Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2014 00:49 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 633 Коментари: 2 Гласове:
1



 Въпрос:

 

Има ли абсолютно пространство и какво има и какво няма при него?

Кратък отговор:

  Има го като неделима част от всеобщата базова същност на Вечността.

То е идентично с абсолютния вакум и има измерения и нищо повече.

Няма празен вакум, като част от пространство и празно пространство

Няма пространство отделно от материята и движението,както няма отделно от пространството материя и движение.

  Пространството-материята и движението ги има само като конкретни частни характеристики на всеобщата базова същност на Вечността  с определено конкретно предназначение , на базата на е всичко е всичко от,  и във всеобщата базова същност на Вечността / като, Бог, Природа, Космос, Всемир и пр./

  Предназначението на пространството е да бъде всеобщо вместилище  на всичко,като вечна и преходна част от същността на Вечността и нищо повече.

  Предназначението на материята е да бъде всеобщият инертен строителен материал на Вечността, като творец и рушител и нищо повече.

  Предназначението на движението е да бъде всеобщ творец и рушител на всичко от същността на Вечността  и в нея.

  Със своята тройна същност: пространство-материя –движение всеобщата базова същност е налице във  всичко, което реално го има във Всемира, безначален и безкраен 




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
28.10.2014 16:51
Пространството е символ на дупката ... една безначална и безкрайна дупка, която побира всичко в себе си и се намира във всичко. Пространството е еднакво като количество = обем спрямо всички отправни системи тоест откъдето и да го погледнеш и от дъното на тъй наречените " черни дупки " дори, един кубик пространство си е един кубик тоест пространтвото е абсолютна величина. При "черните дупки" не то се свива, а се свива структурната форма на материята и то нейното съдържимо от материя и движение тоест материята и движението започвата да се разполагат на все по - молко място, а не мястото е станало по-малко както говори съвременната физика. Бидейки абсолютния символ и еквивалент на дупката пространството не може да бъде пробивано, разделяно, усуквано, свивано и разширявано и не може да се излезе извън него нито вчера, нито днес никога. Пространството фигурира във формулите за плътност с формулата масата върху обема дава плътността и е съставна част на геометрията, но не е самата геометрия. Негов приблизителен и приблизително най - точен символ е 0 и заедно със материята то кодира и описва структурните форми на материята. Поради добрата символна адаптация на 1 и 0 към качествата на материята и пространството реално математическия език базиран на тези числа толкова добре описва Природата, но все пак той като език не може напълно да я опише дори когато компютрите станат многомерни след време. Трябва да се знае мястото на същност и измерение и тогава истински може да се каже, че човек е стъпил здраво на земята с краката си, иначе плува ли плува нейде дето не му трябва. Въпреки, че пространството е еквивалент на празното място, то е натъпкано до козирката със материя и движение и не може по същност да се отърве от тях защото и то и материята и движението са Господабога безкраен и вечен. Глупост е измислената математическа представа за свиване прастранството в точка при масивните мъртви звезди където гравитацията тоест движението уплътнява структурната форма но не и дупката.
цитирай
2. gmihov - Пространството !
28.10.2014 23:11
Има само измерения и нищо друго.Не може да направи нищо и нищо не може да се получи от него. Единственото му предназначение е да побира всичко.Когато това се разбере ще отпаднат заблудите за разширено, стеснено, изкривено пространство.


















цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316396
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930