Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2014 14:55 - За
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 920 Коментари: 6 Гласове:
1



 Въпрос:

  Може ли времето да се обърне!

Кратък отговор:

 Не може!

  Времето няма собствена същност, независима от същността на Вечността. Продукт, не като същност, а като мярка е на движението и се отчита с движение. Без движението не съществува, както метър, тегло обем и пр. без конкретна реалност не съществуват.  Движениео, като движение и измерено,като време има само една посока на движение. Без структура няма движение. Няма и не може да има структура, която едновременно да се движи напред и назад. Посоката на всяко движение може да се обърне и на 180 градуса , но не може структура , по отношение на една и съща отправна система да се движи едновременно  и напред и назад.

Всички структури на Вечността, на базата на съхранението на движението, като част от същността на Вечността са във вечен, непрекъснат процес на разпад  и с вечно излъчване на квантови структури и вечно поглъщане на такива структури, носители на информация за последователността на процесите, обосновани от еднопосочното движение .

При преобръщането на движението на 180 градуса еднопосочното движение продължава  да се движи само напред, но ,налице са обективни реалности, на базата на които информацията за миналите събития ,преди смяната на посоката на движението на 180 градуса  могат да се проследят в обратен ред, при биологична възможност, каквато вероятно е налице, при някой от пророците или с апаратура, с каквато днес човечеството разполага ,при достоверно провеждане на съответен ,конкретен обективен опит.

