Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2014 09:51 - за обективната истина с въпроси и отговори в светлината на общата теория за базовата същност на вечността.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 283 Коментари: 1 Гласове:
0



 Въпрос:

   Какво изгражда и разгражда всеобщата базова същност на Вечността /Бог/, състояща се от неделиммо, вечно триединство от: Пространство – материя- движение?

Кратък отговор:

 Всичко, което го има във Всемира, космоса, като реалност/структура,форма, явление, процес, във съответствие вечните и ненарушими природен закони/ и всичко свързано със съответните конкретни реалности.

 

Въпрос:

  Какво  и с  какво  всеобщата същност на Вечността/Бог/ осигурява всичко вечно и преходно да е от нея, в нея и тя да е във всичко, като част от нея?

Кратък отговор:

1.    С пространството, като неделима част от нея осигурява всеобщо вместилище за всичко, което реално го има във Всемира.

2.    С материята, като неделима част от нея осигурява  инертния строителен материал от който изгражда и разгражда всичко, като конкретна реалност.

3.    С движението, като неделима част от нея осигурява вечния и неуморим творец и рушител на всичко преходно от себе си в себе си .

 

Въпрос:

  На базата на реалността, че всичко е от и във същността на Вечността/Бога/  кой изгражда и разгражда всяка струтктура във Всемира от кванта до галактиките и от вируса до човека?

Кратък отговор:

  Изгражда и разгражда всяка структура във  Всемира същността на Вечността/Бога/ и никой друг.

 

Въпрос:

  На базата на реалността, че всичко е от ,във същността на Вечността и тя е във всичко, като част от нея от какво произтича живота и кой ежедневно непрекъснато го изгражда и разгражда?

Кратък отговор:

  Вечността/Бог/ и никой друг.

 

Въпрос:

  Кой и с какво осигурява вечността на веригата на живота и преходността на всяка негова форма от вируса до човека?

Кратък отговор:

  Същността на Вечността/Бога/ и произтичащите от нея вечни и ненарушими обективни закони и никой друг.

 

Въпрос:

  С какво и как Вечността/Бог/ изгражда и разгражда всяка жива структура от себе си и в себе си и тя е част от нея?

Кратък отговор:

  С движението, като неделима част от същността й , като сблъсква своите преходни струкстури една с друга, при което едни разгражда, а други изгражда в единен и неделим процес на изграждане и разграждана, на живот и смърт.

 

Въпрос:

  С какво започва изграждането и разграждането на всяка индивидуална структура и форма на живот?

Кратък отговор:

 С генетичния материал в който е заложена индивидуална програма за всеки жив организъм, който ще се появи, като реалност във всемира.

  На тази база няма две 100% еднакви форми на живот, включително и при човека, включително и когато имаме еднояйчни близнаци.

 

Въпрос:

  Какво представлява генетичния материал, като биологични програми за индивидуални форми на живот?

Кратък отговор:

  Представлява безброй структури, изградени от различни комбинации от от по прости структури, които различни комбинации, примерно от гени, обуславят различието в живите индивиди едно от друго.

 

Въпрос:

  От какво и на базата на какво произхожда законът за съхранение на енергията?

Кратък отговор:

  Произхожда от същността на Вечността/Бог/ и конкретно от нейното съхранение.

 

Въпрос:

  Какво представлява енергията, като същност?

Кратък отговор:

 Представлява движението, като произведение от маса и скорост.

  Във връзка със същността на движението, енергията и силата  разлика няма. И трите без произведение от маса и скорост/път, приет за единица мярка за път/ ги няма и не може да ги има.

 

Въпрос:

  Какво имаме, при болест, физически и психически  и други въздействия върху живите организми?

Кратък отговор:

  Отклонение в протичането на процесите на живот, от заложеното с генетичния материал , включително до смърт.

 

Въпрос:

  Защо няма и не може да има консервативно гравитационно поле?

Кратък отговор:

  Защото няма и не може да има консервативно движение/енергия, сила/




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
02.09.2014 13:12
Геномната програма на човека като вид, а в общи линии и на всичко живо от растението до животното и бактерия е нацъвкана от чужд за нея генетичен материал. Това е особенно характерно за човека като живо същество. В хода на индивидуалния живот това нацъвкване се увеличава. Това е начмина чрез който хищник с невъобразими качества ни държи в подчинение и ние не можем да развием потенциалните си възможностти и работим с 5 % от съзнанието ни. Реално само някои хора наричани за краткост екстрасенси развиват част от потенциала си, но не всичко. Рално те без да знаят се отървават по един или друг начин от чуждия геном в тях. Тъй нареченото духовно развитие и път е нищо друго освен пътя на освобождаване на човешкото същество от системните грешки в своята информационна структура и само във тази връзка да добавя, че съзнанието на човека е ядрата на всяка една негова клетка, а не само на мозъчните такива и от там идват странните изказвания на хората на силата, че съзнанието обхваща цялото тяло. Ядрата на клетките носят съзнанието на човека. Това е от трудно разбираемите факти, но не е тук мястото да го обосновавам. Когато човек покачва нивата на осъзнатост той не става магьосник, а наистина става човек на знанието защото започва да възвръща гравитационното си зрение, което му дава възможност да види истината такава каквато е. Тоест кога и при кои постъпки и мисли той трупа движение и кога губи тоест кога еволюира и кога деволюира. Фактически партизански имена на движението са Светия Дух, силата, силата на силите, Маниту, намерението и т.н. Движението е еманацията на софтуера на всичко. Странно е, че ние хората не го виждаме, макар че ще ни изкара очите воистина. Всъщност движението е невидимо защото е неотделимо от своя носител материята и полето на носене - пространството. И въпреки това движението е физическа величина, която съществува и не случайно при една и съща структура с една маса движението се натрупва под формата на ускорение и нарастваща скорост, но тук е различаване
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315258
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930