Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2012 06:14 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 986 Коментари: 4 Гласове:
0



Въпрос:  Има ли заблуди, грешки и глупости в книгата на Вечността – Бог, Природа, написана с реалностите, които изпълват Всемира? Кратък отговор:  Определено в тази книга няма заблуди, грешки и глупости.  Такива има в главите на хората и нито една глава, вкючително и на човешките гении, която да е застрахована от това.  Историята на човешкото познание ни учи, че заблуди, като: неподвижната земя, неделимия атом, падането на тежките тела винаги по бързо от леките изхождат от главите на значими човешки гении , с значими реални заслуги към човешкото познание.



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
18.06.2012 07:54
смея да твърдя, че и сред виждащите включая буда, кришна и иисус има заблуди и доста беди в следващ порядък са сътворили ... примерно те обикновенно нещо трудно отчитат инертната страна на вечността и се мислят, че само с действие могат нов свят да сътворят ... могат ама дръжки ... отчитайки само светлината на съзнанието без да се отчитат тухличките с които това съзнание твори и то истинските тухлички, които са тухлички и нетухлички /съответно материята и пространството/ няма съзнание на виждащ или невиждащ което нов свят да сътвори - истински дори и в мислите си, камо ли в реалния живот ... без общото съзнание да е достигнало определен праг истините на вечността не ще бъдат обхванати от него ... дано сме достигнали въпросния определен от вечността праг защото иначе директна гравитационна енергетика няма да получим ... колкото и действие учителя да приложе върху вашите съзнания и върху общото такова, без да сте готови нищо не ще разберете ... и все пак аз залагам на вас и най-вече на себе си че имаме шанс да имаме шанс, но без реално работещ и то ефективен, а не слон за мравка двигателел няма да имате шанс да имате шанс ... идват интересни времена ... на наша страна при направата е пропорционалността на гравитационната сила на масата на телата в даденото гравитационно поле, а не както при светлината на тяхната повърхност ... амин.
цитирай
2. doctora - доктора
18.06.2012 22:52
МАЙТРЕЯ НЕ Е ЧОВЕК И НЕ СА И ГРУПА ХОРА ДОРИ, НО МАЙТРЕЯ Е ЕПОХА КОЯТО ЗАПОЧВА СЕГА ... МАЙТРЕЯТА Е ЕПОХАТА НА СПОМНЯНЕТО НА ИСТИНСКАТА И СВЕТА ТРОИЦА ОТ МАТЕРИЯ/ДВИЖЕНИЕ/ПРОСТРАНСТВО ОТ ЧОВЕЦИТЕ И ПО СТРАННА ИРОНИЯ ИЛИ МОЖЕ БИ И ПО-СКОРО ЗАКОНОМЕРНОСТ ПЪРВИТЕ СПОМНИЛИ СИ ЧОВЕЦИ ЩЕ СА БЪЛГАРИТЕ ... АМИН.
цитирай
3. doctora - доктора
18.06.2012 23:02
НЕ ВСИЧКИТЕ БЪЛГАРИ, КАКТО И НЕ ВСИЧКИТЕ ЧОВЕЦИ ... НЕ ВСИЧКИТЕ БЪЛГАРИ СА ДЕЦА НА СВЕТЛИНАТА - ИСТИНСКАТА И РЕАКТИВНАТА, НЕЗАВИСИМО ЧЕ НОСЯТ ИМЕТО БЪЛГАРИ, КАКТО И МНОГО СА ЧОВЕЦИТЕ КОИТО СА БЪЛГАРИ И ДЕЦА НА СВЕТЛИНАТА ... ПОСЛЕДНАТА БИТКА ЩЕ Е НЕ МЕЖДУ КРЪСТ И ПОЛУМЕСЕЦ ИЛИ МЕЖДУ БЕЛИ И ЖЪЛТИ, ЧЕРНИ И ПИНБЕНИ, А ЩЕ Е МЕЖДУ ТРИЗЪБЕЦА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ РЕЛИГИИ ... ПОСЛЕДНАТА БИТКА ЩЕ Е МЕЖДУ ХОРАТА ЯХНАЛИ ПЪТЯ НАГОРЕ - ЕВОЛЮЦИЯТА И ХОРАТА ЯХНАЛИ ПЪТЯ НА ДОЛУ - ДЕВОЛЮЦИЯТА ... ДАНО Е БИТКА НА ИДЕИТЕ, А НЕ ШИБАН ХОЛОКОСТ В КОЙТО ПОБЕЖДАВА ПРОСТОТО, НО ТУК НЯМА ДА Е ПРОСТО И ЛЕСНО ... НЕКА ВИДИМ НЕЩАТА БЕЗ ФИЛОСОФИИ ... АМИН.
цитирай
4. kostadin - Ако без желанието на твореца от г...
22.06.2012 19:19
Ако без желанието на твореца от главата ни не може да падне и един косъм ,то отношението ни към еволюцията или дееволюцията трябва коренно да се измени.Електрическият ток не е нито лош нито добър- нашето отношение към него определя дали ще загазим или не.В природата няма подли и не подли методи за оцеляване.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300804
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031