Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2014 02:25 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ В СВЕТЛИНАТА НА ОБЩАТА ТЕОРИЯ ЗА БАЗОВАТА СЪЩНОСТ НА НЕЧНОСТТА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1052 Коментари: 4 Гласове:
2



ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА

Впорос:
  Защо няма частица/ структура на всеобщата базова същност на вечността/ без маса ?.
Кртък отговор:
 Като същност и като характеристика ,при всеобщата базва същност на Вечността има три неделими неща, като неделма реалност: пристранство-материя- ддвижение. Всека микрочастица, като част от всеобщата съшщнст на Вечността съдърже тези три неща.и не маже да я има с отсъсвието на едно от тях
Като характеристика тези три неща осигуряват на всака структура/макро и микно/ на всеобщата базова същност на Вечнаста три неща:
1.  С пространството осигурява обем, като част от него.
2.  С материята осигурява маса, като част от всеобщата маса.
3.  С движението осигурява движение/път/, като част от всеобщото движение..
  Без недилимото и съхранимо тридинство:пространство .материя- движение няма и не може да има:
1. Енергя, като произведение от маса и скорот/път, приет за единица мярка/
2. Сила, като , като произведение от маса и скорост.
3. Сблъсък на структурите на Вечността, без който няма:
а. - Силово въздействие.
б  - пренос на енергия и маса от една структура в друга.
в.  - разграждане и идграждане на структури на вечността.
г.  - Бог, Природа - творец и рушител на всичоко от същноста си , в същността си и налице във всичико,което го има , като реалност.

Въпрос:
 Какво имаме, като реалност, при гравитацията, като продукт на всеобщата базова същност на ВЕЧНОСТТА?
Кратък отговор:
  Имаме кванти/гравтони/, както имаме кванти/фотони/ , при светлината, които се излъчват от телата и формират техните гравитационни енеригйни порета, като естествени и неизчерпаеми източници на енеригя..
 .



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. doctora - доктора
02.05.2014 03:09
Вечна слава на Вечността Учителю, че най-после те допусна в блога ти. Тамън се бях отчаял. Ти знаеш, че обсъждахме варианти да направя мой блог и да ти дам кодовете, но така и не направих такъв за мой слам, но какво да се прави като времето недостига. Няколко месеца не бях рисал в твоя блог и от две седмици взех да коментирам тема наречена аксиоматичната физика на бъдещето и как да не повярвам в странните съвпадения на съдбата като точно сега след последното ми писание за откритията на американцита на гравитационни технологии на Луната ... някак странно подозрително те допуснаха отново в блога ти. Отделно въпреки двугодишния и повече блокаж блога достига 1 000 000 влизания. Някой си чете значително и любознателно. Просто се учудвам как отговорните другари не са се решили да целунат ръка, а все се опитват да откраднат неоткрадваемото. Прочети последните 20 - 30 коментара от страницата от 16 .09.2012 година учителю - смятам че ще ти стане интересно. И все пак се чудя кое помогна да те допуснат отново в твоя блог. Вечността е твърде общо като понятие. Има винаги конкретни причини. Със здраве в " новия " ти стар блог Учителю и успех. Скоро ще се видим. Амин.
цитирай
2. doctora - доктора
03.05.2014 23:42
За протокола .... влизанията надминаха 1 милион. За блокиран от година и половина блог не е никак зле. Не е зле. Влизанията ще продължават да растат. Все пак сме в навечерието на епохата на Майтрея. Аз искам да я видя и смятам, че ще я видя. Идва Апокалипсиса, но не този който очаквате. Апокалипсис означава откровение и то е носено от Четеримата конника на апокалипсиса, които не са тези които очаквате и те са снетата четворица ... истинската, физическата и реалната както е реална природата и бога. Амин.
цитирай
3. doctora - доктора
05.05.2014 11:27
Оказа се, че е рано да се радваме ... Говорих с Учителя и той ми каза, че са го допуснали само за кратко до блога и той блога е отново блокиран. Жалко. Ще видим Вечността какво ще направи. Амин.
цитирай
4. doctora - доктора
13.05.2014 12:19
Гледах филма Превъзходство. Нищо особенно и въпреки това бях потресен. Хората интуитивно усещат идването на Апокалипсиса, но все още не знаят откъде им идва реално. Очи които не трябва да видят не ще видят и уши които не трябва да чуят не ще чуят докато Вечността не реши обратното. Материята/движението/простанството и това което носят като разбиране и " материална " реализация .... тоест технологиите които идват с тях са истинското и нелинейно и съвсем неочаквано за хората Превъзходство. Двама човека на този бял свят знаят за какво иде реч и ... тези които четят и разбират блога на Учителя. Идва сблъсъка на 5 и 6 раса и най-важното е този сбъсък да е канализиран и да е на нивото на идеите предимно, а не на нивото на войни които вече сме водили. Хората имат енергийни блокове в съзнанието си на всяко едно йерархично равнище и тези блокове им пречат да осъзнаят Откровението и Превъзходството. Ще видим какво точно Вечността е решила да прави с човешката раса и вид. За кого бие камбаната е фундаментален въпрос и касае две пътеки на развитие. Едната е камбаната да бие за нашата глупост и енергийната бариера в нас да бъде разруиена, а другата е камбаната да бие за нас и нашето завръщане в каменното съзнание и ера съответно. Страхотен беше все пак филмът превъзходство. Нанотехнологии без гравитационен енергиен поток е пунта мара и не случайно енергийните им источници бяха слънчеви батерии. Океан от вода газим, а жадни ходим и в жажда умираме. Светлина студена всичко ни осветява, но нашето истинско око не я вижда и няма достъп до каналите за информация, която носят студените реактивни светлини на безкрайността. Всичко ще се промени с Тризъбеца трижди свещен. На първо място ще имаме нова аксиоматична физика. На второ място ще имаме нова теория на информацията и чак тогава ще можем да мислим дали Вечността ни разрешава искуствен интелект да създаваме или само копия на такъв създаден от Бога да реализираме. Идват интересни времена и мисля, че нищо не може да ге спре освен Бог.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3317063
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930