Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2014 05:04 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общатата теория за базовата същност на Вечността
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 431 Коментари: 0 Гласове:
1



 Въпрос:

  Какво ни показва анализът на общия закон за импулсната сила /V =м/V1-V2/?

Кратък отговор:

1. Имаме произведение от маса/ м / и относителна скорост/ V1-V2/. Без това произведение няма и не може да има импулсна сила.

2. Няма зависимост между маса и скорост. Нито големината на масата, нито голмината на относителната скорост зависят една от друга.

3. При различни по големина маси и относителни скорости може да имаме еднакви  по големина импулсни сили.

4. При ускорително движение, което създават импулсните сили  масата е константна величина, а относителната скорост /V1-V2/ е относителна.

5.  На базата на относителността на /V1-V?/ относителна е и импулсната сила. Като величина тя е различна по големина ,по отношение на различните отправни системи.  На тази база въпреки че скоростта на светлината е еднаква във всички посоки спрямо телата от които изхожда, независимо от това, в „покой” или в движение са, скоростта на светлината е различна спрямо различните отправни системи.

6. Масата не е относителна и определено количество от нея е еднакво спрямо всички отправни системи.

7. При ускорителните движения големината на импулсната сила, която ги обуславя намалява  с граница нула, която теоретично може да се  достигне, но реално не може. При реалността,че няма празно пространство ,в което противодействието да е равно на нула.

8.При ускорителните движения от импулсната сила се поражда импулсна сила. Общият сбор от двата импулса действуващ и получен е константна величина, в съответствие са законите  за съхранение на движението, енергията и импулса,които имат една и съща същност-произведение от маса и относителна скорост.

9. При общата същност на движението, енергията, импулса имаме:

-Масата е същност , част от същността на Вечността,

- Изминатият път също е реалност.

-Скоростта и времето са измерения за път и време.

10. Промените в масата на телата, при еднаква външна гравитационна сила обуславят различни по големина тегла-сили. На тази база промени в масата на телата ни осигуряват реализацията на директни гравитационни двигатели с неограничени възможности за добив на полезна енергия от гравитационното поле на земята и други небесни тела, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия.

  Без промяна в големината на масата на телата, при движението им по затворен път в гравитационното  поле няма и не може да има директни гравитационни двигатели, които , в заблуда погрешно е квалифицират, като вечни двигатели, каквито те не са и не могат да бъдат, при наличие ,че ползуват енергия от естествен източник на енергия, в съответствие с законите за съхранение на движението, енергията, импулса.

 

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300352
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031