Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2012 11:50 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1925 Коментари: 9 Гласове:
0



Въпрос:  Какво става, когато едно небесно тяло намали обема си, без да намалява масата ки? Кратък атговор:  Увеличава прътността сии максималната прътността на гравитационното си поле.   Въпрос: От какво зависи в такъв случай увеличевието на млътността му и максималната му прътност на гравитационното му поле на повърхността му? Кратък отговор:  Съгласно закона на Нютон за гравитационната сила плътността му и максималната му плътност на гравитационното му, както и максималното му гравитационно ускорение зависят от съотношението на масата му и квадрата на радиуса му. g = М : r.r=   Въпрос:  За опростяване решението на задачата до приемем че радиуса на земята е 6км. а гравитационто земно ускорение нанивота на океана е 10м/с.с. Клко пъти ще се увеличи гравитационното ускорение на земята, ако радиуса и намалее до 1км. Кратък отговор: Ще се увеличи 36пъти. Ако радиуса и стане 1м. гравитационното й ускорение ще се увеличи 36000000 пъти повече.  Ако към сгрешил това лесно може да се провери на базата на закона за гравитационната сила на Нютон от специалистите.   Въпрос:  При такива малки размери и такова огромно гравитационно усторение в близост но земята в какво ще ще се превърне тя? Кратък отговор:  Ще се превърне в мини „черна дупка, като това което минава в близост крайнея ще го поглъща, а това, което вътре в нея има ескорение по малко от гравитационното й скорение няма да може да излеза от еня.   Въпрос:    Защо , при право действащият механизъм на силово въздействие, може да имаме такова въздействие , при относителни скорости по големи и от скоростта на светлината, а при реактивно действуващият механидъм на силово въздействие не може да имаме сблъсък с скорост по голяма от скоростта на гравитацята, на светлината? Кратък отговор:  Защото при този механизъм с увеличение на скоростите между телата намалява относителната скорост на реактивното силово въздействие  



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
15.09.2012 20:48
гледам влизанията последните шест месеца ..... забелязвам ясна тенденция към ускоряване на влизанията ..... последното тримесецие те няма да са 100 000, а ще бъдат 120 - 130 000 , а следващото тримесичие ще са 130-170 000 и "планираните" от мен влизания вместо малко под 700 000 ще са малко или доста над 700 000 ... при тази тенденция единия милион ще бъде преминат още до края на юни и даже и преди това ... преди това ще е ... прогресията е с явна тенденция и ако / моля се непрекъснато за това / учителя бъде жив и здрав милионите ще завалят ... ПРЕДОПРЕДЕЛЕНО Е ПРОМЯНАТА ДА ТРЪГНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ - ГОЛЯМАТА ПРОМЯНА ... ДАЖЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ / поради тази представа лупингите на "кешистите" ми бяха доста смешни, отчайващо смешни са действия на хора без вътрешно познание ... още повече и опасни ако все пак имат някакъв фрагмент от пъзела ......... просто ни трябва "ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ" промяната да достигне пълни обороти, сила, импулс и мощност ... просто четете и гледайте ... макар и бавно, по-бавно от колкото ни се иска идва и нещо като наричания от нас РЕШАВАЩ ДОВОД .... ИДВА И ОСВЕН ВЕЧНОСТТА НЯМА СИЛА, КОЯТО ДА ГО СПРЕ ... нека вечността да отсъди ... амин.
