Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2014 17:46 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 491 Коментари: 1 Гласове:
0



  

ВЪПРОС:

  Какво ни осигурява равенството на гравтационните потенциали , при паданане и издигане, на базата на закона за съхранение на енергията?

КРАТЪК ОТГОВОР:

 Осигурява ни:

1.    Сумарна гравтационна енеригя по затворрен път в граветационното поле равна на нула.

2.    Сумарна гравитационна енергия по затворен път в гравитационното поле по голяма от нула.

 

ВЪПРОС:

  Какво ни осигурява равенството на гравтационните потенциали , при падане и издигаане, при директните гравитационни двигатели, на базата на закона за съхранение на енергията?

КРАТЪК ОТГОВОР:

Осигуряват ни ,във зависимост от конкретните условия:

1.    Непрекъснато възстановяване на изразходвания гравтационен потенциа.

2.    Непрекъснато възстановяване на по големи ,постоянни и растящи гравтационни потенциали от изразходваните такива.

3.    И в двата случая ни осигурява директен, неограничен добив на енергия от гравитационното поле на земята и други небесни тела, като естествен неизчерпаем източни на енергия.

Забележка:

  И в двата случая на възстановяване на равни и по големи гравитационни потенциали ИМАМЕ преодоляване на по малко противодействие с по голямо такова, както имаме такова ,при водните и въздушни двигатели, за да може с тях да черпим енергия от водните и въздушни потоци, непрекъснато, докато съществуват.

  Време е учените и лаиците, да излязат от блатото на заблудата”КОНСЕРВАТИВНО ГРАВИТАЦИОННО ПОЛЕ” и да проумеят, че това , което са проумели и използуват за добив на енеригя от водните и въздушни потоци е възможно и и при гравтационните енергйни потоци, които формират  гравтационните енергийни полета на телата в пространството около тях –до безкрайността.,за да имаме директна гравтационна енергетика,безопасна и с възможности несравнимо по големи от аточната енергетика, на базата на която човечеството да може радикално да реши назрелите екологични проблеми, които вече осезаемо засягат бъдещето му на земята и в космоса.




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. gmihov - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.
04.08.2014 04:11
Вчността, със воята същност всичико дава. Но! със своите закни разрешава, кога и кой човек да получи, това, което тя дава. Така всеки човек, по волета на Вечността своята съдба получава и с нея живота си преживява, като не може да получи, това, което Вечността не му е дала. .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315955
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930