Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2014 00:18 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 568 Коментари: 1 Гласове:
1



 ВЪПРОС:

  Коя е „КНИГАТА”в която всичико е само истина, която човечестството непрекъснато чете и какво постига с това четене?

КРАТЪК ОТГОВОР:

 Тази „КНИГА” е книгата на реалностите, които изпълват всеобщото пространство, продукт на всеобщата същност на ВЕЧНОСТТА –БОГ, от която и в която произтича всичико, което реално го има,като част от нея/същността на Вечността-Бог/

 При прочета на тази „КНИГА” човечеството когато успее да види реалнотите такива, каквито са те потига обективни, достоверни познания, а когато не не успее да види реалностите, такива, каквито са те, изпада в заблуди, които приема за истини..

 

ВЪПРОС:

  Какво „прочетох” в 1960г и до 2014г. в тази книга, за да стигна до откритието”НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО” И ДО ДИРЕКТЕН ДОСТЪП ДО ГРАВТАЦИОННАТА ЕНЕРГЯ С КОЕТО ОТКРИХ, УСТАНОВИХ И ДАКАЗ ,ЧЕ ДИРЕКТНИТЕ ГРАВТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ, КАКВИТО ЧОВЕЧЕСТВОТО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ХИЛЯДОЛЕТИЕ СЕ МЪЧИ ДА РЕАЛИЗИРА И В ЗАБЛУДА ОПРЕДЕЛЯ, КАТО ВЕЧЕН ДВИГАТЕЛ, НЕ СА ВЕЧЕН ДВИГАТЕЛ И СА ВЪЗМОЖНИ.?

КРАТЪК ОТГОВОР:

 Прочетох и достигнх до:

1.     Системите с гравитационно обоснван променлив обем и маса и до директните гравитационни двигатеил,на базата на тях и на гравтационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем източник на енергя.

2.     Директните гравитационни, безконечно лентови хидростатичини  двигатели

3.     Дириктните гравитационни генератори на ток, на базата на гравитационен преход през магнитно поле на елпроводници.

4.     Директните гравтационни енергийни магистрали с мощности до хиляди Гвт.

5.     До ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА/ Бог, Пррода, Космос, Всемир и пр./

 

ВЪПРОС:

  Какво ще осигури, това до което достигнах, на човчеството, когато, обективната истина за него се разбере?

КРАТЪК ОТГОВОР:

1.    Нов научен и религиозен мироглед за същността наВсемра и това което произтича от нея, като реалност.

2.    Новаера в добива на енергия , -ерата на дирекния достъп до енергията на гравтационните излъчвания от  небесните тела , формиращи гравитационните им енергйни полета, като естествени и неизчерпаеми източници на енергия с възможности несравнимо по големи от атомната енергетика.

3.    Глобално производство на нова техника за директен достъп до гравтационната енергия.

4.    Нов икономически подем в произвозднмото на бляга , необходими за съществунатето на човешката популяция в много по големи размери.

5.    Глобален, директен гравтационен транспор на земята, на суша и вда и на други небесни тела.

6.    Реализация на глобални проекти за радикално решение на глобалните екопроблеми

7.    Реализация на изкуствени екосистеми за труд и бит на значими човешки общности на земята и на други небесни тела

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. doctora - доктора
24.07.2014 10:33
Нова физика, нова химия, по-прецизен поглед върху математиката, ново схващане за времето и пространството, нова теория на информацията и изобщо до источник на информация с несравнимо по-големи възможностти до достъп до същността на структурните форми във структура и функция, до това което религиозните дейци наричат божието царство без халхабер да си нямат аджеба какво представлява то, до епохата на майтрея за която също виждащите си нямат халхабер какво е и как ще дойде и защо шепотът на вечността им говори, че идва от една пиклива малка страна, без да виждат че тази пиклива земя е божията земя на земята, до епохата в която тъй наречения човешки свят ще се обедини със света на виждащите, до разбирането на ред парадокси в археологията и тъй наречената метафизики, а и изобщо във живота, до свят в който жените ще заемат полагащтото им място - отпред като водачи и повече не ще позволят идиоти да ги подтискат за да пребъде еволюцията на човешкия вид, до свят в който истините на виждащите за йерархичното структуриране на живота ще престане да бъде легенда, а ще се види като жива реалност, до свят в който ще си спомним най-важното - първоисточника, бога, вечността, природата и нейната истинска същност от материя/движение/пространство ... амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315415
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930