Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2014 07:14 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 350 Коментари: 0 Гласове:
0



 ВЪПРОС:

  Какво предлагам , на базата на това, до което сам и със съавтори достигнах в периода 1960-2014г. и ГАРАНТИРАМ за достоверността на посочениет от мен теоретичти и експериментални резултати и направените , на базата на тях, общи и конкретни изводи?

КРАТЪК ОТГОВОР:

1.     Обективна и додтоверна теоретична проверка на получените от мен и съавтори резултати от официалните научни институции, за което не са необходими инвестици, НО  е нобходимо да се излезе от блатото на заблудата”КОНСЕРВАТИВНО ГРАВИТАЦИОННО ПОЛЕ”.

2.     Обективна и достоверна експериментална проверка на получените от мен и съавтори реални експериментални резултати, които обусравят и гарантират ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА с неограничени и безопасни възможности за добив на енергия от гравтационното поле на земята и иа други небесни тала  за което не са нобходими големи капиталовложения, НО  е нобходимо да се излезе от заблудата, че това, което поколения от времето на Архимед до сега се мъчат да създадат за директно използуване на гравитационната енерегя не е вечен двигател и е възможно.

3.     Включване в програмите за обучение в училище, университ и специализирани курсове базови достижения, като обективен и ненарушим природен закон и и реален,достоверен и неопровржим експериментален резултат във връзка , конкретно с директния достъп до гравитационната енергия и в общ план до цялото обективно чевешко познание. В съответствие с възрастовите възможности на обучаващите е се.

4.     Изграждане, на доброволен принцип в училищата и университетите на творчески колективи от ученици , студенти с изявени възможности в сферата на физиката и математиката за творческа дейност във връзка с директният достъп до енергията на гравитационните полета на земята и други небесни тела.

5.     Реализация на стандартизирано произвоство на техника за добев на енегия от гравитационното поле на земята и други небесни тела и от  от всеобщият гравтационен фонд ,които изпълва цялото пространство и във всяка точока от него е налице неизчерпаем източник на енергия, като се използува, това, което е постигнал Тесла и дпуги антори и  всичико постигнато до сега на безжичния преност на енергия, за да ги има радиото, телевизията, интернет.

6.     Реализиране на производствени, национални и международни НАУЧНО-ПРОИЗВОДСТВЕНИ БАЗИ  и АДМИНИСТРАТИВНИ ИНСТИТУЦИИ, каквито сега има ,във връзка с атомната енергетика, ЗА ДИРЕКТНО ИЗПОЛЗУВАНЕ НА ГРАВИТАЦИОННАТА ЕНЕРГИЯ  НА ЗЕМЯТА И ДРУГИ НЕБЕСНИ ТЕЛА.

7.     В общ и конкретен план реализация на големи цационални и глобални проекти и програми във връзка с директното използуване на гравитационната енеригя  за радикално решение на национални и глобални проблеми , необходими да го има човечеството и в бъдеще на земята и на други небесни тела.

ЗАБЕЛЕЖКА.

  Знам, че тези мои предложения,изпреварват своето време, и ,както , в продължение вече, на павче от 50години се квалифицират от моите „НПОГРЕШИМИ” опоненти/учени и лаици/, които ,без проверка, като оракули , ги квалифицират , като глупост това ще продължи още дълго време, както квалифицирането на постигнатото от Коперник, Галилей, Ж.Бруно, Р.Майер и пр. от техните „НЕПОГРЕШИМИ” , съвременици е продължило дълго време, като ерест и глупост.

  НО! Всемира, от своето безначалие не е променил , като ВЕЧНОСТ- БОГ ТВОРЕЦ  до сега своята същност от която и в която произтича всиичко и до своя безкрай няма да я промени и ще дойде време, квалфикацята за постигнато от мен „ГЛУПОСТИ” ще отпаде и хората ще поумеят истинете  и ще забравят ЗАБЛУДИТЕ на „НЕПОГРЕШИМИТЕ”, както днес вече забравиха, че земята е неподвижна, че атома е неделим и пр. 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315656
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930