цитирай
2. doctora - доктора
12.01.2013 01:16
Какво идва с Новата Научна Парадигма? ... Идва Истината такава каквато е. Каква е Истината такава каквато е? ... Това е истината не на победителите и победените, не е на хищниците и жертвите, а е истината на Воините. Това е истината на Господабога. Такава каквато е предопределено и направено. Следите остават и кръвта остава и няма толкова велико и монументално тиранче, което да я заличи и да направи черното бяло и бялото черно. Истината е че черното е черно, а бялото е бяло ... Нито повече, нито по-малко. Нека видим какво ще реши Господа бога. От 3 месеца съм спрял работата по двигателя, а и кашата около него нещо се превърна в тиня, но нека все пак Господабога реши и да отсъди и ако е решил да го направим нека даде Благословията си ... Някога една моя Приятелка - Виждаща на смъртния си одър ... Не просто на смъртния си одър, а на границата между живота и смъртта се почувства задължена да ми каже, че Четворицата е казала Амин за Двигателя ... И аз и вярвам. А и знам, че тези хора рядко без да ги помолиш казват каквото и да е ... Това е закон при виждащите ... Явно е било много важно тези думи " Четворицата разрешава " да достигнат до мен и да ги запомня докато смъртта ме спре завинаги. Огромна е съпротивата на Инертната страна на вечността = Материята, но както казва Учителя и най-малкото Действие преодолява най-голямата Инертност и това е завета и закона на пространството. Велика ще е моята радост когато направя Двигателя, но трижди велика ще е тя ако Учителя е жив и здрав и бъде до мен тогава, а и поне няколко години след това. Вие не знаете какво това означава, а повечето от вас не ще и узнаят, но аз знам и Учителя знае и още как знаем дявол да го вземе. Даже не можете да си представите какво означава вода да газим, а жадни да ходим и дори когато 100 % от енергийните ни мощности преминат на гравитационен принцип пак повечето от вас не ще узнаят. Лошо за тях, но такава е Съдбата на нас Човеците. Слепи в светлина да ходим, умиращи от жажда в океан от светеща вода.
цитирай
3. doctora - доктора
12.01.2013 01:29
Очите на хората или поне фотонната им функция са очите на Старата Научна Парадигма ... Очите ни според виждащите имат функцията и да виждат, но дори и те великите не знаят, че това е тяхната на очите гравитационна функция. Реално и за съжаление хората не знаят, че окото е цял апарат обхващаш цялото тяло и включващ и обработващите центрове в мозъка, а не просто оченцето отделно. Друг е въпроса, че предвит количеството свръзки с цялото тяло не окото е третото око и не хипофизата и пинеалната жлеза, а вътрешното ухо. Вътрешното ухо е много по-сложно като структура от окото и анатомите и хистолозите го днаят, но съзнанието ни е така впримчено в Старата Научна Парадигма, че кой да види Истинската Истина. Когато си възвърнем истинското гравитационно сетиво ние никога повече не ще бъдем лъгани и излъгани от шибани черни човечета, но до тогава много ще е водата която ще изтече и кой знае още колко войни ще преживеем и само Бог може Амин да каже. Гравитационното сетиво дава възможност когато виждаме обектите да виждаме не просто как се преразпределя между тях Енергията, а да виждаме как се преразпределя Движението. Реално Виждащите виждат потока на движението във Вечността и в тази виждана Вечност черното е черно, а бялото е бяло и бялото е кумулирано движение, а черното е декумолирано такова. Тогава и само тогава ще имаме истински водачи и те ще ни водят към светлина, а не към тъмнина. Светлината е не фотонната такава, а гравитационната такава и светлината означава еволюция, а тъмнината деволюция, винаги заедно и неотделимо, но винаги преобладава едната и структурните форми на материята дават мило и драго в тази вечна битка да еволюират и да трупат Движение или това което вие наричате Светия дух. Идват интересни времена и вие ще навлезете в епохата на Майтрея = ГолемияТризъбец. Айде лека ви вечер и Амин.
цитирай
4. doctora - доктора
12.02.2013 23:44
Какво се разбира под думата Единна Теория на Полето. Старата Научна Парадигма /СНП/ разбира обединение на четирите фундаментални взаимодействия: гравитационно, електромагнитно, силно и слабо ядрено ... с формули и изобщо математически и практически апарат ... Дали е такава Истината ... Не е такава, никога не е била и никога не ще бъде, но такъв е света и съзнанието на СНП. За да се разбере Полето трябва да се разбере какава е същността стояща зад него ... Първото ниво на разбиране е енергийния поток който прави полето и аджеба дали нашата представа за полето е истината обективна ... Нашите представи за тъй наречените четири фундаментални взаимодействия не са истините обективни. Защо? Защото гравитацията не е просто някакво си имагинерно поле и въздействийовзаимодействие, а преди всичко енергиен поток. Електромагнетизма е всъщност двукумпонентен енергиен поток от прави и реактивни енергийни потоци, а слабото и силното ядрени взаимодействия са нищо друго освен мимикрираща в микросвета гравитация. Пълна каша е да знаете по този въпрос представата на съвременната физика ... Каша от диаманти и лайна, колкото и невероятно да изглежда. И така кои са диамантите. Диамантите са истините открити и непроменени и до днес от архимед, галилей, нютон, майер и т.н. Кое е основното? Основната и лелеяна формула е откритата преди векове вече формула за кинетичната енергия. Тя описва най-правилно всичко ... Описва и фронтът от взаимодействуваща инертност и пренасящата я движение ... Липсват само относителните и ъгловите коефициенти за да бъде тази формула максимално достоверна за нашето ниво на съзнание. Всички други формули за енергията са пълен или почти пълен пунтаж, перифраза и каша на истината. Без да се разберат истините на Трижди Великия Учител Георги Колев Михов не ще се разбере истината на и за Вечността. Без истините на този велик българин единна теория на полето не ще бъде създадена и разбрана, но какво да създаваме като вече е създадено и записано във Вечността ... Парадокс.