  Да се излезе от заблудата „Връщане на времето”, необходима е сериозна , обективна дискусия, подкрепена с конкретни обективни и достоверни резултати. Да се заема с тази дискусия, за мен ще е много трудно, при наличната ми възраст и невъзможно/91 годни/след, като в продължение на повече от 50 години , на учени, в заблуда, че гравитационното поле е консервативно не мога да обясня и разясня, че , при възстановяването на гравитационни потенциали , по големи от изразходваните ,няма преодоляване на по голям, а на по малък гравитационен потенциал, на по малко тегло/сила/ от по голямо тегло/сила/, което всеки от учените и лаиците, като снемат очилата на заблудата”Консервативно гравитационно поле” по добре и от мен ще могат да видят, че законът за съхранение на енергията осигурява и гарантира ,в реален опит, реален резултат , на възстановен по голям гравитационен потенциал от изразходвания такъв и ако са „Неверни Тома” сами могат, което аз направих да направят и да  видят  истината и от заблудата да се освободят, че е невъзможно.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
01.10.2014 14:16
Без теоретично обоснован и направен и действуващ директен гравитационен двигател обективната истина не ще се види и безкраен брой години ако щете. Тъй наречените виждащи виждат, че във вечността няма място за времето, но никой от тях не ви е обяснил какво стои като същност зад тяхното твърдение, че времето не съществува, а това е жизнено важно за човека като вид и като цивилизация стремяща се към съвършентво. Ние с Доктор Михов можем да ви обясним защо времето несъществува и макар и да не виждаме линиите на света ние разбираме и осъзнаваме тези линии / а това са реактивно действуващите и винаги вървящите в права линия гравитони каквито и глупости да ви дават виждащи и невиждащи и физици като обяснение и в тази възраст божията частица не е хикс бозона, а е гравитона неуловим, но не и неосъзнаваем / по - добре от повечето виждащи впримчини в заблудата като повечето от обикновенните хора. За съжаление това е светата истина и нищо без работещо дгде не може да се направи. Времето е еталонно движение по подобие на еталонния килограм тоест парче желязо или бронз отсечено в някаква форма някога и взето за еденица мярка за маса ... а и тук не се вижда, че ние този еталонен килограм можем да го измерем заради ценното качество на гравитационната сила да е пропорционална на материалното съдържимо на дадената структурна форма на материята, тоест на нейната инертност. Тъ това еталонно движение, а хората ползват две такива и те са оборота на точка на от земята еднократно от повърхността и или в дълбочина, който оборот прави едно денонощие и оборота на земята около слънцето, който оборот прави една година. Двете движения са трудно съизмерими и поради тази причина са високосните години за корекция, а аз не съм сигурен, че един ден на четири години е достатъчен да коригира грешката, но това са хиляди други теми. Най - използваното еталонно движение е денонощието тоест пак повтарям еднократния оборот на точка примерно от земната повърхност от начална точка до крайна точка съвпадаща с
цитирай
2. doctora - доктора
01.10.2014 15:17
началната. Обикновенно и тук има завоалиране защото никой не използва едно денонощие за отчитане на други движения във вечността, а се използват парчета от това денонощие като час, минута, секунда, милисекунда и т.н. Всеки един часовник е устройство направено така, че независимо дали се ъртят стрелки или се променят по електронен път числа, или се изсипва пясък ... все тая ... това механично или електронно движение е приравнено на движението на тази оборотна точка около оста на Земята. Сложно стана обяснението, но пак ще доуточня защото енергийната бариера прави така, че познанието очите ви ще искара, а не ще го видите / така ни е писано на нас хората или сме си го написали само господ знае /, а това е жизнено важно за идването на златната епоха или това което индийците наричат Проблема Майтрея. И така още едно доеточнение: примерно краят на часовата стрелка на часовника е точка която извършва оборот/движение около центъра на часовника и този оборот с помоща на механичните части е направен така, че да се осъществява със същата скорост / ето пак термин, който е измерение на движението ... очевадно но невидимо / каквато и оборота на точка от повърхността на Земята от началото и в края съвпадащ с началото. Още едно доуточнение: представете си, че часовника е в центъра на земята и неговите стрелкички са късички / няколко сантиметра / и тези стрелкички ги удължим до повърхността на земята и тези стрелки се движат заедно със земята, но по което и протежение по тях да отчетем движението еталонно е едно и също ..... оборот на земята около оста и. Това е времето - ЕТАЛОННО ДВИЖЕНИЕ СПРЯМО КОЕТО НИЕ СЪИЗМЕРВАМЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДВИЖЕНИЯ НА ЧОВЕКА И НА ВСИЧКО ВЪВ ВЕЧНОСТТА ... нито повече нито по-малко. Какво е скоростта при това положение ... Ами пак е измерение на движението, но тук имами съотнасяне на две движение и те са горе в числителя е пътя тоест едното движение, което искаме да измерим, а долу в знаменателя е еталонното движение = времето с което съизмерваме пътя, тое
цитирай
3. doctora - доктора
01.10.2014 15:49
ст скоростта е броя пъти с които еталонния път/движение се нанася в пътя/движението което искаме да определим. Ускорението пак е измерение на движението, о какво е все пак в дълбочина положението там: скоростта върху времето тоест пътя върху времето върху времето, тоест пътя върху времето на квадрат и вий си правете изчисленията като реалности как стоят нещата. Движението винаги е относителна величина, но ние абсюлитизираме едно движение каквото е оборота на земята и съизмерваме другите движения спрямо него и нещата вече не са толкова относителни, но и тук в дълбочина ако се разчопли проблема ще излезнат интересни нещица. Най-важното от всички тези горни приказки е да разберете, че единственото нещо което съществува са същностите и това са материята/движението/простанството и техните производни структурни форми, но техните измерения не са тях каквото и да говорим и да правим. Времето не е движението и масата не е материята и обема не е пространството. Трудно това различаване ще бъде постигнато в човешкия свят, а е от съдбоносно значение за вида ... Не само заради Златната пътека и епоха, а зариди фактът, че сблъсъка на световете е правило, а не исключение и този сблъсък в една или друга форма предстои и още как и за да оцелееш от него трябва да си подготвен, а хората в сегашното си състояние не са подготвени, ама никак даже. Сблъсъка може да е земетресение, проблеми със Слънцето, нов вирусен щам, извънземна инвазия, самоунищожение и асънамъ, но все си е сблъсък след който следва или еволюция или деволюция или край, но пък динозаврите са станали птици, което си е все пак ново начало, но не са дали разумен вид, но и това не е много сигурно. Рано или късно ще придобием достъп до информационни потоци нямащи равни на себе си и може би ще видим онова далечно и блестящо минало на динозаврите ... без фантазии и лъжи ... само истината. Със здраве и амин.
