Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2014 08:39 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 392 Коментари: 1 Гласове:
0



 ВЪПРОС:

  Какво е всемира, космоса?

КРАТЪК ОТГОВОР:

  Същност:вечна, безначална, безкрайна,несъздаема, неунщожаема ,която без спир, от безначалието и до безкрая , от себе си, в себле си, като част от себе си изгражда и разгражда безначален  низ от преходни форми и структури/живи и „мъртви”.

 

ВЪПРОС:

  Какво е БИТИЕТО, в това число и на човека?

КРАТЪК ОТГОВОР:

  Съвъкупност от безкраен брой преходни форми на съществуване на ВЕЧНОСТТА, от безначалието до бедкрайността, като част от същността на ВЕЧНОСТТА.,която без спир ги изгржда и разгражда в неделимо единство,което ЖИВОТ И СМЪРТ наричаме и  тайните му да разкрием и знаем искаме.

 

ВЪПРОС:

 Какво човек, в усилието си тайните на БИТИЕТО  да узнае може и не може да направи?

КРАТЪК ОТГОВОР:

  Може, това, което ВЕЧНОСТТА- ТВОРЕЦ/Бог/, със същността си и ненарушимите вечни закони, които произтичат от нея му разрешава и нищо не може да направи,което не му разрешава.

 

ВЪПРОС:

  Кой всеки живот от вируса до човека изгражда и разгражда ,във веригата безначална и безкрайна за да го има на живота бетието?

КРАТЪК ОТГОВОР:

 ВЕЧНОСТТА със своята същност и вечни и ненарушими обективни закони и никой друг.

 ВСИЧИКО Е ОТ ВЕЧНОСТТА/БОГ/, ВЪВ ВЕЧНОСТТА/БОГ/ И ВЕЧНОСТТА/БОГ/ Е ВЪВ ВСИЧИКО.  Това е най- голямата и най значима ИСТИНА, за ВСЕМИРА  и БИТИЕТО

  Който тази истина не може да проумее в ЗАБЛУДИ, - дълбоки ями на познанието пада и трудно от там, от мрака излиза,светлина да го огрее,ИСТИНА умът му да разбере.

 

ВЪПРОС:

  Какво е човешката СЪДБА?

КРАТЪК ОТГОВОР:

продукт на ВЕЧНОСТТА,  по силна от всяко човешко желание и мечта,която човек ,с ум,чувства и действия не може да пормени, ако ВЕЧНОСТТА не му разреши.

 

ВЪПРОС:

  Кой знания и разрешение на човека дава за да направи или да  не напрпави нещо, което желае и мечтае?

КРАТЪК ОТГОВОР:

  Само ВЕЧНАСТТА със същността си без която нищо ен може да стане.

 

ВЪПРОС:

  Могат ли хората да получат знание за нещо, което искат да направят, а векове и хилядолетия  да нямат разрешение да го направят?

КРАТЪК ОТГОВОР:

  МОГАТ!.

  Преди повече от две хилядолетия  ВЕЧНОСТТА  дава знания на Архимед , които след него всичики учащи се получават, с които с които той и след него могат и се решават два значими проблема:

1.    Наличие на друг метал в продукт, представен, като такъв само от еди метал.

2.    Реализация на двигател, на базата на директен достъп до гравитационната енереигя,/гравитационната сила/.

С предоставените му от ВЕЧНОСТТА  знания  Архимед получава от ВЕЧНОСТТА разрешение и решава първият проблем „Наличие на примес от сребро в златно бижу”

Не получава разрешение , както той и всичики след него в продължение на повече от две хиладолетия за решението на проблема”ВЕЧЕН ДВИГТАТЕЛ”. За който аз в 1960г., с редуцирани до минимум знания от гимназията , която завърших в 1942г, ВЕЧНОСТТА  със своята същност и това, което произтича от нея, като реалност и вечен и ненарушим природен закон ми  разреши и РЕШИХ  проблема за „Вечния двигател”  като стигнах до откритието”НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО” И ДО ВАРИАНТИТЕ НА ДИРЕКТНИ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ”

   Срещу тези мои ДОСТИЖЕНИЯ  моите съвременици /учени и лаици/ застанаха ,в ЗАБЛУДА  с не по малка сила от колкото съврениците на Коперник, Галилей, Р.Майер , Ж.Бруно и пр. и все още упорито бранят заблудата”КОНСЕРВАТИВНО ГРАВТАЦИОННО ПОЛЕ”. Но! Ще мине време , идващите поколния  ще видят и промеят, това, кето ВЕЧНОСТТА ми разреши да видя и проумея в 1960г., при реални прости опити, както и с опити да го потвръдя в 1984г.

  Кога ВЕЧНОСТТА ще разреши хората да видят, проумеят и използеват възможностите, които им предоставят откритието”НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО” И ДИРЕКТНИТЕ ГРАВТАЦИОННИ ДВИГТАТЕЛИ /”ВЕЧНИЯТ ДВИГАТЕЛ”, който не е и не може да бъде вечен/, това не знам., кактовсичикитайни на ВЕЧНОСТТА не знам и не мога да знамам. Както по силата на какви космически програми и закони човечеството в определрени епохи култура и възход създава, а след това смракобесия ги замества , равновесие някакво в битието да създава, непонятно за човека, който до глупост стига, по високо и от БОГА да застава и той света да управлява, без нищожеството си да осъзнава и като звяр се проявява за имане и власт, отдаден  със стрст, без нмъртта ,която го чака да вижда.

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
25.07.2014 14:49
Не само обикновенните хора са обхванати от хишника на хищниците. Реално той велкия не е чужд и на виждащите. Реално виждащите без теорията на Учителя никога не ще видят истински и пълноценно своя свят. И самите те не ще се освободят напълно от своите хищни, паразитни програми. Не случайно великият Учител Карлос Кастанеда не е успял да види истински линиите на света и все пак ги е видял и все пак не ги е осъзнал като реактивните линейни ветрове на безкрая. Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300768
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031