569 Коментари: 3 Гласове:
1



 Въпрос:

  Какво е гравитационното излъчване от земята, което формира гравитационното и енергийно поле, до безкрайността?

Кратък отговор:

  Естествен и безопасен източник на енергия , несравнимо по голям от въглищата, петрола, природния газ, атомното гориво и пр.  взети заедно. Има знания и пари да се оползотвори и човечеството от беди да се спаси. Но! Има и заблуда голяма, която път на истината не дава, че това е възможно, както в миналото заблудата”Неподвижна земя” път на истината „Движеща се в пространството земя” не е давала.

  Когато път на истината се даде и човечеството проумее и истината разбере , че директно от гравитационното поле може енергия да се черпи с двигатели, както от от водните и въздушни потоци, нова ера в човешкия прогрес ще настъпи. Нов необятен фронт за знания и действия ще се открие, на земята и в космоса.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
23.12.2014 01:13
За съжаление Вие нашите събратя и съвременници поради ред причини не разбирате, че времето не съществува .... не го разбирате и толкоз ... колкото и да ви го обясняваме не щете и не щете да го разберете. Разбира се за това в нашите съзнания има обективна причина наречена енергийна бариера и нейното преодоляване е достъпно за малцина .... Идиотска работа е това, но е енергиен факт. Подобен факт е, че вие нашите събратя не разбирате истински закона за съхранение на енергията, а какво да говорим за закона за съхранение на базовата същност на Вечността и под законите за съхранение на отделните нейни части. Не разбирате и не осъзнавате и обяснението за енергийната пречка в нашите съзнания изобщо не ме топли. Вие трябва да разберете тези неща докато съм жив и да ми помогнете в битката на световете за утвърждаването на един по - приспособим цикъл от човешки същества ... много по - приспособим към сблъсъците на световете. Вие нашите събратя изобщо не разбирате фактът, че няма квантов и не квантов свят, а света си е единен от главата до опашката. имаме светове на микро ниво където взаимодействията се извършват на изключително високи скорости и толкоз. вие не разбирате, че координатните системи на пространството са три и това е божа заповед, а не повод за коментарии и измолвания. Глупостта за четиримерното пространство от три пространствени и една времева координата е най - тъпото нещо на съвременната физика. Вие не разбирате колкото и да ви обяснявам че вие/ние сме най - великия народ на тази земя колкото и някои от вас да са подковани в исторически аспект ... примерно е неуместна борбата на каквото и да е ниво кой да води бащина дружина каквато борба се води осъзнато или не между двама будители каквито са човека с псевдонима Спароток и човека Петър Добрев. Всъщност Петър Добрев не си дава много зор в това отношение и правилно, но от този род сблъсъци са излишни в битката българите отново да яхнат Птицата на свободата. Нашата битка е за свобода и съвършенство завинаги. Амин.
цитирай
2. gmihov - Докато!
23.12.2014 07:40
Докато човекът същността на Вечността-Бог не осъзнае ,грехове ще прави и в битието и в небитието за него няма да има рай. Все ще иска господар на света да става и с това, все ад ще създава, в който човек , боже създание -човек ще убива без грях да признава ,и в заблуда, с това голямо зло за награда, не ад, а рай да получи.
Наградата за сторено зло е още по голямо зло.
Който такива награди раздава е звяр с образ на човек, от който истински човек не става. До гроб звяр с остава и не рай, а ад заслужава.








цитирай
3. doctora - доктора
23.12.2014 12:21
И АД ще получава, но лошото е че всички сме в кюпа и важи принципа един за всички и всички за един .... всички в рая или всички в ада ... делим една планета до време. Кой знае човек от къде сме дошли и на къде отиваме при условие, че този основен въпрос е заложен в библията. Разбира се идваме от Първоисточника = материята/движението/пространството и от никъде другъде, но аз визирам дали хората са родени на Земята под формата на онази хипотеза за звездния кръговрат която съм ви казвал или сме пришълци от Млечния път или Орион претърпели вторично подивяване вследствие на войната водена от нас назад във времето ... един Господ знае. Идва Видьов ден и на всеки му своето както казваше Левски. Когато пречупим принципа, че когато всеки е за себе си Господ е срещу всички, а това може да стане само с бачкане, задружност и осъзнаване защото се касае за природен закон, а не за празна поговорка, тогава и само тогава РАЯ на Земята ще построим. Идват интересни времена, които ще ни донесат добро или зло. Дано Апокалипсиса е битка на идеите, а не жестоко кръвопролитие защото нали гледате какво става около нас. Със здраве и амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3301271
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031