Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2014 01:35 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 937 Коментари: 0 Гласове:
1



 Въпрос:

  Кое е общата същност на движението,енергията и силата?

Кратък отговор:

  Произведението от маса и път е общата същност на движението,енергията и силата. –

1 Движение /ms/ неопределимо спрямо пространството и определимо спрямо отделните отправни системи.

2. Енергия /0,5mv^2 / -неопределима спрямо пространството и определима спрямо отправните системи в пространството.

3. Импулсна сила/ mv/ -неопределима спрямо пространството и определима спрямо отправните системи в пространството.

 

Въпрос:

  Кой е обективният/природният/, вечен и ненарушим закон, който определя относителността на : движението, енергията, силата?

Кратък отговор:

  I = m/v1-v2/= На базата на този закон, от който изключение не прави и гравитацията , като количество на движението, енергията и импулсната сила са различни спрямо различните отправни системи.

 

Въпрос:

  От какво зависи силата с която вятърът и гравитационният вятър действува върху телата?

Кратък отговор:

При вятъра зависи:

1.    От плътността на въздуха.

2.    От скоростта на въздуха.

3.    от напречното сечени на телата и неговата форма.

При гравитационния вятър зависи:

1.    От плътността на гравитационният вятър.

2.    От скоростта на гравитационният вятър.

3.    О масата на телата.

 

Въпрос:

  Кое обуславя разликатта в зависимостта на силовото въздействие , при вятъра и гравитацонния вятър?

Кратък отговор:

  Различните механизми на силово въздействие:

  При вятъра въздушните молекули не преминават през телата и вятърът обуславя движение на телата с посока, съвпадаща с неговата посока.

  При гравитационния вятър ,гравитоните-носители на гравитационната енергия със своята маса и скорост, преминават през телата и упражняват реактивно силово въздействие, като гравитон избива гравитон и заема неговото място, в резултат на което  гравитационният вятър обуславя сила с посока противоположна на посоката му.

  Посоката на гравитоните, излъчвани от земята е от центъра на земята радиално към безкрая на пространството. Посоката на получената гравитационна сила обратна, от безкрая на пространството къч центъра на земята.

  И при двата механизма на силово въздействие няма и не може да има нарушение на закона за съхранение на енергията. И при двата случая на силово въздействие, каквото количество енергия отдават енергийните потоци/ветрове/ същото количество енергия получават и телата, при свободно падане на земята.

 

Въпрос:

  Какво определят различните механизми на силово въздействие , при вятъра и при гравитационния вятър/гравитационното излъчване от телата/ в практичен аспект?

Кратък отговор:

  Определят конкретните технически решения на двигателите за директен  добив на енергия от тези неизчерпаеми естествени източници на енергия, докато съществуват.

