Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2014 07:47 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 696 Коментари: 1 Гласове:
1



 ВЪПРОС:

  Какво е необходимо за да могат да се разберат някой от фундаменталните твърдения в ОТБСВ  за за може да се проумее същносста и значимостта им и да могат да се опорзотворят в полза на хората?

КРАТЪК ОТГОВОР:

  Нобходима е обективна и достоверна теоритична и екпрериментална проверка за да могат да се видят и проумеят обективните доказателства, които ги обуслявят, като продукт от всеобщата базова същност на ВЕЧНОСТТА-БОГ  и произтичащите от нея ВЕЧНИ НЕНАРУШИМИ ПРИРОДНИ ЗАКОНИ.

 

ВЪПРОС:

  Кои са тези твърдения?

КРАТЪК ОТГОВОР:

  Техният брой е неограничен  и тудно могат да се посочет всичките. Но! Някой от тях , в науката и вярата, като продукт на всеобщата базова същност на ВЕЧНОСТТА-БОГ  и в религията и политиката, като форми на власт  могат да се посочат:

 

1.    Има една единствена всеобща СЪЩНОСТ- ВЕЧНОСТ/БОГ/ от която и в която произтича всичико преходно, в това число и човека с тяло ,ум и чувства.

2.    Същността на ВЕЧНОСТТА-БОГ няма начало и край, не се създава и унищожава.Към нея не може да се прибави нещо и не може да се отнеме нещо.Съхранима и вечна е.

3.    Същността на ВЕЧНОСТТА –БОГ е неделимо и съхранимо триединство от :ПРОСТРАНСТВО-МАТЕРЯ ДВИЖЕНИЕ. Всичоко е от него, в нго и то е във всичико.

4.    С ПРОСТРАНСТВОТО ВЕЧНОСТТА-БОГ, /като НЕДЕЛИМА част от същността й/ осигурява вместилище на всичико, което произтича от нея, като преходност с обем, масаи движение . Има само измерения. Няма вещева същност .Единтично е с пълен ВЯКУУМ, какъвто самостоятелно не съществува, като самото пространство. Самостоятелно/празно/ пространство няма и не може да има.

5.    С МАТЕРЯТА ВЕЧНОСТТА –БОГ /като НЕДЕЛИМА част от същността й/ осигурява наличието на всичикиструктури и форми/ вички тела/ с  обем,маса и движение. Във Всемира няма и не може да има структура и форма, от квантите до галактиките и от вирусите до човека, без маса, като част от  същността на вечността, като материя.

6.    С ДВИЖЕНИЕТО ВЕЧНОСТТА –БОГ ,като НЕДЕЛИМА част от същността й осигурява вечно и непрекъснато изграждане и разграждане на всичики ,безбройни структури/ живи и „мъртви, които изпълват пространството. Без ДВИЖЕНИЕТО няма и не може да има изграждане и разграждане, живот и смърт, като единни,ВЕЧНИ и НЕДЕЛИМИ. процеси.    ДВИЖЕНИЕТО, като неделима част от същността на Вечността-Бог е ЕДИНСТВЕНИЯТ ТВОРЕЦ във Всемира с което Вечността –Бог осигурява всичико да е от неог, в него и той да е във всичико, като част от него.

 

ВЪПРОС:

  Какво има всяка структура,като част от всеобщата базова същност на ВЕЧНОСТТА - БОГ?

КРАТЪК ОТГОВОР:

 ИМА:

1.    Обем, като част от всобщото пространство, измерим с обем ,приет за единица мярка за обем.

2.    Маса, като  част от всеобщата материя, измерима с маса, приета за единица мярка за маса.

3.    Скрост/ вечен път ,приет за единица мярка за път и за време.

Без обем, маса и скорост/път/ в неделимо единство, във Всемира няма и не може да има преходни структури, които непрекъснато се изграждат и разграждат и изпълват цялото пространство , без пространство,материя и движение,като НЕДЕЛИМО единство да се създава и унищожава.

  Който вечната, безначална и безкрайна същност на ВЕЧНОСТТА-БОГ  не вижда, до същността на истините в наука и вяра и в религия и политика, като форми на власт не стига и редом с истините в съзнанието му място намрат и корени дълбоки там пущат и заблудите, роб на които става и упорито ги устоява, его, алчност и страст за авторитет, имане и власт  да защитава.мисъл и воля над себеподобните да налага и над тях да се извисява.

 

ВЪПРОС:

  Кое пречи в продължение на повече от 50 години да се види и проумее обективната истина за ДИРЕКТНАТА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРЕГЕТИКА И НЕОГРАНИЧЕНИТЕ, БЕЗОПАСНИ ВЪЗМОЖНОСТИ, КОИТО ТЯ ПРЕДЛАГА ЗА ДОБИВ НА ЕНЕРГИЯ, на земята и надруги небесни тела, въпреки моята упоритост да пиша непрекъснато за тази енергетика ?

КРАТЪК ОТГОВОР:

  Прачи:

1.    Инертността на човешкото мислене.

2.    Заблудата”КОНСЕРВАТИВНО ГРАВИТАЦИОННО ПОЛРЕ”, която пречи да се проучее, че няма такова енергйно поле, включително и гравитационно такова., както заблудата”НЕПОДВИЖНА ЗЕМЯ” в миналото е пречила, да се види истината, че няма такава.

3.    Моето положение на лаик, извън научните институци и административните институции на властта,с жалък жизнен стандарт и стандарт за творческа дейност, лишен от необходимете материални средства да реализилам, това, което предвлагам: НАУЧНО-ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА и да демонстрирам  същността на ДИРЕКТНАТА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА  И НЕИНИТЕ НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА БЕЗОПАСЕН ДОБИВ НА ЕНЕРГЯ, НА ЗЕМЯТА И НА ДРУГИ НЕБЕСНИ ТЕЛА , в едно човешко общество, което все още не е излязло в своето развитие от своя начален период на насилие на ниво „ЖИВОТНО.” С преоритет на човешките нарушими закони , пред вечните и ненарушими природни закони.

 

Забелжка:

  В заблуда , с заблуда истината не се защитава. ЗАБЛУДАТА  крепост на пътя й изгражда и път не й дава. Забллудата ,заблуда ражда.

  ИСТИНАТА с ИСТИНА с защитава. Истината истина ражда.

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. christ - Здравей, gmihov,
01.08.2014 11:32
Както виждам - подновяваш атаките си. Преди време имаше подобни опити. Искам да ти направя няколко приятелски забележки. Първо - не пиши по този начин - с тлъсти и големи букви. Това дразни, не подкрепя истината. Второ - след като го напишеш си го прочети за да коригираш правописните си грешки. Това също намалява стойността на написаното. Трето - не намесвай бог. Нека той остане за тебе. Ако ще говориш за наука - давай научно, а не богословски. Това направо ме отблъсква. Има много големи учени и атеисти, и вярващи. Но никой от тях не го показва като аргумент в изследванията си. И въпреки това са направили много за човечеството. Четвърто. Какво се опитваш, все пак, да докажеш? Въобще не е ясно какви манипулации правиш с гравитацията. С едно съм съгласен - гравитацията е една от най-строго пазените тайни на науката. Че е сила - сила е. Е,и? Не виждам какво защитаваш и какво искаш да докажеш. Впрочем, в матрицата, в която ни е затворил животът, е създаден ред - щем или не щем. Вземи и го напиши (мисля, че вече си го направил), публикувай го и тогава чакай отзиви - положителни или отрицателни. Това е начинът. Това обаче, което предлагаш не става за дискусия. Просто няма какво да се дискутира. Успех!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300081
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031