Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2012 16:39 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 758 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 28.08.2012 23:09


Въпрос:    Кога телата имат тегло спрямо дадено тяло? Кратък отговор:    Когато спрмо това тяло има опора /неподвижна или подвижна/   Въпрос:    Кога телата, при свободно падане в дадено гравитационно поле имат тегло спрамо друго тяло? Кратък отговор:  Когато с това друго тяло падат заедно в друго гравитационно поле.    На земята ние имаме тегло, но в травитационното поле на слънцето, в което заедно с земата сводно падаме нямаме тегло.   Въпрос:    Може ли едно тяло да бъде в полжожение на свободно падане в повече от едно гравитационни полета?  Кратък отговор:    Може !    Когато едно тяло е в положение на свобозно падане в дадено гравитационно поле, то е в положение на свободно падане във вичики гравитационни полетя ,в съответствие с един от принципите, които формулирах, при изгражденето на моята пърна теория за безкрайност на енергията във времето на всяка структура на всеобщата базова същност на Вечноста  ”Едно във всичики и всички в едно”, което значи че всяко тяло, всяка структура на базовата същност на Вечността е във всичики гравитационни полета и всичики гравитационни полета на другиге структури са в неиното гравитационно поле.



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
28.08.2012 20:29
преди години попитах учителя защо не е мислил върху "проблема" електромагнитно поле ... каза ми - просто гравитацията винаги ми е била любимка ... сега го разбирам напълно ...... нормално е най - интересна да ти е точно любовта на земята = гравитацията ... още повече, че вероятно ще се окаже, че силното и слабото ядрени взаимодействия са мимикриращи гравитационни силови взаимодействие на свръхмалки разстояние при свръхвисоки скорости ... в това съм сигурен на сто процента ... еее на деветдесет и девет процента ... ей богу така добре и истински разбирам учителя, че всеки път когато каже нещо ново се вълнувам като първокласник ... вълнувам се и когато старото го каже по различен начин ... с това вълнение ми се иска да "заразя" и вас, но повярвайте ми изобщо не е лесно ... днес обяснявах на един преподавател от техническия с нетехническа специалност, колко по-лесно би било като основна аксиома и база на разбиране в съзнанието ни да се възприеме разбирането и същността на тризъбеца и от там да се развива разбирането на физическите формули и света и колко по-разбираемо и прегледно би било това ... умен беше човека, но времето не ми стигна ... и все пак тези които идват като младо поколение ще започнат и започват да осъзнават и разбират и ще си плеснат челата или ще си ударят г-те в тавана и ще кажат - ей богу, че това което ни е разказвал георги колев михов и ни е перифразирал неговия приятел доктора било толкова просто ... не е просто заради енергийната бариера в нашите тела ... това което хората и тъй наречените виждащи наричат его и хаосът от мисли е енергийната бариера, но тя не е нещо имагинерно, а си има реален субстрата и това е сгрешената и сгрешено протичащата генетична информеция в нашите клетки, в тяхната святая светих ядрата им където се пази съзнанието на човека, а и съзнанието на живота изобщо ... предстоят ни интересни времена на битки за място под слънцето, и на битки за място под центъра на галактиката и така до безкрай ... толкова много битки ... амин.
цитирай
2. doctora - доктора
28.08.2012 21:57
гледам в моментът филмът отмъстителите ... голям екшън и невероятни ефекти ... евала им на американците ... хал хабер си нямат нито те, нито който и да е какво им иде на главата ... ОЧИТЕ КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА ВИДЯТ НЯМА ДА ВИДЯТ, УШИТЕ КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА ЧУЯТ НЯМА ДА ЧУЯТ ... идва тризъбеца върху всички, но какво ли означава това ... нищото докато не бъде сторено предначертаното ... амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300010
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031