   При реализацията на двигателите за директен добив на енергия от вятъра трябва да се съобразяваме с напречното сечение на телата и неговата форма, а при двигателите за директен добив на енергия от гравитационния вятър с масата на телата. Ако не се съобразяваме с това, може само наслуки  да улучим реализация на съответен двигател. Като се съобразяваме, на базата на предварителни изчисления положителният резултат ни е гарантиран на 100%.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - Много!
01.11.2014 07:34
Много ще прочетат.Малко истината ще разберат.Още по малко от тези, които ще я разберат ще я подкрепят и път ще и дадат. Но! Това от природата на човека зависи и никой не може да го отмени.
Същността на Вечността, на базата на познанията които има човечеството гарантира реализацията на директната гравитационна енергетика с неограничените и и безопасни възможности за добив на енергия от гравитационното поле на земята, но докато тази възможност и ползата от нея не се осъзнае ДГЕ-ка няма да я бъде и път за нея към съзнанието на хората няма да има прогони заблудата, че е невъзможна.
цитирай
2. doctora - доктора
01.11.2014 16:29
Трудно бариерата в нашето съзнание се преодолява Учителю ... повече от трудно. Все повече се убеждавам колко прави са били и са виждащите / говорим за клас Кастанеда / когато казват, че нещо в нас което не е нас самите ни пречи да видим обективната истина ... Че дори кохортата на Кастанеда и Дон Хуан в стремежа на атеистичното съзнание не са видели, че наричания от тях Орел не е просто Вечността, а си е сами я Господбог безкраен лишен от метафорични фантасмагории на вярващите без вътешно познание. Енергийната бариера си е съвсем и повече от материална бариера в нашето съзнание. Тя е на ниво геном и се съставя от всичките грешки в него въведени и въвеждани систематически от Вируса в хода на развитието на вида като цяло и на индивида като квант така да се каже от цялото. Реално хората в истинския смисъл на тези думи са Поток във Вечността създаден от нея за да види сама себе си и в момента почти зациклил на едно място. В моментът хората не се съобразяват с едно от следствията на ОТБСВ което си е обективен факт и Учителя му казва Сблъсъка, а аз просто поетично го украсявам с името Сблъсъка на световете, но той наричан както си щем си е единствения механизъм по който Вечността твори като сблъсква структурните форми на материята ... били мравка или вселени. Вид който не се съобразява, а ние в моментът не се съобразяваме с тазиреалност е обречен на застой и загиване защото щем или не щем ако не се развиваме сблъсъка на световете по един или друг начин ще ни достигне ... Това е въпрос на време. Не се ли развива максимално бързо цивилизацията тя ще умре, а ние без ОТБСВ и нейното следствие ДГД не можем и да искаме да се развиваме достатъчно бързо за да изпреварим съдбата която ни връхлита. Примери за случайни налучквания и направа на Директни Гравитационни Двигатели има много, но хората изобщо това не го осъзнават ... просто си мислят че са хванали господ за топките, а държат дявола за рогата. Такива примери са водните катализатори, които правят водата горима и тук мога да
цитирай
3. doctora - доктора
01.11.2014 16:47
попитам защо Стефан Найденов не пусна формулата в нета на свободно движение. Сина му си има фирма за козметични продукти и си кюта вместо да лети и да се бори защото реално постройката молекулна на баща му си е фрагмент от истината на/за движението и си заслужава битката. Подобни случайни съвпадения и открития е червения живак на братята руснаци където неядрена субстанция прави ядрен взрив .. с него братята са хванали дявола и за рогата, че и му бъркат в устата със зъбите. Отричат или не западните разузнавания са знаели, че това откритие си струва парите и милиарди са били готови да дадат, но братята се усетили и поне не го пуснали да видят какво ще стане защото в буквалния смисъл Зеленото чудовище на Стефан Найденов е Червеното чудовище на братята руснаци. Даже не могат да си представят каква реалност дърпат за рогата братята учени по света като правят такива случайни емперични открития. Движението съдържа всичко хубаво и светло в себе си и от себе си, но съдържа и целия ужас и смърт на световете и към него трябва да се подхожда с вътрешно познание, сила и страхопочитание ... както казваше баща ми кокошката когато пие вода трябва да погледне нагоре, какво аджеба и е разрешено и колко. Има и механични налучквания от случаен тип, но те изискват доусъвършенствуване, но това без Учението за Материята/Движението/Пространството не става. Без тази реалност и Тесла не ще може да види откъде черпят енергия неговите построения. Той без да знае по опитен път е достигнал до електрически условия на неконсервативност на гравитационното поле, както Найденов до химически и ядрени, Вълков до електрохимически условия на такава неконсервативност, но никой от тези труженици на науката не са знаели откъде се черпи енергията защото обяснението енергия от физическия вакуум или енергия от нулевата точка е абсолютно повърхностно без да осъзнаваш какво е/са Материята/Движението/Пространството. Без да ползваш абсолютната отправна система каквато е Вечността не ще можеш истински да сътвориш.
