Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2014 00:30 - за истината в светлината на отбсв.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1052 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 30.11.2014 07:03


 Въпрос:

  На базата на това, че светлината се проявява , като флуид , какъв опит бих провел, ако бях физик, работещ в много добре оборудвана лаборатория?

Кратък отговор:

  Бих проверил , колко светлина може да се влее в един затворен съд, като апаратурата за това, не представлява трудност да се направи и опитът не представлява трудност да се проведе и отчете резултата.

 

Въпрос:

  При възможност, какво бих направил, за да проверя , може ли или не може да имаме придвижване на телата в пространство с едностранни вътрешно подемни центробежни сили?

Кратък отговор:

  Бих направил необходимата за тази целта апаратура и бих я извел с космчески кораб в „свободното” пространство и проследил нейното поведение спрямо пространството, като това отчета, по отношение на  инерциалната компонента на  движението на кораба.

 

Забелжка:

  Не само положителните резултати от цитираните опити в кратките отгори на двата въпроса са от фундаментално научно значение, но и отрицателните такива.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
29.11.2014 23:52
Ако имаме 3 едностранни центробежни сили в четирите посоки на пространството ... взаимноперпендикулярни ще имаме управляема система Учителю, с която можем да отлетим в която посока на пространството си искаме. Между другото не се бях сещал, че реално непречещата на движението перпендикулярност при безкрайнолентовиците е абсолютно валидна и за частта от системата и във водата и над водата. Хем си ми го казвал Учителю и пак не го бях осъзнавал. Енергийна бариера Учителю ... очите ни ще изкара, но докато не дойде Месията не ще видим истината истински. Между другото Легендата на легендите за Месията на месиите не е писана нито за Иисус, нито за неговите предшественици, нито за Кришна, нито за Шива / скоро купих някаква бронзова кавър версия на Шива с Тризъбец на ръце ... в едната ръка ... взех я за да ми напомня неканоничните варианти на тризъбеца ... тризъбеца при Шива е с обратна дивергентност тоест е конвергентен, а във отделни варианти е успореден, което също е неканоничност ... неканоничност означава, че не е колобърски вариант тоест не е от Атлантида /, нито за Мохамед / между другото мюсулманския вариант на тризъбеца, разбира се като обърнем полумесеца към небето както е било първоначалната версия, е много по - каноничен от кръста и от шива варинтът / ... легендата за Месията е като легендата за Четиримата Конника = Сили на Апокалипсиса = Откровението, тоест оставена е от Най - древните виждащи Колобри по подобие на йероглифите от Абидос за времето в което съзнанието и технологията и науката ще достигнат ниво в което хората да разберат, че нещо изобщо не е както трябва, че назад във времето се крие изключително могъща цивилизация надвишаваща технологичните и научни възможности на съвременната човешка цивилизация на петата раса ... многократно най - вероятно. Съвременната наука даже не се е докоснала и на милиметър до истината за/на Тризъбеца, а как да види България Истинската. Интересно нещо е бъдещето на транспорта - едностранната центробежна сила. Със здраве.
цитирай
2. doctora - доктора
30.11.2014 00:33
Представи си Учителю сфера с магнитни точки по нея с централен процесор за управление на тези точки ... на тяхното включване и изключване ... Вътре в сферата имаме три или повече системи с променлив обем и маса, но не гравитационно обосновани, а управляеми от периферните магнитни точки ... примерно системата е отворена при досег с дадената командваща магнитна точка. Фактически веригата/системата хем ще се движи, но хем ще имаме стоящ пик на центробежност даващ вътрешна постъпателност на системата. Не знам дали добре ти обяснявам Учителю, но това си заслужава да бъде пробвано. Братята на Юбилейнъй нищо не са направили, но така им е било писано. Само със желание и финансови възможности не става ... трябва и вътрешно познание. даже виждам екипа който ще подберя Учителю ... хора с качества на шестата раса. Тях ги има и сега между нас ама трябват очи за тях ... трябва както в библията да ги видиш как действат и ако има възможност да ги " поправиш " тоест да им дадеш шанс да се поправят ако искат разбира се защото всеки в тази Игра на петата раса е очукан от съдбата отвсякъде и кармата го гони по петите и само личната му воля може да му даде шанс да има шанс. Както и да е ... лесно едностранната центробежна сила не ще бъде облечена в плът и кръв. Всяка точка на/от трите или повечето системи с променлив обем и маса е с магнитен вентил, който се задейства от точките спусъци по сферата. Много ще ми е интересно да се направи като компютърна графика разпределението на силите вътре в сферата. направо ме сърби мозъка да започна да го правя, но за съжаление изобщо няма да е толкова лесно да се направи ... нали Учителю. И все пак като се видим ща го обсъдим. пак със здраве и амин.
цитирай
3. gmihov - На вниманието на доктора!
30.11.2014 07:43
Много добре си разбрал, как една ламтяща "Чиния"може да се придвижи във всички посоки в пространството, на базата на обективната истина "Всяка едностранна центробежна сила е вътрешно подемна сила, която променя положението на телата в пространството", която я има и при орбиталните движения на небесните тела.
Лесно, при земен опит маже да докажем тази истина, и да се изправим и с нея, пред трудната за превземане крепост на "Непогрешимите учени и лаици и пр./ пред която сме в продължение на много години с истината"Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно" и истината "Директните гравитационни двигатели не са вечен двигател".
Що се касае до опит да се покаже опитна установка с три взаимно перпендикулярни едностранни центробежни сили това, не във нашите възможности, както:
1. На базата на финансови възможности.
2. На базата на политическа и социална среда
3. На базата на административни, бюрократични решения и
цитирай
4. doctora - доктора
30.11.2014 14:46
Знам, че е много скъпо Учителю. на моите пациенти като им говоря, че в моментът мога да им направя лекарство против рака при това не едно към гьотере и на принципа проба грешка поправка, а теоретично обосновано ме гледат като гръмнати / глей го доктора какво се хвали / . Тъй като имам и раково болни винаги подчертавам, че от идеята до лекарството има огромен път, който трябва да бъде преминат от човек който знае как да го премине. Не става бодни пръчка - пий вино. Като им обясня, че това дето битува по филмите като сърце от анаконда, цвете от най-непристъпната част на Амазонка са пълни глупости омекват. Като им кажа да вярват с умерен оптимизъм на писачите в нета също почват да гледат с разбиране ... примерно содата за хляб при хора с дефекти в системата на ПЕХА контрола може да даде някакъв но не и сигурен резултат поради по-голямата чувствителност на ракгравитационните конвертори от тези на макроорганизма към нивата на киселинност в тялото на човека. Примерно аз знам, че Продан Христов там някъде му е намерил ЧАСТИЧНО И НЕДОСТАТЪЧНО цаката, но поради киселинността на лекарството при повечето / много повечето за съжаление и то без да се знае кои са тези повече, защото е много важно тук ПЕХА контрола да е много силен / хора резултатите са само дай си мъжо жената, а ти хващай гората. В моментът колкото и да им се иска на фармацевтичните концерни и на раковоболните да има лекарство истинско ... няма такова открито и на хората им се налага да ползват неубедителни полуфабрикати. Без да се разбере ОТБСВ и нейните следствия и дадености не ще може да се направи истински обосновано теоретически и логически лекарство против рака .... а лекарството против рака ще е само началото на медицинската революция следваща след това. Не желая да храня раково болните с гола надежда, но за сега само тя е в наличност и не е гола, но истински облечена ще стане след ... честно да си призная не знам колко години труд. Трябва да се види в областта на молекулните мотори до къде са стигнали.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315973
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930