Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2012 17:55 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 594 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:  Може ли България да спечели, в стратегически план повече, на базата на моя опит с преоблъщането на система с гравитационно обоснован пломенлив обем и маса с промяна в обема, масата и гравитационият потенциал, при еднопосочното й движение по затворен път в гравитационното поле на земята от колкото срещите на Президента ни в САЩ и на примиера ни с Минисър предсидателя на Турция и прадставител на Катар и какво има и какво няма за да не мже да стане това? Кратък отговор:  Може на базата на откритието”Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” и на базата на директните гравитационни двигатели с директен достъп до най- големият и неизчерпаем източник на енергия, какъвто е гравитационното енергийно поле на земята.  Но! Има токална заблуда у учени и лаици, администратори и управници, инвеститори и машиностроители и пр. че гравитационното поле  е консервативно, което пречи много повече от колкото заблудата, че земята е неподвижна по времето на Коперник и Галилей това да се разбере и размум към истината да са прояви. Няма все още учени, специалисти, администртори, инвестиори, машиностроители ,журналисти, еколози и пр. извън блатото на заблудата, че гравитационното поле е консервативно, които да видят истината и неиното фундаментално значение за бъдещето на хората, на България и на Света с енергетика несравнимо по мощна и по заначима от енергтиките на базата на атома, петрола, природния газ, въглищата, биомасата слънчевата радияция и пр.,което нагледно , видимо с очи и мозък показва постигнато от мен и съавтори, като опит,резуртат, изчисление, реалност..    



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. gmihov - за истините
21.05.2012 07:06
Истините в обективен пран произтичат от същноста на Вечността - Бог, Природа и са вечни и ненарушими. В обективен план, като част от същността на Вечнстта - Бог имаме само истини, без каквто и да било заблуди.
Истините в субективен план, произтичащи от природата на човека и неговата алчност и агресивност не са вечни и са нарушими. На тази база наред с човешките истини, които съвпадат с обективните вечни и ненарушии природни/ божи/ истини има заблуди, които владеят, в наука и религия, съзннанието на хората, някои от които и в прродължение на хиляди години, като: Неподвижната земя, неделимя атом, падането на тежките тела ВИНАГИ по бързо от леките и др. които вече са отпаднали от съзнанието на хората, и като консервативното гравитационно поле, което все още много векове тотално владее съзнаниео на хората и се противопоставя на обективната истина, че гравитаационното полене е консерватвно. И тази заблуда за консерватизма на гравитационното поле, както изаблудата че директните гравитационнидвигатели са вечен двигател с това до което сам и със съавтори достигнах ще достигне до съзнаанието на хората, ако същността наВечността разреши.
По силата на същността на Вечността - Бог, както се раждат, развиват и умират отделни живи организми, в това число и хора, така в безкрая на времето се разждат, развват и загиват човешки култури.
Какво Вечността - Бог е решила не знаем и не може да узнаем. Възможно е моите открития, изобретения, теории да станат база за една нова общочовешка култура, при която, на базата на гравитацията като неизчерпаемо всеобщо природно благо осигури траен мир и всеобщо човешко благополучие на стотици милиярди човешки съъщества на земята и в космоса. Но! ако човечеството в индивидуален и общчовешки план не овладее своята агресвност и алчност заедно с достиженията в сферата на атомната енергия, биологията, химията и пр. могат да върнат развитието на живота и на човека на изходно първоначално ниво с оръдия на труд и защита камък и тояга.
цитирай
2. doctora - доктора
21.05.2012 09:41
ако вечността реши ще се случи като при архимед и римския войник и това ще е висша проява на страната на бога, която учителя обозначава като инертност = материя. амин ....
цитирай
3. doctora - доктора
21.05.2012 22:56
ако вечността реши рога на изобилието ще изсипе върху нас, но ако реши пътя към ада ще ни подари ... такава е вечността ... така е направила нещата, че нейното решение зависи от нашите действия и мисли ... спазваме ли нейните закони се развиваме ... неспазвайки ги усещаме на гърбовете си какво значи деволюция ... амин ....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3301111
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031