Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2012 08:47 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1402 Коментари: 6 Гласове:
0



Въпрос:    На базата на коя реалност работят часковидните водни и въздушни двгатели и на базата на коя реалност ще работят бъдещите верижни директните гравитационни двигатели на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса? Кратък отговор: Часковидните водни и въздушни двигатели работят на базата на реалността, че водното и въздушното налягане от страната където чашите с отвора срешу водните потоци налягането е по голямо от колкото от другата страна където чашите с своето заоблено дъно са срещу водните, въздушните енергийни потоци.  Директните верижни гравитаци двигатели на базата на системи с променлив обем и маса ще работят на базата на различните им тегла в полошение на падане и изидгане, което всеки и при домашни условия ъс помоща на силомер може да установи, в реални условия.   Въпрос:  Кой, на базата нформация, която съм публикувал до сега,  относно директната гравитационна енергетика, може в машиностроителен зовод да си поръчи директен гравитационен генератор за производство на електрическа енергия? Кратък отговор:  Всеки който има достатъчно пари за това с честни и не честни намерения да получи нещо много значимо за бъдещето на човечеството и преди всичико за себе си.   Въпрос:  Коя държава ще спечели най- много от директната гравитационна енерегтика? Кратък отговор:  Тази която първа реализира моето предложение за изграждане на своя територия на Национална и междунарадна Научно – производствена база за реализация на директната гравитационна енергетика с участие на учени и капитали от други страни.   Въпрос:  Може ли тази държава да бъде България? Кратък отговор:  Възможно е , но за изтеклите 50 и повече години сред „непогрешимите” обикновенни българи срещнах само един „смахнат” лекар, който прозря истината за директната гравтацонна енергетика и пое риска заеднос мен, в името на истината, да поеме присмехи и обиди от всичики „непогрешими”, но човек с авторитет и власт в сферата на науката, администрацията, съда, политиката, бизнеса до сега не съм срещнал, който да проумее същността на бадещата директна гравитационна енергетика и неината значимост за бъдещето на човечеството.  Ако се поаяви в скоро време и такъв българин с власт и авторитет, като учен, администратор, управник, съдия, бизнесмен, който може да излезе от блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, а предлаганите от мен директни гравитационни двигатели са вечен двигател, каквито те не са и не могат да бъдат и прояви нужният патриотизъм и алтруизъм може тази страна да бъде и България.  



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. therainss - Отдавна не те бях чел...
29.06.2012 09:13
...но не се е променил фактът, че трудно те разбирам :D
цитирай
2. анонимен - Може ли малко по-просто...,
29.06.2012 09:46
като за мен. Не обичам витиеватите фрази!
цитирай
3. gmihov - teriamss
29.06.2012 23:38
Бихте ли посочели конкретно нещо,което от това, което сте полечи и не сте разбрали за да се опитам да го обясня с други думи и друг текст, при възможност и с друга конкретна, известна и понятна реалност.
цитирай
4. gmihov - azop
29.06.2012 23:53
Посочете ми конкретен текст от това, което сте прочели за да го напиша по просто. С това ще ми помогнете, за което ще Ви бъда благодарен.
цитирай
5. doctora - доктора
01.07.2012 23:47
ще стане по друг начин учителю: 1. работеща макроустановка 2. намерил съм още двама съавтори, но те все още не го знаят ... това не ти го казвам за плашене - ще ти го обясня след това по-подробно ... реално това ще дойде до по-важното трето следствие в алгоритъма 3. ще вземем от най-големите парчета от фондовете за иновации, но след като натиснем човек с власт ... ще го натиснем в буквалния смисъл на вечността ... ще го натисне самата вечност или по-точно казано ще го натисне активната страна на вечността - движението 4. следващата стъпка е да натиснем парите на българия ... даже няма да им стане ясно от къде им е дошло 5. след първите 100 или 1000 мегавата ще натиснем или да го обозначим с груба метафора ще разорем разрохканата от съдбата почва на най-великите технологични нации в света германия и япония ... тризъбеца ги е подготвил без те да го знаят и им остава само да разберат истинската посока ........ по-ясно и не по витиевски не може да се каже алгоритъма на близкото десетилетие ... само да отбележа, че на мен ми е напълно ясно как звучи това на хората стъпили здраво на земята - като налудничев брътвеж, опит за търсене на аудитория както каза един читател на блога, като фантазиите на болен мозък споменато назад в блога ... забележете, че учителя не трие нищо освен някакви шибани реклами на ботуши и подобни глупостти, а като модератор може даже първо да оглежда коментарите и тогава да ги пуска ... няма суета, а монолога си остава монолог защото моите коментари не са диалог ... аз съм същата страна на монетата ... аз съм стъпил по-здраво от ваз на земята, даже за да не се изпусна съм си заровил и глезените в майката земя, но не и главата си ... прочетете назад в блога, даже съвсем в началото най-простите формули за импулса и истинския закон за съхранение на импулса и защо импулсът е сблъсъка, а не някаква физическа фантасмагория и тогава идвайте напред и говорете за политика ... скоро ще има място и за интерестна политика от позицията на силата ... амин ...
цитирай
6. doctora - доктора
01.07.2012 23:50
само едно малко НО ........ трябва ШЕСТ МЕТРА ПЪТ да са ни достатъчни и то сега в този момент, защото когато изпуснем учителя и десет да ни стигнат няма да е същото ... много ме беше яд за италианците и за първи път този железен отбор го видях паднал на колене ... от както се помня за първи път бяха съкрушени от по-борбен отбор от техния, а и от съдбата ....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3308900
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930