цитирай
4. doctora - доктора
01.10.2014 23:24
От сегашна гледна точка са ми много интересни схващанията за тъй нареченото второ пришествие, божие царство, епоха на майтрея и асънамъ. Комунистите доказаха, че нищо на този бял свят не става без пари ... нищо или да бъдем по - точни без материален ресурс. Не може да мързелуваш и крадеш и да искаш да имаш всичко. Само във фантазиите. Без пари нито божието царство, нито второто пришествие, нито майтрея епохата ще дойдат. Не става обаче и само с пари, защото не всичко е икономика. Без промени в човека и неговото сърце / образно и необразно казано / няма пари на този бял свят, които да ни стигнат за да доведем един по - приспособим цикъл от човешки същества или да ги наречем да доведем шестата раса. Един господ знае какво ни предстои да се случи. Преди шест години си мислих, че директния гравитационен двигател е въпрос на щракане с пръсти, но се оказа не толкова лесно, но това не значи че съм се отказал и съм променил мисленето си по въпроса. Сега съм по - убеден и все по - убеден, че директен гравитационен двигател е възможен да бъде построен, но трябва от девет кладенчета вода да се донесе и да се познава добре теорията на Учителя. Иначе няма да стане и не случайно хиляди години не е станало въпреки, че хората интуитивно съзнават, че може да стане. Сила пропорционална на материалното съдържимо на структурата на която въздейства и сила пропорционална на повърхността на структурата на която въздейства са вододелите между двете цивилизации ... тази на петата раса, атома и парната машина и тази на шестата раса, гравитацията и ветровете на бога, които ще ни отведат там където и мечтите ни не могат да отидат. Свят в който евреин умира от мъка защото не може да си преброи парите ... и парите на съседа си. Този свят е на една ръка разстояние и въпреки това може и да не дойде или пък да дойде когато ние отдавна не ще сме между живите и нашите думи ще останат като прах по пътя или като вълнички по водната шир оставени от камъче небесно. Интересно ми е дали Вечността ще се съг
цитирай
5. gmihov - на вниманието на доктора.
02.10.2014 02:16
Всичко, което го има във Всемира, като реалност е част от същността на Вечността- и като количество е измеримо с част от същността си, приета за единица мярка. Всички мерки,:метър, килограм, обем, ват, киловат, час, денонощие са абстрактни величини, които без реалността, която измерваме те ги няма и не може да ги има. Ако няма пространство няма и не може да има обем,като количествена мярка, ако няма гравитационна сила няма и не може да има килограм, като количествена мярка., ако няма движение/ произведение то маса/материя/ и път/, няма и не може да има енергия, сила,скорост, време и пр.
Реших проблема, че гравитационното поле не е консервативно.Реших проблема,че директните гравитационни двигатели не са вечен двигател и са възможни,Реших и много конкретни проблеми във връзка с тези фундаментални проблеми, то науката счита, че а нерешими. Създадох и ОТБСВ, която обективно и достоверно обяснява , произхода, същността и съществуването на всичко, което реално го има в безначалното и безкрайно пространство . Не реших и не можах да реша тежките житейски проблеми, които съпътстват житейския ми път, чийто решение е извън моите възможности и възможностите на човка изобщо,които в рая на живата ми се стоварват все по голяма сила.
Иска ми се да мога да дойда да се видим с теб и с момчетата, към които имаме определени задължения и да не оставяме каруцата в края на блатото, до което я издърпахме и да я изведем извън блатото за да може всеки да я види , с "конете" /силите/, които ще я придвижат по света за да може всеки да я види и да може да се качи и повози на нея.
Добре ще е, ти , при възможност да можеш да дойдеш да се видим.
Мисля, че все още ще мога да ти бъда полезен с нещо, в пътя ти на борбата за истината, по който и преди да се запознаем и сега си тръгнал и вървиш, с тенденция да не се отказваш от него, по волта на Вечността и щ продължиш и след мен.
цитирай
6. doctora - доктора
02.10.2014 10:25
Ще дойда Учителю, но ми дай още малко време. Взех до нас един гараж и го превръщам в работилница и склад. Имаше 2 контакта, а аз му прекарах 12 такива и отделно като резерва съм пуснал севете 4х4 квадрата за в бъдеще да не къртя, а директно да прекарам трифазен ток, защото една от мечтите ми е да си взема струг, а истинските са на трифазен ток / но това е в бъдеще /. От 2 лампи съм сложил 6 за да е като ден вътре. Уж взех и платих на едни момчета да ми свършат работата, но по стар български обичай / после българите искат да им върви в живота / те си оставиха ръцете и сега им оправям бакиите. Както и да е още малко остана и ще излезна на правата за шпакловане и боядисване ... изобщо трябва да е чист и светъл за да мога да съхранявам и книги в него. Надявам се само момчето дето ще го шпаклова и довършва да не ме подведе, че е и приятел, но и това ще го видим. Докато не видиш един човек в действие не можеш да го прецениш можеш ли или не можеш да му се опреш. Ей сега ще разкарам едни юнаци дето се пишеха за приятели, а като опря работата да ми оправят ел. инсталацията подгънаха крак. А просто трябваше да кажат: докторе ти си ни вършил много работа / нямаше нужда да подчетават, че без пари съм им я свършил / твоята работа струва 4 стотака като труд, а ние ще ти вземем 200 или 300 защото си приятел и аз нямаше да им се разсърдя ... в края на краищата всички работим за пари, но нейси. Искат безплатно да ползват услугите ми, а като опре да свършат работа ме предават. А да видим от гледна точка на Вечността как тя ще постъпи спрямо такива хора. Не са убили човек, но са подгънали крак когато не е трябвало да подгъват. Ако аз трябва да напиша паметни дати за човека и българина като Кастанеда доста бих понаписал, че и отгоре защото аз / да ме прости Господ за азосването / за разлика от него макар и невиждащ много по-добре виждам линиите на света, докато повечето от виждащите нямат това щастие и дар от Вечността и гледката е запленяваща. Инертността не е шега работа дявол да го
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314953
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930