Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2012 14:00 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 630 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:  Защо евклидовата права и равнина, като граници на телата, при наличието на гравитацията са недостижими? Кратък отговор:  Защото гравитацията, на базата това, че е радиално излъчване не може да изкриви пространството, при което в същността му няма същност, която да може да се изкриви, но всяко тело има същност, която гравтацията може да изкриви, скъси, при опора и удължи, както удлжава кометите в звездите сискеми.   Въпрос:  Защо в евклидовата геометрия дължините, лицата на равнините и обемите на телата, на базата на евклидова права, евклдова равнина, и тяло в границите на енклидова равнина имат общи единици за количествени измерение по отношение на всяка равнина и тяло, кято: метър, квадратен метър, нубичен метър, а в невклидовото геометрия нама такива единици мерщи, на базата на коитомогат да се направят точни изчиления надължини, лица на равнни и обеми, при които праната и равнната са не евклидви? Кратък отговор:  Зщото нито една крива линия не може плътно да се наложи на друга кривалиния, ако изкривяванто и нама същия радиус на изкривяване , както и част он пъврхнината на една сфера неможе плътно да се наложи върху повръхнината на друга сфера, ако радиусиете им не са еднакви.      



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
28.08.2012 00:38
вечността не е вселената, но вселената е продукт на вечността ... вечността е триъгълник, триединство, тризъбец ... както щете го кажете от материя/движение/пространство преди всичко от безначалието до безкрая ... какво обединява всяка една цивилизация същесвувала, съществуваща и която ще съществува в бъдещето ... обединява е фактът че всяка една от нас от безначалието до безкрая е направена от тризъбец тоест от материя/движение/пространство ... ние сме деца на движението ... то ни създава и то ни унищожава поради една единствена причина - причина с две лица пригодност и непригодност ... не може да се дири особен смисъл в творчеството и разрушението, но все пак има сили които ни изграждат и такива които ни разрушават ... привидно случайни - нищо няма случайно в безкрайновечна носеща програма за която са закачени и черните и белите ... игра на думи при условие че няма добро и зло и това че вълкът изяжда агнеца е добро за вълка, но лошо за агнеца ... ами за човека на ергьовден ... нещо ни е съкрушило преди кой знае колко време и това ни е накарало да се движим в кръг ... това са привидно думи на празно филосостване, но и това е мой опит да ви дам различен ъгъл на различаване за да имате шанс да имате шанс ... всеки ден ми се налага да говоря и понякога ме доядява, но такава ми е професията - да говоря и да действувам разбира се ... учителя ме помоли да говоря, а даже тогава не го наричах и учител и не го чувствах за такъв ... какво знаете за легендата за свети георги ... какво означава змията и на какво е символ конят на конника и защо има съвпадение на имената и кой се е постарал да има такова съвпадение и защо са толкова много свестните георгиевци "вътящи" се около мен .. много въпроси и вероятно много случайни случайности и случайни неслучайностти ... трудно е за думите да предадат истинския смисъл без съзнанието отсреща да е готово ... аз бях готов и когато пиша думите си до някъде казвам и на учителя, че аз бях готов .. бъдете готови и вие .. не ми се пише. амин.
цитирай
2. doctora - доктора
28.08.2012 20:53
ей богу ... толкова сте слепи, че ще ви трябват столетия и хилядолетия за да разберете очевадещото ... това не е обида, а предизвикателство ... не го ли виждате, не го ли прочитате, не го ли разбирате, не го ли чувствате, не го ли осъзнавате ... всяка гениална истина е проста, но не всичко просто е истина ... това което виждате да ви кажа под секрет е от първи вариант ... амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314456
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930