Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2014 02:56 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на Общата теория за базовата същност на Вечността .
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 629 Коментари: 3 Гласове:
0



 ъпрос:

  Кога учени и лаици ще започнат да разбират истината за ОТБСВ , ДВГЕ-ка и нейните неограничени възможности за безопасен добив н енеригия на земята и други небесни тела, на базата на гравитационните им излъчвания, формиращи гравитационните им енергийни полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия?

Кратък отговор:

  Когато учени и лаици започнат сериозно да четат това, което публикувам и го проверяват обективно и достоверно, без, като латерни, без проверка, априорно да го отричат, считайки се да „непогрешими” и истината започне да достига до съзнанието им.

  Когато статистиката отчете още един милион прочити , на това което съм публикувал  и се намери още един, който, като ДОКТОРА да вижда, разбира и защитава истините във връзка с ОТБСВ и ДГЕ-ка

 

Въпрос:

  Кога ще има инвестиции във връзка с ДГЕ-ка?

Кратък отговор:

  Когато истината за ДГЕ-ка и ползата от нея излез от блатото на заблудите и стигне до съзнанието на инвеститори, администратори, управляващи.

 

Въпрос:

  До какво ще доведе истината за ОТБСВ и ДГЕ-ка, когато стигне до съзнанието на учени и лаици?

Кратък отговор:

  Ще доведе до:

1.    Нов поглед върху същността на Космоса и всичко в него.

2.    Възможности за нови обективни знания

3.    Нови възможности за нови обективни знания във връзка със същността на гравитацията и това, което тя ни предоставя за да ни има на земята и в космоса.

4.    Безопасен добив на енергия с неограничени възможности, на базата на гравитационните полета на небесните тела, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия. .

5.    Реализация на радикални, полезни решения в борбата с екологичните проблеми.

6.    Реализация на изкуствени еко системи за труд и бит на значими човешки общности на земята, в океана, пустините полюсите и пр.  и на други небесни тела

7.    Възможност за обединение на религия и наука в общо обективно познание за всичко, което го има на земята и в космоса.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. gmihov - Лесен е!
21.12.2014 06:46
Лесен и свободен е пътя на клюката и заблудата.
Труден и непосилен е пътя на знанието и истината, осеян с бариери и забрани, власт и авторитет на "непогрешими" да защитават и път на истината да не дават.
цитирай
2. doctora - доктора
22.12.2014 00:10
Така е Учителю, ОТБСВ ще обедини не само всички религии и ще поправи изкривяванията в тях, но ще обедини и наука и религия в единно познание защото сляпата вяра ще се превърне в истинско и обективно познание ... Обикновено религиите се създават от ясновидци, но те не знаят, че и те като останалите си братя човеци са обсебени от хищник с неподозирани сили ... вируса рогат. Те виждащите по една или друга причина успяват да възстановят изконно човешко качество - гравитационното зрение, позволяващо на човека да види света такъв какъвто е и да получи достъп до канали на информация дори и не сънувани от нас обикновените хора, но ... когато са ти стъпили на " врата " - генетичното/информационното сърце на човека / предимството на гравитационното зрение не винаги е предимство, а много често се превръща в проклятие на неговия носител и на заобикалящите го обикновени и необикновени хора. Поради тази причина са многото примери в които тъй наречените ясновидци съсипват цветущи градове и цивилизации. Никой ясновидец не може напълно да се освободи от материалната си страна, тоест от противодействието, което носи в себе си и не се ли съобрази с това неговото действие за доброто на хората се превръща в противодействие в посока на злото за човешкия вид. Промените в България са доказателство как действието на сдс и сие се превърна в зло за многострадалния и героичен български народ ... при това това не бяха постъпките на виждащи, а на обикновени хора стремящи се към свобода. Стремежа към свобода ... бързо поражда ефектът на колкото по - силно е действието толкова и по - силно е противодействието и винаги има страдание след това. Мними съветници се постараха да ни разсипят промишленост, селско стопанство, енергетика, военнопромишления комплекс, образование, здравеопазване ... цялата ни култура и ..... ние се хванахме като амсалаци на кукичката наречена свобода, равенство, братство ... Винаги ние човеците сме се хващали на тази кукичка и сме страдали безподобно и все не можем урока си
цитирай
3. doctora - доктора
22.12.2014 01:02
да научим. В моментът в който хората научат, че светът е изтъкан само от три страни: действие = движение, противодействие = материя и нитодействиенитопротиводействие = пространство = полето на битката безкрайна те ще могат много по - пълноценно да си правят сметката заедно с КРЪЧМАРЯ .. Българите трябва да се възползват от предимството подарено им от Вечността .. да ги закриля Млечния път. Време е вече да си съберат версиите от другите народи и да продължат напред ... да счупят оковата наречена " когато всеки е за себе си Господ е срещу всички ". Винаги е било така и винаги ще бъде и ако не изграждаме рая ще съграждаме ада си на тази свещена Земя. Всяка една планета е остатък от Слънце живяло някога назад във времето и от сблъсъка в недрата му са се родили геномни програми наричани енергийните тела на хората, растенията и животните и понякога се реализира органичен кръговрат. В гравитационните полета на планетите и слънцата живеят цели цивилизации и култури. Голямо " откритие " е откритието на нацистите и Хитлер за Черното слънце на Туле ... всяка една звезда си има в дълбините гравитационен симетратор който я прави " безсмъртна " ... няма безсмъртна структурна форма на материята, но и живота на звездите е много пъти по 4 милиарда години. Гравитационните симетратори в дълбините на звездите осигуряват кръговрата на водорода и тежките елементи безброй години и когато по една или друга причина звездата умре, тя се превръща в планета, но ... симетратора = черното слънце остава и от това черно слънце зависи какъв ще е живота на дадената планета. И Луната си има черно слънце и Марс и всичките, че и Слънчицето златно и това симетрирано ядро на планетата прави нефта, газа, въглищата и всичките горива на планетите ... На всички планети ще намерим залежи от нефт, газ и въглища .. вероятно, но първо трябва да стъпим на тях и да ги изучим истински и обективно. За това ни трябват нови транспортни технологии, а тези технологии са вътре в едностранната центробежна сила. Има време.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3318502
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930