Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2014 01:13 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 376 Коментари: 0 Гласове:
1



 Въпрос:

  Какво, не само теоретично, но и реално, при ползуване на съответна техника , ни осигурява добив на енергия директно от енергийните потоци/полета/: водни, въздушни, гравитационни?

Кратък отговор:

  Наличието на условия, при които, при движение в тях по затворен път се получава енергия, по голяма от нула.

  На тази база –енергия по затворен път по голяма от нула работят всички двигатели. Вятърни, водни, гравитационни /индиректни и директни/. При всички  тези двигатели за всеки един пълен оборот, при който реално имаме затворено движение извлечената енергия е  по голяма от нула и наличното триене. При равна и по малка от нула те не могат да работят.

 

Въпрос:

  Кое определя общата енергийна мощност на естествените гравитацонни енергийни магистрали- реките?

Кратък отговор:

  Произведението от масата на водата, която тече в коритата им и скоростта с която тече.

 

Въпрос:

  Какво има, при директните гравитационни енергийни магистрали, които наред с директните гравитационни двигатели до които достигнах гарантират несравнимо много по големи възможности за добив на енергия от гравитационното излъчване от земята, формиращо гравитационното и енергийно поле, като естествен и неизчерпаем източник на енергия от колкото водните потоци, на базата на които работят ВЕЦ-ли?

Кратък  отговор:

  Има възможността, при тях да се създадат много по големи скорости от самата гравитация, както, при падането на телата, при което с малки движещи се маси могат да се реализират, като произведение от маса и скорост  големи енергийни мощности.

  Например:

  Ако , при наличния наклон водите в р. Дунав текат със средна скорост 1м/с, то , при директните гравитационни енергийни магистрали  веригите им  могат да се движат, при същия наклон с 10м/с, 100м/с и повече. Това Укорителното движение, при падането на телата ни го показва и ни доказва, че може да достигнем до  такива скорости , при директните гравитационни енергийни магистрали, което ни гарантира добив на енергия от гравитационното поле на земята и друго небесно тяло , много повече от колкото енергията, която маже да се получи от природния газ ,който тече в най големят реализиран до сега газопровод.

 

Забележки:

 Да се реализира възможното не е заблуда и фантазия, а мечта.

 Да се реализира невъзможното е заблуда и фантазия.

 При липса на възможност и възможното става невъзможно-заблуда и фантазия. Например : Беднякът палат да си построи и яхта да се купи. Или частица, без маса и скорост да има и енергия да има.




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300172
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031