Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.05.2012 11:19 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 1005 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:    Кое е общото и различното при въздушните, водните и директните гравитационни двигатели? Кратък отговор:    Общото е: 1.    Без наличе на естествен източник на енергия те не могат да работят. 2.    Не могат да работят в разрез с законите за съхранение на енергията и импулса. 3.    Не могат да рботят при липса на действие по голмо от противоействието. 4.    Не могат да работят без да имат необходиото техниеско устройство. 5.    Не могат да работят без наличието на нобхдимите условия.  Различното е: 1.    В различните естествени източници на енергия. -При въздушните двигатели естественият енергоизточник е въздушен поток/вятър/, обоснован от слънчевото нагряване и гравитацията. - При водните двигатели е воден пток, обуснван от гравитационното енергино поле на земята. - При директните гравитационни двигатели е радиалното, реактивно гравитационното излъчване от земята, обосновано от вечното, безначално, безкрайно, съхранимо движение, като част от всеобщата базова същност на Вечността, състояща се от неделимо и съхранимо триединство от: пространство – материя – движение.  2. В различната зависимост на силовото им въздействие     върху телата, които се намират в тях.       - При въздушните и водните енергийни потоци големината на силата с кято действуват върху телата зависи от обема и формата им и не не зависи от масаа им. На тази база въздушните и водните двигателе трябва да имат съответното техническо устройство.       - При реактивното гравитационно радиално излъчване, формиращо гравитационните полета на телта от кито изхожда, големината на силата с която действува върху телата зависи от масата им и не зависи от обема и формата им. На тази база директните гравитационни двигатели трябва да имат съответното техническо устроиство.    3. Различните възможни мощности до които могат да достигнат за прозводство на енергия , обосновани от скоростите на елементарните носители на енергия , при съответните енергийни потоци. - При въздушните- скоростта на вятъра. - При водните – скоростта на водата. - При директните гравитационни – скоростта на гравитацията.       



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
27.05.2012 21:29
нямаше да пиша коментар, но пак нещо ме загложди, а и трябва да подкрепям учителя в трудното време .....: винаги съм се чудил кое пречи на хората да осъзнаят и разберат фактът, че от гравитацията може да се черпи полезна енергия ... кое ... разбира се на първо място като причина, а и най-фундаментално е инертността на човека и човешкото мислене, но какви са по-конкретните причини ... и така: самото схващане за същността на гравитационното поле, а и на всяко едно енергийно поле е погрешно ... обикновенно като вътрешно схващане и разбиране за същността поле се разбира място от пространството в което има някакво си въздействие породено по волята божия ... типичен пример е разбирането за електромагнитните полета с техните плюсови и минусови полюси и движението на електрони в тях, но движителите не се виждат ... и пак тук положението е сравнително добро, ами при гравитацията е направо ужасно ... при гравитацията комбинацията между време и пространство е пълен абсурт, който на всичкото отгоре се утежнява още повече с въвеждането на изкривявания на нещо което е неискривимо - пространството ... не се вижда при електромагнетизма комбинацията между прави и реактивни енергийни потоци, а се вижда глупоста плюс и минус полюси, а реактивния енергиен поток правещ енергийното поле при гравитацията е истина заключена зад девет печата ... какво излиза ... енергийните полета са нещо като воля божия без да се вижда същността им, а и как да се види като задълбочено мислене във физиката означава размножаване на глупоста изкривено време пространство и торзия на пространството като причина за силово въздействие, а не се вижда, че такъв вид описания противоречат на основна божа заповед - закона за съхранение на енергия - непреодолима божа заповед, незаобиколима и ненарушима . както и да е теорията .. не се вижда и се бърка технологична със физическозаконова трудност ... бог не забранява построяването на двигател черпеш енергия от гравитационните енергийни полета, но технологията затруднява.
цитирай
2. doctora - доктора
27.05.2012 22:11
с домашни средства и ограничен финансов потенциал ограничава достта, но не завинаги ... мисля че е дошло време за промяна ... без творението на тризъбеца човек не ще разбере същността на тризъбеца - нито физикохимическата, нито историкоархеологическата ... тризъбеца носи свобода и премахва порочните кръгове вода да газиш, а жаден да ходиш, в светлина да живееш, а само дрехите да виждаш, но за да се стигне до тази реалност още доста трябва да се поработи и учителя трябва да е жив колкото трябва ... българите имат една енергийна приказка за неволята - неволята учи и е точно така, но трябва да се види ... успехи в разбирането и амин ....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309372
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930