Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2012 12:24 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 639 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:  Зако със своите ссветлинни излъчвания/ светлини полета/ звездите се отблъсват една от друга, а със своите гравитационни излъчвания : гравитационни полета/ те се привличат? Кратък отговор:  Защото светлиното излъчване е с право действуващо силово въздеиствие, пропорционално на напречното сечение на телата върху което действува и отблъсва телата едно от друго..  Гравитационното излъчване е с реактивно действуващо силово въздействие, пропорционално на масата на телата върху които действуваи и не зависи от напречното сечение на телата. В резултат на това реактивно силово въздействие телата не се отблъсмат, а се придвижват едно към друго, както от силовото въздействие на едното , така и от силовото въздействие на другото тяло.  Без да се разбере: 1.    Че няма енергия, без движение. 2.    Че няма енергия и сила без произведение от маса и скорост/път/. 3.    Че механизма на грявитационното силово въздействие е реактивен, които обуславя придвижване на телата в посока обратна на гравитационното излъчване. 4.    Че гравитацонното ускорение зависи от плътността на телата от които изхожда, но не зависи от масата на телата, ксоито падат в него. 5.    Че гравитационната сила зависи и от масата на телата, които падат в дадено гравитационно поле, което обуславя огромни работни сили, като огромната сила с която земята привлича луната, пропорционална на масата на луната, огромната сила с която луната привлича земята , пропорционална вамасата на земята . аграмната сила с която земята привлича слънцето, пропорционална ва масата на слънчето и т.н. 6.    И още редица конкретни реалности, коието произтичат от анализа на закона за гравитационната сила на Нютон , като частен случай на по общ закон за гравитационната притегателна сила и пр. Моите читатели трудно, невъзможно е да разберат , не само воите теории, но и директната гравитационна енергетика, нещо което е много по просто за разбиране на базата на обективните знания, които имат от училище, на базата на които сами могат да направят анализ на закона за гравитационната сила и да ведят не само че директната галавитационна енергетика е възможно, но и нейните несравнимо по големи и безопасни възможности за добив на енергия от ядрената и термояднена енергетика.



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
28.07.2012 23:34
енергийна бариера в нашите умове учителю /и не са само българските тези умове, а общочовешките/ ... тази енергийна бариера е комплексът от сгрешени гени = кодове в нашите наследствени структури ... тази енергийна бариера ни е натрапена отвън, от външен фактор с невероятни програмни възможностти .......... ние хората сме създадени като същества на движението, ние сме концентрат от движение, особенно на съзнателно равнище - най - високоскоростното движение е това на съзнанието ни, на човешкото индивидуално и колективно съзнание ... душата на човека е програмната връзка на човека с отца /нали помните, че макар и да паля свещички в храма и да се кръстя от дясно на ляво както е правилното кръстене, съвсем не съм религиозен идиот и за мен бог е троица/тризъбец, но не измисления, а само и само материята/движението/пространството - това за протокола/ и тя си е съвсем реална и съвсем материална връзка защото има обем, има материална тоест инертна същност и най-вече има и самата е софтуер и то софтуера на софтуерите - движението .... сгрешената връзка тоест сгрешените кодове предопределят сгрешена връзка с отца и вие от другата страна на интернет или поне повечето от вас /а да ви призная и аз доста - треперят ми гащите от това признание, но щом не виждам директно, а само косвено движението и нишките на света значи - гравитационните нишки истъкани от любов, все още не съм извървял пътя до правилното място/ тъ ... повечето от вас не виждате отца /за протокола - не ви обиждам изобщо/ ..., не виждате правилната позиция, име и същност на отца и за това колкото и да ви обяснява учителя трудно ще прескочите енергийната бариера ... скоро обаче идва промяна и вие доживелите до този момент ще имате много мощно оръжие за борба с инертността за установяване на ново ниво на инертност - много по-високо и съвършенно .. скоро ще имаме оръжие изковано от един български "обикновен" български лекар .. оръжието се нарича тризъбец и ще победи хищника в човека ... ще го изпепели воистина ... амин.
цитирай
2. doctora - доктора
28.07.2012 23:46
идват интересни времена ... само за борещите се за двете глупости голям или малък взрив или срив - НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТТИ - БОГ/ВЕЧНОСТТА ТВОРИ ЧРЕЗ ПУЛСАЦИИ И НИКОГА НЯМА ДА ИМА СИНГУЛЯРНОСТ - НИКОГА И НИКОГА НЯМА ДА ИМА БЕЗКРАЙНО РАЗДУВАЩА СЕ МЕТАГАЛАКТИКА ...... НЕЩО ВИЕ АСТРОФИЗИЦИ БЪРКАТЕ И БЪРКАТЕ ДОСТТА ... АБЕ ДОСТА БЕ ... НАПРАВО СЕ ОСИРАТЕ ОТ ГРЕШКИ, ЧЕ И ЛАЙНАТА СТАВАТ ВСЕ ПО-ГОЛЕМИ И ПО-ГОЛЕМИ С ТЪМНИТЕ МАТЕРИИ И ТЪМНИТЕ ЕНЕРГИИ ... НЯМА ТАКАВА ТЪМНА МАТЕРИЯ И ТЪМНА ЕНЕРГИЯ ОСВЕН В ЗАТВОРЕНИТЕ ВИ УМОВЕ .... ИНЕРТНОСТТА е тази която държи световете в ПОЗИЦИЯ ... инертността е невидимата сила /не че движението го виждате, а и виждащите не го виждат съвдем истински/ която пречи на движението да свие световете или пък да ги раздува като балон вечно ... учителя георги колев михов донесе правилната инертност в човешкия свят, НО ВИЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНАЕТЕ, АКО ЩЕТЕ ВЯРВАЙТЕ ВИЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ ЗНАЕТЕ .... ТЕЗИ КОИТО ГО ЗНАЯТ СА САМО ДВАМА, А ДРУГИТЕ КАРАТЕ НА ЕМПАТИЯ, ВЯРА И РАЗБИРАНЕ - ВСЕ ДОБРИ ЧУВСТВА КОИТО ЩЕ ВИ ДОВЕДАТ ПРИ НАС И ЩЕ СЕ ПОДРЕДИТЕ ПОД ТРИЗЪБЕЦА ..........скоро братя и сестри мои /не се вживявам в ролята на пастор, независимо от глуповато звучащите думи/ АКО ЩЕТЕ ВЯРВАЙТЕ СКОРО ИДВА ВРЕМЕТО НА ТРИЗЪБЕЦА ... амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314945
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930