Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2014 05:58 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 577 Коментари: 2 Гласове:
1



 Въпрос:

  Как се посрещат фундаменталните  открития, които променят човешкото мислене ?

Кратък отговор:

 Положително от малцина, които прозират истината в тях.

 Отрицателно от мнозина/учени и лаици/, които и от Бога по добре знаят, че сътворил земята „неподвижна” и истината за глупост определят, заблудата в култ издигат, като "истина неоспорима",без да мислят и анализират конкретните реалности. На тази база са най- трудните крепости, за отпращане на бунището на историята , на пътя на истината към  съзнанието на хората.

 Така е било,при откриването, установяването и доказването , че земята се движи в проснтранството че се върти около оста си ,че атома е делим, че има закон за съхранение на енергията, че може да се предава глас и образ по жица и без жица и пр. Така е и днес, че гравитационното поле не е консервативно, което единици вече разбират, и милиони не виждат и не разбират и път на истината не дават, квалифицирайки  я ,като глупост, на фона на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, в блатото на което е масовото човешко съзнание  и е нужно още много време да се излезе от това блато и навлезе в чисти езерни води на истината за което време -един човешки живот не стига.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
26.11.2014 00:31
Много са факторите, които пречат на хората да осъзнаят напълно забравеното = първоизточника = носещата програма = вечността. Пълното име на тези фактори е инертност = съпротива = материята = пълното място = единицата като математически израз и т.н. Тези фактори, пречещи на човещината да победи са човешки и извънчовешки като извънчовешките са съзнателни и несъзнателни. Каква е тази сила пречеща истински да се види същността стояща зад закона за съхранение на енергията. Каква е тази сила която е изтрила от физиката формулирания преди 300 години от Ломоносов закон за съхранение на движението. Каква е тази сила която пречи на хората да видят идването на Майтрея и Свети Георги и Второто пришествие в истинския му вид. Каква е тази сила наслоила върху книгата на книгите хилядолетна помия и въпреки това неуспяла да скрие истините за четирите страни на Вечността или Четиримата конника на Апокалипсиса. Каква е тази сила скрила, но не унищожила суровачката и мартеницата като човешки направи, скрили, но носещи истината за човешка цивилизация по-напреднала много от нашата назад във времето. Каква е тази сила, която ни дава представа за хищника ни, но по начин извън нашето осъзнаване ... по-скоро формулирана като градска легенда. Вируса Рогат мамицата му ... обикновенно прониква през гърлото на човека ... там се загнездва в лигавицата и се развива като вътрешноклетъчен паразит и оттам " градската легенда ", че вампира рогат захапва човека за шията и го превръща във вампир. По - скоро виждащите виждат без напълно да осъзнават енергийната истина как черното съзнание на енергийното тяло на вируса обсебва информационните структури на човека, започвайки от гърлото. за това градската легенда, че вампира не се вижда в огледалото е метафора за фактът, че човек оглеждайки се в огледалото се вижда като двукрако същество, но истински не може да види как основни части от генома му са заменени с вирусни фрагменти на ДНК и РНК, а реално ДНК то е самия човек. Заменяйки информационни блокове в
цитирай
2. doctora - доктора
26.11.2014 00:47
човешкото ДНК, реално " рогатия " вирус заменя основните части на човешкото тяло с вирусни такива и от там енергийната истина на българските БОГОМИЛИ, че тялото човешко е дадено от дявола. Градска легенда ама енергийна истина стояща зад девет печата и за виждащите наши. Българите са много надарен народ, но ако продължават да бягат от съдбата си ще я срещнат в ужасяващ контекст заедно с целия свят. Кой мислите е създателя на османската държава обърнала брат срещу брата използвайки чужда, но и едновременно своя вяра / защото българите в голямата си част са мюсулмани / и чужд език, а не свещенния на колобрите. Едно от най - смешните неща е, че един от създателите, даже основния на съвременната турска държава Кемал Ататюрк си е като македонците ... като го измиеш става чист българин. Когато хората познаят истинската история на българите те човеците ще разберат своята история и защо на българите принадлежи съзвездието Орион, а според някои езотерици и Млечния път - целия ... завинаги. Градските легенди не са легенди, а в голямата си част са шепота на подсъзнанието открито от великия Фройд и все пак не напълно открито от него. Кохортата на Карлос Кастанеда може все още да ни разкаже много повече за него великото. Нерде не доктора свързва днк - то с рнк - то и истината за тях с истината за съзнанието на човека и дявола рогат с истината за зеленото чудовище и червения живак и философския камък и птицата феникс и легендата на Кастанеда за отпътуването на виждащите обхванати от вътрешен огън и изчезващи в експлозия от светлина, горящия браунов газ, който си е напомпена симетрично с енергия вода в изправен вид на молекулите и спонтанните човешки самозапалвания и Иисус изгарящ във светлина в гробницата пазена от римските войници и тяхното ослепяване. Теория която събира в едно привидно несъбираеми и несъвместими неща от историята и бита и живота и науката на хората не е просто теория и Теория с главна буква ... Тя великата е Учение, тя е енргийна истина надхвърляща съзнанието.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316478
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930