цитирай
4. doctora - доктора
02.11.2014 13:59
Защо е важно да осъзнаеш Първоисточника и Първопричината на всичко, които Първоисточник и Първопричина са и Първосредата и Първокрая и Алфата и Омегата на едно и между тях вечно и безкрайно / извинявам се за изобретяването на думи като безсмилица, но за Вечността трудно се говори и описва /. Абсолютната отправна система каквато е Материята/Движението/Пространството / извинявам се за различната подредба на тези Вечности и Безкрайности от подредбата на Учителя ... всъщност изобщо няма значение как ще се подредят защото това са думи за нещо извън възможностите на човека напълно да разбера, но и едновременно има значение защо потока на енергията и движението е от пълното към празното, а и така Вечността е отбелязвана в знака на древните Колобри - тези виждащи от древна България = Атлантида, за които учителя на Карлос Кастанеда е говорил, че това не са просто старите виждащи, а най - старите чиито дела са одвът възможностите на човек да ги схване и опише ... това са виждащите с академично образование от онази древна цивилизация която е водила жестоката битка описана в Упанишадите и чиите технологични останки са разпръстнати в цялата слънчева система. Луната доста е пострадала от тази война, а на нея със сигурност е имало атмосфера и вода като морета ... изобщо не е вярно, че нейното гравитационно поле не може да удържи вода и въздух, ама изобщо не е вярно. Когато братята американци, руснаци, китайци и асънамъ си признаят за откритите технологични останки там, а американците и руснаците за останките на Марс тогава и моите думи ще излезнат извън фантастичния контекст. И така да се върнем на абсолютната отправна система. Защо, въпреки че Вечността съдържа Движението, което е винаги относително е абсолютна отправна система ? От прото по-просто е по подобие на простия Окамов довод за принципа на неопределеността на Хайзенберг, не разбран напълно от този велик човек ... , че високите скорости на малко разстояние, а не дуалността вълна/корпускула определят неопределеността на
цитирай
5. doctora - доктора
02.11.2014 14:12
тъй наречения от сегашната физика квантов свят. При Вечността Абсолютността и се определя от фактът, че където и да отидем и на дявола в гъза и отвъд Вселенските простори все ще срещаме едно и също ... Материята/Движението/Пространството. Няма място където да не са и трите. Тяхната вечност и неотменимост определят и първия и най важен съхранителен закон ... Закона за съхранение на истинската и неделима света троица от Материя/Движение/Пространство ... отново ще се повторя, винаги заедно и никога само едното и само двете. От тази позиция се вижда абсолютната хомогенност на Вечността и това че структурните форми на материята са нехомогенни не значи, че и тяхната Майка не е. Самото кодиране на структурните форми на материята от гравитоните до метагалактиката определя привидната нехомогенност, но има още време и науката ще види голата истина и защо начален взрив и срив ной - вероятно ще се окаже, че не може да има или поне не е в такава форма както го определя съвременната физика и астрофизика. Най - важното откритие на Учителя е това, че той откри светата простота и най - простото нещо Материята/Движението/Пространството. Само това да беше открил щеше да се свети името му вечно, а той е променил с двете си ръце пикливата ни цивилизация. Все още това привидно са думи на не съвсем в ред с главата човек, но ще дойде време някои по - рано, други по - късно, а трети никога в което ще разберете ... ако щете ако оцелее този блог поне вие там във бъдещето неродено. Основите на свърхцивилизацията са поставени, но хората трябва да имат дупе за да се пресегнат и да ги хванат в ръка ... няма безплатен обяд и хората трябва по един или друг начин да си платят за него. Когато казвам, че смятам, че времето е дошло аз визирам точно тази реалност, че хората горе долу са си платили вноските за да влезнат в епохата на Майтрея .. епохата на Георги Колев Михов " обикновинния български лекар " който нахрани милиад човека и отвори небесата. Нали съзнавате, че се изразявам метафорично/буквално
цитирай
6. doctora - доктора
03.11.2014 00:13