цитирай
5. doctora - доктора
13.02.2013 00:03
Съществува ли Единна религия, а и може ли да съществува такова животно или чудо както и да го наречем като думи човешки. Съществува, но единствената такава е истината обективна, която ще изключи каквото и да е мерене на пишки малки, големи, прави и криви. Докато имаме приближения ще се намират политичета недоразвити, които ще превръщат свещенните числа на България от числа на светлината в числа на тъмнината ... Винаги ще има черни човечете, но от начина им на отстраняване от пътя на човешката цивилизация зависи и пътя на човешкия вид през Вечността. Единствената истинска и обективна религия е тази на и за Тризъбеца Трижди Велик. Но Тризъбеца наречен и направен от Материя/Движение/Пространство ... Няма друг фундамент освен този, никога не е имало и никога не ще има ... Другото е порнография. Идват интересни времена ... Идвата времената на окончателните аргументи и ако имате късмет вашия свят ще започне да се пропуква ... И още как ще започне да се пропуква ... Надявам се за ваше добро, че понякога и рога на изобилието може да ви разруши и отрови. Нали помните, че ленността и нищо друго ни е победила и съкрушила. Пред Тризъбеца свещен всичките пишлетамишлета стават изчезващо микроскопични. Той е окончателния аргумент, но се изисква ниво на силата на съзнанието за да бъде разбран и осъзнан. На него не можеш да се молиш и жертвоприношения да правиш ... Можеш само да го разбереш, осъзнаеш и приложиш. Няма друг Бог освен Вечността ... Няма друг Бог освен Тризъбеца. Няма друг тризъбец освен Материята/Движението/Пространството ... няма друг Свети Дух освен Движението .. Никога не е имало и никога не ще има, но има лъжливи наши представи за тях. Лъжливи и изкривени. Няма други Сили освен Две Единствените .. Това са Силите на Действието и Противодействието. Това са истинските и свръхсвещенни за Българите и техните Духовни Водачи Колобрите Два Велики Дракона изразени в българската суровачка в най-чисти вид. Ето ви Единната Теория на Полето ... Двете сили, двата Дракона. Амин.
цитирай
6. doctora - доктора
24.05.2013 04:49
Защо копирам почти напълно стила на Учителя за въпроси които сам си задавам и отговори които сам си давам ... А дали не съм луд ... Луди са тези, които не слушат и не внимават в казаното и изказаното кото повърхност и дълбина/и ... Според мен това е единствения правилен стил на конструкция на информацията изказвана с този ограничен инструмент думите и формулите. Силно ограничен инструмент са да знаете на фона на гиганските масиви от безмълвно познание стоящо зад тях. И така защо подчертавам, че ЕДИННАТА ТЕОРИЯ НА ПОЛЕТО Е ПРЯКО И НЕРЕЗРИВНО СВЪРЗАНА С ЕДИННАТА РЕЛИГИЯ? Защото това е енергиен факт и от гледна точка на виждащите и от гледна точка на нас обикновенните хора. Единната теория на полето е познание за обективната истина, познание за структурата на света такъв какъвто го познаваме и такъв какъвто не го познаваме. Съвременната физика е въвела огромен брой заблуди, една от които е точно думата/е и стоящия зад тях смисъл и изказ - ЕДИННА ТЕОРИЯ НА ПОЛЕТО ... Думите ги виждате и прочитате, но като смисъл в дълбините на вашето съзнание изплува обединение на четирите сили в нашия свят -ГРАВИТАЦИЯ/ЕЛЕКТРОМАГНЕТИЗЪМ/СИЛНО ЯДРЕНО/ СЛАБО ЯДРЕНО ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ... Пълна ЗАБЛУДА и ТАПА в нашето съзнание е това да знаете ... Защо? Защото така изказани и показани четирите сили изобщо не са вярни съотнесени спрямо обективната истина за живия и истинския свят. Полето съществува и континиума съществуват, но в никакъв случай