Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2014 05:56 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 402 Коментари: 1 Гласове:
1



 Въпрос:

  Като любител, който не знае и не може да знае  всичко, което до сега науката е открила , по отношение на какви твърдения, като обективна истина, имам авторски претенции, които друг, преди мен не ги е публикувал?

Кратък отговор:

1.     Всичко е от, всеобщата базова същност на Вечността, в нея и тя е в него, състояща се от неделимо и съхранимо триединство от:пространство-материя –движение.

2.     Вечността със своята същност ,безначална и безкрайна, несъздаема и неунищожима, съхрани ма/вечна/ осигурява и обуславя всичко във Всемира и извън нея няма нещо, което реално да съществува.

3.     С пространството всеобщата базова същност на Вечността осигурява вместилище/обем/ на всичко, от себе си..

4.     С материята всеобщата базова същност на Вечността осигурява всеобщият инертен материал за всяка структура от кванта до галактиките и пр.

5.     С движението всеобщата базова същност на Вечността осигурява всеощия и единствен творец и рушител ,във всемира на всичко, като форма ,структура и явление.

6.     Всеобщата същност на Вечността обяснява произхода, същността и съществуването на всичко, което изпълва Всемира, но , самата тя не е обяснима с нещо друго, освен със собствената и същност.

7.     Всеобщата базова същност съществува в безкраен брой преходни структури/живи и „мъртви”/ с размери между две недостижими граници:нулата и безкрайността.

8.     На базата на инертността на материята , структурите на Вечността не могат да променят положението си  на „Покой” и движение/ инерциално и не инерциално/.

9.     Без инертността на материята и движението телата нямат и не може да има противодействие на всяка външна сила.

10.                      В свободното пространство всяка външна сила,израз на движение ,е по голяма от инертното противодействие на всяка структура на материята, колкото и голяма да е масата ,и може и ,и предава ускорително движение.

11.                      Без инертното противодействие на телата във всемира няма и не може да има центробежна сила.

12.                      При всяко орбитално движение на телата има променливо съотношение между две противоположни сили: центростремителна/продукт на външно слово въздействие/  и центробежна / продукт на инертността на материята/

13.                      Всяка енергия и сила са конкретен израз на движение, като произведение от маса и скорост/път приет за единица мярка за път и време/

14.                      Движението изгражда и разгражда всички структури на Вечността/живи и „мъртви”/ с един единствен механизъм на творческа дейност, като ги сблъсква.. Без този механизъм няма и не може да има изграждане и разграждане на структурите на Вечността от кванта до звездните системи.

15.                      При сблъсъка на структурите на Вечността имаме сблъсък и отблъсък.

-Блъсъкът обуславя праводействаща външна сила, която придвижва телата в същата посока, която има външната сила, както е при вятъра и водните потоци

-Отблъсъкът  обуславя реактивно действуваща сила, която придвижва телата в обратна посока, на посоката на външната сила, както е при гравитацията и магнетизма.

16.                      При сблъсъка на структурите на Вечността , в зависимост от конкретните условия, имаме: пренос на движение, материя, енергия, сила от една структура в друга, без което нямаме и не може да имаме двигатели, разпад и синтез на структури.

17.                      Без структура , на Вечността с конкретен брой микроструктури ,в съответна комбинация , няма и не може да има индивидуална генетична програма, за появата на точно определен жив организъм.

18.                      Всеобщата същност на Вечността, като база, творец и рушител на всичко е съхранима и неизчерпаема във времето и пространството.

19.                      Пространството, като неделима част от същността на Вечността има само измерения и нищо повече. На тази база то е : 1. Неподвижно. 2 Не може да се изкривява, защото , при него няма какво да се изкривява, Това, което е вътре в нето /материята и движението/ те могат и се изкривяват под влияние на външни сили.

20.                      Между пространството и материята и между пространството и движението, независимо, че са неделими едно от друго няма взаимозависимости и като характеристики на всеобщата базова същност на Вечността нямат и не могат да имат зависимости едно от друго

 

Забележка:

При проявен интерес ще следва продължение.




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - За истината
28.09.2014 06:46
Без конкретна реалност истина и за Вечността -Бог няма.
Без анализ на реалността и проверка на доказателства до истина не се стига. и нови знания не се постигат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314267
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930