. Чудеса няма, никога не е имало и никога няма да има, но има чудо за чудене ... воистина. Когато вярващите казват, че Иисус е нахранил с три риби май 40 човека всички вярват все едно са били там ... говорим за вярващите, а атеистите даже отричат съществуването на този човек. Аз вярвам, че той е бил виждащ с огромни способности, но се съмнявам, че е направил от нищо нещо защото има съхранителен за материята закон от който никой не може да се измъкне. Един друг " чудотворец " е живял на тази грешна земя / грехът не е на Земята " , а е на хората , но това е много дълга друга тема / и името му е Сай Баба. за него вярващите казвал, че е материализирал разни неща, но интересно е мнението на един изключителен виждащ по този въпрос ... Слава Севрюкова казва за него / бог да го прости човека, че го ровим, но пъзела е интересно нещо / че е бил мошенник и фокусник. От позицията на закона за съхранение на материята аз съм по - съгласен с нея, а не с хората вярващи в този човек и наричащи го живия бог още повече, че бог по физическа същност, а той е само такава е един и не допуска наличието на други богове живи или мъртви ... Това е другото построение и откритие на най - великия от Учителите на тази земя който ще нахрани всички милиард милиарди човеци ако не сега живущи то идващи там в бъдещето неродено. Когато разберете истината на ОТБСВ ще разберете всичките ми думи колкото и налудничеви и самомнителни да ви изглеждан повечето от тях. Учителя е дал всичко в неговия блог всеки да може да си направи ДГД ... няма нужда от толкова скъпа инвестиция като моята защото тя отне доста време, а от сегашната си позиция на познание можехме да го направим много по - евтино и бързо, но така е било писано да стигнем по трудния път до безкрая. Когато правите ДГД не мислете за глупостта наречена енергия на нулевата точка като енергоисточник .. защото видите ли въпреки абсолютната нула електроните се въртели на орбитата и точно тези движения незамиращи на елементарните частици са наречени ЕНТ.
цитирай
7. doctora - доктора
03.11.2014 00:27
Има вечно движение и вечна енергия, но няма нулева точка ... просто имаме принудително орбитиране на електрона около атомното ядро ... принудително от основния заподозрян и той не е електромагнетизма, а е гравитацията. Подобен заподозрян и осъден е пак гравитацията при " елементарните " частици на ядрото ... неутроните и протоните и надоло до безкрая на Вечността в тази посока на безкрайна делимост. Представете си само какво са видели братята физици и атомни физици за да определят взаимодействията на кварките като безкрайно големи величини. Нищо безкрайно няма освен гравитационни ускорения на малки разстояния около свръх плътни граничащи с абсолютното твърдо тяло микро обекти. Огромни гравитационни ускорения надвишаващи тези на бленуваните " черни дупки " при макро обектите, които нито са черни, нито са дупки, но и това сме го споменавали назад във блога и времето. Физиката има нужда от упростяване от рода на изясняването, а не на простотията. Има нужда от Острието на Окам за да се отърве от голотата на царя иначе сме загубени като вид на тази земя. Няма нужда да приемате ОТБСВ на вяра, но като начало всичко тръгва от вярата, но винаги след това за да не изпаднете в ситуацията на глупака и фанатика трябва да осъзнаете истината и да разберете. Щом аз разбрах значи и между вас има хора които ще разберете. И никой не ви е обещавал, че ще бъде лесно. Умишлено разреждам физическите факти с исторически, праисторически, археологически, химически, органичнохимически, биохимически, медицински, информационни, икономически, политически, екстасентски, статистически, езотерични и т.н. и т.н. разсъждения и факти. По този начин не олекотявам написаното от Учителя, а напротив стремя се да разредя напрежението във вас и донякъде съзнанието ви да започне да прави алгоритмични връзки. Едната истина води до друга, другата до трета и така до Вечността. Отново ще се повторя, макари сега казано метафорично това е обективна истина, че Учителя нахрани милиардмилиарда човешки същества. Амин.
цитирай
8. doctora - доктора
03.11.2014 01:13
Нещо пак се шашка блога Учителю. Някак си се опъва в последните страници и не иска да записва броя на коментариите. Дано пак не го блокират, че воистина ще спра да пиша. Лека нощ.
цитирай
9. gmihov - доктора
03.11.2014 02:05
За сега е блокирана само статистиката. Може да пишем и при блокирана статистика.Не гоним бройка на постинги, а път към съзнанието на хората да разберат и оползотворят истините до които достигнахме.Добре знаем, пътя на истината, която защитаваме н е посипан с цветя, а с камъни, тръни и бариери за преодоляване. Няма да е лошо и трудно да преминем на хартиен носител на информацията. Трябва да помислим по този въпрос.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315284
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930