Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2012 10:00 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 731 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:  Кои са фундаменталните истини без които няма и не може да има двигтел? Кратък отговор: Първо.  Без наличието и ползуването на естествен източнк на енергия. Второ.  Без наличието на действие по голямо от противодействие.   Въпрос:  Без какво не може да има източник на енергия? Кратък отговор:  Без наличие на движение / затворено и отворено/   Въпрос:  При кои източници на енергия движението е затворено и при кои днижението е отворено? Кратък отговор: Затворено е при всичики горива, включително и при атомното гориво. Отворено е при всичики енергийни потоци, формиращи енергийни полета /водни, въздушни, гравитационни и пр./   Въпрос:  Какво трябва да може всеки двигател, включително и директен гравитационен такъв, за да може да работи? Кратък отговор: Да получава непрекъснато на интервали или без интервали работна импулсна сила по голяма от наличното съпротивление.   Въпрос:  Какво разпределение има при всеки двигател, включително и при директните гравитационни двигатели на получената от източника на енергия, енергия, сътветно импулсна сила? Кратък отговор:  Получената енергия, импулсна сила, при всеки двигателел, включително и при директните гравитационни двигатели, на базата на закона за съхранение на енергията и импулса се рапределя на две: Енергийни загууби и полезна енергия/КПД/.   Въпрос:  В какво се съти същността на енергията иимпулса, като продукт на всеобщатата базова същнст на вечността ,представляваща неделимо триединство от : пространсто – материя – движение? Кратък отговор:  Същността на енергията и импулса е произведение от маса, като количество материа и скорост, като изминат път за единица време, като скоростта, при енергията е на квадрат, а при импулса не е.          



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
26.05.2012 22:39
странна работа учителю ... толкова години, а никакво разбиране или почти никакво и никакъв или почти никакъв отклик ... вместо да има бурни дискусии и многолози разковора остава монологично коментарен ... напрежението на единствената антисила = инертността = материята е огромно срещу прилаганото от теб гиганско действие, но няма да е вечно ... инертността е полезна защото поддържа световете, но без действието няма живот и промяна ... време е за промени ... единствената причина за да пиша учителю е за да не се чувстваш сам ... така е писано ... ти знаеш и дори отвъд ще знаеш, че не си сам ... но преди отвъд ще свършим малко работа ... разбира се с участието на активната част/страна на вечността ... макар и бавно нещата се развиват ... след време ще се чудят как такива "елементарни" работи като лепило и болтове са ни бавили, но така е в позицията на мъртвата точка ... в тази позиция в която импулсът се стреми да строши оковите всичко е трудно и пак ще се повторя ... дано вечността да създаде условия за контролирано изпускане на парата защото войната която се задава може да бъде и доста разрушителна ... а е по-добре действието да е насочено напред и нагоре вместо срещу себе си ... омръзна ми да чакам, но воина се зарежда със смирение за да спечели дадената битка ... още малко търпение учителю ... със здраве ...
цитирай
2. gmihov - доктора
27.05.2012 11:32
Осъзнаваме или не и мислите на хората са подчинени на мислите и волята на силните, власт и пара имащи. Докато силните не проумеят, че с директната гравитационна енергетика могат да имат повече власт и пара от атомната енергетика, директната гравитационна енергетика трудно ще излезе на арената на живота на човека. колкото и лесна да е за тотално реализиране и тотално повишаване на жизненият стандарт на хората на земята и в космоса.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316430
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930