не и в този вид коюйто е въведен като заблуда в нашия свят от криворазбрани гении в двойни кавички. Вживия и истинския свят ПОЛЕТО НЕ Е ФУНДАМЕНД И ДОРИ СЪСТАВЯЩИЯ ГО ВИНАГИ ПОД ПОВЪРХНОСТТА ПОТОК/ЕНЕРГИЕН ПОТОК НЕ Е ФУНДАМЕНД ... ЕДИНСТВЕНИЯ ФУНДАМЕНД НА СВЕТА Е МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО И НЯМА ДРУГА СИЛА ОСВЕН ПРОИЗВЕДЕНИЕ ОТ МАСА И УСКОРЕНИЕ, ТОЕСТ ПРОИЗВЕДЕНИЕ/ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ ОТ МАТЕРИЯ И ДВИЖЕНИЕ. ЕДИНСТВЕНИЯ КОНТИНИУМ Е МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО И ЕДИНСТВЕНИЯ БОГ Е МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО. Другото от гледна точка на
цитирай
7. doctora - доктора
24.05.2013 05:03
ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА Е ЗАБЛУДА НА КВАДРАТ И КУБ и тази заблуда се възпроизвежда във вашите съзнания постоянно. Без във сърцата и душите си да възприемете МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО И ТЕХНИЯ РАЗШИРЕН ВАРИАНТ МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО/СБЛЪСЪКА вие не ще разберете вашия свят ... заобикалящ и вътрешен ... Никога не ще го разберете истински и не ще разберете истината на виждащите, че отговаряте и за вашите мисли дори защото те са действия и на всяко действие има противодействие от вечността. СЪЗИЖДАШ ЛИ ЩЕ БЪДЕШ ИЗГРАДЕН И РАЗРУШАВАШ ЛИ ЩЕ БЪДЕШ РАЗРУШЕН И НЯМАМЕ ДРУГ ОТЦА/МАЙКА ОСВЕН ВЕЧНОСТТА И ТЯ НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН СЪЩНОСТТА НА ВСИЧКО - МАТЕРИЯТА/ДВИЖЕНИЕТО/ПРОСТРАНСТВОТО. Възприемете ли истината обективна за основния геном материята/движението/пространството отца ви """проговаря""" и нещата започват да си идват на мястото и повече не ще имате нужда от посредници за да познаете своя вътрешен и заобикалящ ви свят. Няма да имате нужда от пишман и и криворазбрани светли и тъмни водачи, които да ви казват това е истина, а това е лъжа, защото душите ни са преди всичко пряко свързани с носещата програма и тогава чак между нас самите като вид. Няма ЧЕТИРИ СИЛИ В ПРИРОДАТА И НЯМА МНОГО ФОРМУЛИ ЗА ТЯХНОТО ОПИСАНИЕ ... СЪЩЕСТВУВА БЕЗКРАЕН БРОЙ СИЛИ, НО ВСИЧКИ ТЕ СЕ СВЕЖДАТ САМО ДО ЕДНА РЕАЛНОСТ И ДО ЕДНИ ФОРМУЛИ, КОИТО СЕ НУЖДАЯТ ОТ СЪВСЕМ ЛЕКО ПИПВАНЕ И УСЪВЪРШЕНСТВУВАНЕ. ИСТИНСКАТА И ЕДИНСТВЕНА РЕАЛНОСТ Е ДЕЙСТВИЕ И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА ЕДНО ... СЛОЖНО ДЕЙСТВИЕ И СЛОЖНО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ АКО РАЗГЛЕДАТЕ СВЕТА НА СТРУКТУРНИТЕ ФОРМИ, КОИТО ПОЗНАВАТЕ. НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НАС И В НАС САМИТЕ ИМАМЕ ОТВОРЕНИ И ЗАТВОРЕНИ ФРОНТОВЕ ОТ ДВИЖЕНИЕ НОСЕНО ОТ ИНЕРТНОСТ/МАТЕРИЯ ВИНАГИ И ВЕЧНО ЗАЕДНО И САМО В ОТЦА СА ОТДЕЛЕНИ, НО ТАЗИ РЕАЛНОСТ МАКАР И ДОСТЪПНА Е ВСЕ ПАК НЕДОСТЪПНА ЗА НАС, ЗАЩОТО ВЕТРОВЕТЕ КОИТО ДУХАТ ТАМ РАЗПРАШАВАТ ВСИЧКО ДО ОСНОВНИЯ ГЕНОМ. Навсякъде и в мислите и съзнанието и в самите процеси които ги правят и съставят имаме произведение от маса и скорост тоест
цитирай
8. doctora - доктора
24.05.2013 05:17
тоест взаимодействие от материята, чието истинско име е инертност или казано по български противодействие и обозначавано от древните колобри с единия от двата дракона - червения или в нашите мартеници изказано като пенда или в даденото от нас на китайците като инът или в книгата на книгите дадена от българите на евреите, а всъщност на света като вторият конник на апокалипсиса и от движение чието истинско име е действие, партизанско име светия дух и обозначавано от древните колобри като белия дракон и така са и били структуриране върховете на техните жезли / като цялостни и крилати два