Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2014 07:56 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА ВЕЧНОСТТА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 285 Коментари: 0 Гласове:
0



 МИСЛИ И РАЗМИСЛИ НА БАЗАТА НА РЕАЛНОСТИТЕ ОТ ЖИВОТА.

 

1.    Всичико е от и в същнотта на ВЕЧНОСТТА-БОГ и същността й е налеце във всичико, като част от нея.  От тази най – голяма и значима ИСТИНА изключение няма, не само за структуриете , но и за вечните и ненарушими природни закони.

2.    На базата на същността на ВЕЧНОСТТА-БОГ няма ДОБРО и ЗЛО. Има вечен процес на изграждане и разграждане на структури/ живи и „мъртви”/, което реализира непрекъснато единственият творц във всемира - ДВИЖЕНИЕТО и инщо друго. Друг творец, освен движението, като част от същността на Вечността –Бог няма ине може да има, както един Бог има. Два и повече богове няма и не може да има в реалността.В заблуда има ги само на човека в мисълтта.

3.    Процесът на изграждане и разграждане е вечен, единен и неделим  с нищо друго незаменим.На базата на него живота и смъртта са единство неделимо.НЯМА ЖИВОТ БЕЗ СМЪРТ И СМЪРТ БЕЗ ЖИВОТ.

4.    Доброто и злото ги има в живота на човека, като отражение на реалностите от които зависи неговото битие. Добро е всяка реалност от същността на Вечността, която се отразява благополучно върху битието на човека. Зло е всяка реалност, която се отразява неблагополучно върху битието на човка.

5.    Злото и доброто, като категории от битието на човека са отностелни, по отношение на всеки индивидуален живот.Успешната кражба с помоща на човшки закон и в нарушение на човешки закон за крадеца е добро.  Откраденото му позволява да ползува в своя полза повече благта. Зло е за окрадените, рпострадалите, които лишава от блага, които имат и притежават.

6.    Борбата между злото и доброто , в обществото на човека е вечна, като веригата на живота и смъртта, като единство неделримо.

7.    В борбата между доброто и злото активната страна е злото, пасивната инертната е доброто. Предимство има злото. Навред то атакува доброто, както звяра в природата своята жертва.

8.    Няма човешка общност/религиозна, политическа, социална, професионална и пр./ изградена само на доброто или смо на злото. Като неразделно единство доброто и злато винаги са налице заедно. Добре е за обществото, когато превес има доброто, над злото. Зле е, когато превес има злото.

9.    Големите беди ,които човечеството изживява , при тоталиталрните режими  идва от мафиотските структури на управлние, с които тези режими с насиле  реално право на собсвменост  придобиват върху цялото богаство на народите и човшките ресулси, като наемна работна рпъка, за произвеждане на блага с еднн вжод”мъдър, гениален,незаменим” и подчинени нему от горе до долу „мъдри, гениални, незаменими” по дребни вождове, които ако големият вожд не слушат контрационен лагер или смърт получават, както и раята- работници-наемници, без собственост за съществуване, които вождовете не слушат, и като тях не мисляти си позволяват това да изрекат и авторитета им да нарушат.

10.                      Големите беди в обществото на човека идват и от това,че религиозни, политически и всякакви други лидери с човешки закони забрани нлагат върху това, което, по силата на същността на Вечността-Бог не може да се забрани- забрани върху мисълтта и чувствата. Всеки да мисли и чувства, както вожда”гениален,мъдър” иска. И който таз забранаи не спазва и си по позволява други мисли и чувства, които вожда с закон не позволява в затвор, контрационен лагтер или на смърт отва.

11.                      При тоталитаризма властта конкоренця не търпи и всичоко на една власт принадлежи ,с един вожд „Мъдар и незаменим” Това , на природата на човека противоречи  и най- голямата жестокост, която проявява не може на сцената на живота да го задържи.  На базата на това тоталитарните режими и век не могат да идържат  и от сцената на живота с гръм и трясък слизат като зло да вършат продължават. Така злото от времето на комунизма- тотално господство на властта, продължава с злото в посткомунизма , който продължава да ползва мафотските труктури на комунизма.

12.                      И при „демокрацията”не всичико е цвете за мирисане, но при нея лидерите с Вечността –Бог, сили не мерят. Забрани върху мислене и чувства не налагат, тотално върху хората да се налагат и който, като тях не мисли и чуства в затвор, лагер и на смърт не изпращат. И при димокрацията в борбата за имане и власт ЕГОТО  и АЛЧНОСТТА , плацдарм имат и насита нямат.

 

13     Щастието и нещастието на злите, на злото, душите им обсебило, се дължи.

14     Злото не търпи доброто и се мъчи да го унищожи.

15     Доброто с търпение срещу злото застава и на края го побеждава.

16     Злото човещките общности разрушава. Доброто сили им дава на злото да устоят и победа да удържат за да ги има.

17      Омразата ,в религия, наука, политика, омраза ражда и добро не създава

18     Революциите с омраза идват.Нродите в кръв потопяват и до афеширано,брадство, равнство, благоденстие не стигат. От сцените на живота с позор си отиват

19     С престъпници във властта, престъпниците в живата са на свобода, за тежка за народа беда.

20     Всяка епоха, на думи има своите „партриоти” и твърде много идиоти за тежка за народите беда.

21     Ако истината за властниците богатите ,крадците, престъпниците итерес не представлява, свобода за изява тя няма. Всеки й се надсмива.Над нея се извисява, без собствената си глупост да осзнава, че който на истината се подиграва, сам глупостта си на показ показва.

22     Много, учени и лаици, като латерни повтарят, че движението е вечно, но малцина са тези, които движението, като всеобщ творец и рушител  осъзнават и приемат и човека над движението ,като творец извисяват, без таз заблуда да осъзнават.

23     Сила и енергя, без произведение от маса, като количество материя и движение, като скорот/път приет за единица мярка за път и време/ няма . Въпреки това все още учени и алици въпрос си задават „Какво е енергята”без с таз реалност да се съобразяват.

24     Гравтациоонна сила,срещо гравитационна сила застават  и тнака телата се привличат. Но! Това да се разбере, учен и лак трабва реактивнят мепанизъм на гравитационното силово въздействие да разбере. Знания за това не липсват. Нужен е обктивен анализ , на базата на свеобщата базова същност на Вечността и това, което поризтича от нея.

25     От както свят светува и човека съществува по голям естествен източник на енергия, без който небесните тела и човка не може да ги има , от гравтационните излъчвания на небесните тела и земята , които формират гравтационните им енергийни полета НЯМА. Има знание още от времето на Архимед, как директно от този неизчерпаем източник на енергия  човек може полезна енергя да получи, но нещата във Всемира не стават и не могат по волята на човека да стават. Стават тогава, когато Вчността , със същността си разреши това да стане.

26     С обективни истини,които Вечността разрешава,  човечеството от заблуди се освобождава и своя човешки прогрес осъществява, по добро битие да има. С обективни истини атомна енергетика създаде и на луната кацна. С обективните истини, до които Вечността ми разреши и съзнанието им с тях осини и до директна гравитационна енергетика ще стигне и с нея селища на луната и други небесни тела ще изгради. Тази възможност човечеството ще поумее, когато от заблудата, че гравтацонното поле е консервативно се освободи и ИСТИНАТА, че не е консервативно разбере.

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300702
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031