Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2012 08:51 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 767 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:  Може ли да има частица без маса? Кратък отговор:  Не може! Това е поредната заблуда в обективното човешко познание, подобна на заблудите от миналото, като: неподвижна земя, неделим атом и др. и в настоещо, кято: консервативно гравитационно поле, изкривено пространство, зависимост на масата от скоростта, „божествена частица” и пр.    Същността на всемира в който живеем не в „божествена частича” , а в цялата негова божествена същност от която и в която произтича всечико преходно и вечно, като формте, структурите и вечните и ненарушими природни закони.  Тази същност е безначална и безкрайна, несъздаема и неунищоаема. От нея и в нея е всичико и тя , като същност със своето тройно порявление, като пространстгово с което побира всичко в себе си, като материя от която изгражда всичико и като движение, като еднствен товорец е единственият Бог – творец на всичико, което изпълва безначалното и безгранично пространство.   Въпрос:  Значимо научно откритие ли е за откриването на новата „божествна частица” за която от няколко дни медите и пресета не престават да съобщават? Кратък отговор:  Да се откриват все повече и повече микроструктури с определени свойства е значимо научно достижение, но да се прави извод, че е открита частица без маса, която след това придобива маса е фундаментално погорешен извод. Това е поредната фундаментална заблуда срущу която аз, сам срещу всичики определено заставам с моите фундаментални достижения , както застанах сам срещу всичики относно заблудите, че гравтационното поле е консервативно, че директните гравитационни двигатели са вечен двигател, поемайки всичи обиди от „непогрешими” специалисти и лици и ако разполагам с много, много по малко средства и човешки ресурс от специеалисти , в малкото време, което ми остава да живея още, мога нагледно не само на” непогрешими” учени, администратори, властници и лаици да го докажа с прости, очевидни и понятни опити, но и на хора без заблуди.   Въпрос:  Защо моет откритие „НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО” и ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ до които достигнах в 1960г. и следд това, сам и със съавтори са по занчими от теоретична и практична тледно точки? Кратък отговор:  Защото, наличието на условия, при които гравитационното поле не е консервативно е един далеч по значим фундамент в същността на Всемира, от колкото откритата „божествена частица”  Защото с директните гравитационни дивгатели, в зависимост от инвестициите, които ще се заделят и човешкият ресурс от специалисти, които ще се включат още в следващите 15 – 20 години човечеството ще може да си осигури неограничено, безопадно и икономически изгодно производство на енергия с което ще маже да застане срущу растящата човешка популация и срещу глабалните проблеми, които заплашват нейното бъдещо съществуване, което с откритата „божествена частица” и след векове няма да може да се постигне.    



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
06.07.2012 16:04
НЕ СИ САМ УЧИТЕЛЮ И ДАЖЕ НЕ СМЕ И ДВАМА И ТРИМА .... ПОВЕЧЕ СМЕ .... ХОРАТА КОИТО СА ВЛИЗАЛИ В ТВОЯ БЛОГ КАКТО ВИЖДАЩ СА ДОСТА ... КОЛКО СА ГО ЧЕЛИ ЦЕЛИЯ ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ, НО ФРАГМЕНТИ ПОНЕ СА ПРОЧЕЛИ ... ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ ЧУВСТВУВАТ, ЧЕ НЕЩО НЕ Е НАРЕД В СТАРАТА НАУЧНА ПАРАДИГМА, НО НЕ ГО ИЗКАЗВАТ ДИРЕКТНО ....... ЧЕЛ СЪМ СТАТИИ НА КРИТИЦИ НА ОПИТА НА МАЙКЕЛСОН И МОРЛИ И ТО БЪЛГАРИ И ТО НАПИСАНИ ВЕЛИКОЛЕПНО И СТОЙНОСТНО, НО КАТО МИ НАМЕСЯТ ВРЕМЕТО И ПРОСТРАНСТВОТО И НАПРАВО МИ СЕ ПР-РА .... ЧЕЛ СЪМ СТАТИИ ЗА СУРОВАЧКАТА - БЪЛГАРСКАТА ПЕРФЕКТНО ИЗЛОЖЕНИ КАТО ЗА ХЕРМЕТИЧЕСКИ ЖЕЗЪЛ, НО КАК НЕ СЕ СЕТИХА, ЧЕ НАЙ ВАЖНАТА ЧАСТ НЕ СА ДВЕТЕ КОЛЕЛА СИМВОЛИЗИРАЩИ ДВАТА ДРАКОНА, А МЪНИЧКАТА ТРИЗЪБА И ДИВЕРГЕНТНА ЧАСТ НАЙ-ОТГОРЕ .... БЕЗ ТЕБ НЯМА ДА ВИДЯТ ЦЯЛОТО, А ПОЛОЖЕНИЕТО Е ОТЧАЙВАЩО ЗАЩОТО ВЪПРЕКИ ЧЕ ТЕ ЧЕТАТ ПАК НЕ ВИЖДАТ ....... АМИ КАКВО ДА ГИ КОРЯ КАТО АЗ ВИЖДАМ ПО СЕБЕ СИ КАК БАВНО РАСТЕ СЪЗНАНИЕТО И РАЗБИРАНЕТО, МАКАР ЧЕ СЪМ ДОСТА УМЕН, СХВАТЛИВ, НЕПРЕДОБИДЕН И ВЯРВАЩ В НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ ... КАКТО И ДА Е ВАЖНОТО Е ЧЕ НЕ СИ САМ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕШ, ОСВЕН АКО ВЕЧНОСТТА НЕ РЕШИ ДА НИ ИСТРИЕ С ЕДИН ЗАМАХ ... СЪС ЗДРАВЕ.
цитирай
2. doctora - доктора
08.07.2012 18:50
първо постановката не е дефинирана правилно ... защо ... не е правилно да се каже частица без маса, защото масата е мерна единица, а не същност ... трябва да се формулира частица без материя или материално съдържимо или още по-точно без инертност/съпротива на външно въздействия ... НЯМА ТАКАВА ЧАСТИЦА, НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И НИКОГА НЯМА ДА ИМА ... ЗА ДА ДЕЙСТВУВА ЕДНА ЧАСТИЧЦА НА ОКОЛОВРЪСНОТО ТЯ ТРЯБВА ДА ИМА В СЕБЕ СИ ИНЕРТНОСТ ... САМО С ДЕЙСТВИЕ ЩЕ СТАНЕ НА ВЪРБА В ПЕТЪК .... още десет фурни хляб и чувал с едра сол ще им трябва ... амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300745
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031