дракона във вечна прегръдка и противопоставяне, а не като полуфабриката на съвременните наши владици /, в нашите мартеници тази реалност е обозначена като белия край или пижо, а в книгата на книгите като първия конник на апокалипсиса ... Мога да ви говоря с часове, но винаги ще се въртим около едната и единствена реалност на движението=светия духа=действието=лявата бяла част на мартеницата=първия конник на апокалипсиса, материята=не е обозначена в кръста, но е обозначено в тризъбеца=противодействието=дясната червена част на мартеницата=втория конник на апокалипсиса, пространството=не е обозначено в кръста, но е обозначено в тризъбеца=не е обозначено в мартеницата, освен в древните и апокрифни тройни мартеници /да бъда обективен - реално подозирам за тяхното съществуване, но не съм ги срещал, но все пак трябва да съществуват след като колобрите са кодирали всичко по три, включая и чашата "христова" ако не е тройна значе не е истинска /=третия черен конник на апокалипсиса, амина=смъртта=краят и новото начало на едно=сблъсъка, който е единствения механизъм по който вечността строи и е построила и ще разруши и разрушава всичко около нас и в нас самите=импулсът на съвременната физика=импулсната сила, а не импулсът на силата както е формулирано като заблуда=не е даден в мартеницата защото е производен на фундаментът, но си е четвъртия конник на апокалипсиса от книгата на древните колобри ...
цитирай
9. doctora - доктора
24.05.2013 05:33
Ако забелязвате непрекъснато се въртя около едно и също нещо и се опитвам да ви го обясня по смислен начин, макар че основното от обяснението лежи отвъд думите като реалност, лежи във сферата на действие на безмълвното познание, а за него се изисква душа и сърце или иначе казано определено ниво на скорост на съзнанието индивидуално за да бъде осъзнано и след това разбрано като истина ... Не е лесно да знаете и бая дупе и гръб се изисква за да разбереш истината, че хората взимат повече енергия от гравитационното поле на земята отколкото от пилешкото бутче, което са стиснали между зъбите. Как ще разберат химиците, че катализаторите се захранват с гравитация без да разберат, че тя е вечния вятър който прави и разрушава световете и духа вечно и "под" този вятър стои единствено бога=вечност=основния геном от материя/движение/пространство. Как ще разберат истински, че живите организми са се изхитрили да си синтезират най-ефективните катализатори-ензимите. как ще бъде разбран Стефан Найденов и неговото построение на водния катализатор и на неговите предходници Джон Андрюз и Илия Вълков и Тесла без да се види истината обективна ... Никак ... Как ще се види горящата Атлантида, а всъщност България и истината на Дънов, че когато хората разберат историята на българите тогава и само тогава ще разберат своята истинска история .. Защо мислите, че меша археология, история, физика, химия и нова научна парадигма. Защото те са част от пъзела и мистичните представи на човека за дявола рогат, легиона, духове, призраци, вампира, спонтанните самозапалвания, Мохенджодаро и реалните такива за вирусите също са част от ПЪЗЕЛА ВЕЧЕН. Идват интересни времена и ние само ги носим. Идва времето за истинското откровение, но само който има тризъбец на челото. Идва времето на второто пришествие, но не очаквайте да дойде човек. Просто ни предстои челен сблъсък с реалност, нямаща равна на себе си. Предстои ни челен сблъсък с тризъбеца, а той няма пощада. Той е съзидателя и разрушителя на светове. Амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314160
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930