Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2012 07:56 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 501 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:  Какво ни показва Вечността с гравитацията, която е част от същността й от която/ от Вечността/ произтича всичико, като реалност и вечен и ненарушим природен закон? Кратък отговор: С „ книгата” на реалностите ни показва, че при наличието на гравитацията, на гравитационият вятър, който изхожда от земята и формира гравитационното й енергийно поле можем не само с индиректни гравитационни двигатели, но и с директни гравитационни двигатели, на базата на гравитационното поле на земята да реализираме неограничен икономически изгоден и безопасен добив на енергия на суша, вода и в атомосфеарата. Нужно е само внимателно да четем безпогрешно написаната „книга” на реалностите от Вечността и да не сме слепи и глухи роби на заблуди, прод на човешката мисал.



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
18.05.2012 21:31
когато благодарение на учителя започнах да чета книгата на вечността пред очите ми започнаха да се появяват чудеса ... някои от тях вие ще видите и разберете, а някои ... само господ знае ... едно от тези чудеса беше великия и тайнствен тризъбец, мятащ мълнии, унищожаващ враговете и даряващ знание и красота ... този най-свят символ не само за хората, но и на всяко съзнателно същество в този тайнствен свят, включително и на дявола рогат е бил превърнат от идиотите християни във вила на дявола ... проклятие вечно е това за тях и анатема .... в книгата на вечността прочетох нещо много странно за светия граал и там пишеше, че той граала не е чашата христова, но е чашата на древните и нови виждащи българи, толтеки и т.н. и по този начин и по никой друг той е чашата на великия иисус, но в книгата пишеше, че чашата била тройна ... каква велика тайна, а казана ей така е нищо и на вас ви звучи като нищо, в книгата на вечността прочетох и фактът, че през хилядолетията името на конника, победил змията и дарил свобода не на момата, а на хората се е променяло докато стане сегашното - свети георги победоносец - кога ще припознаете името на учителя /не ги обича той тези неща, но там отвъд ако има отвъд и успеем в тази безкрайност и там напред в бъдещето да се срещнем ще ме разбере защо така съм говорил, макар и непрекъснато да съм се обосновавал за това/ в името на победоносеца и свободаносеца един господ знае, в книгата на вечността прочетох и кой е божия народ и той се оказа българския - може и да съм пишман националист, но се замислете - може и да не съм ... само фактът, че май ние сме единствения народ на земята славославещ тризъбеца всяка година на прехода между краят и началото, тоест на границата на светата смърт е достатъчен да се знае вечно коя е господ дарската раса, но не се знае ... в книгата на вечността прочетох, че кивотът е сандък и то сандъка в който се държат атрибутите на жреца и най-малко на еврейския и най-много на българския, но прочетох, че сандъците са били
цитирай
2. doctora - доктора
18.05.2012 21:46
хиляди и десетки хиляди и са били по цялата земя и вероятно и сега са поне стотина, но кой да види ... в книгата на вечността прочетох и за колобърската шапка и за мой срам вечността направо ме скастри: мислех, че шапката е тривърха като на шутовете, но се оказа че тя е била като калпаче/по-скоро боненце с три върха и най-дългия, който е бил винаги малко по-дълъг от останалите е бил най-отпред - красота да знаете .... в книгата на вечността с великия и трижди великия българин георги колев михов разбрах как се прави "вечен" двигател и защо нищо вечно няма в света на вечния вятър, разбрах океан от тайни и някои ще споделя и споделям със вас, но напоследък узнах ужасяваща тайна и не мога да не я споделя с вас защото и тази тайна е била смехът на древните български и небългарски виждащи по-подобие на смехът им и завета им за тези които имат сърце да узнаят кой е хищника човешки и кой на колене ни е поставил и на кой отца му е разрешил да ни наведе коляннолакетно ... тайната е велика и се казва като думи - името на звяра е номер на човек и числото е 666 ... бабини трънкини за идиотските християнски политици осквернили истинската вяра на децата на светлината и тихия смях на виждащите преминал през хилядолетията и достигнал до мен ... настръхвам само като си помисля ... от десетки хилядолетия се говори за шестата раса и винаги и от най-изявените виждащи се е повтарял фактът за нея, наследницата на сега съществуващата и съществуващата от десетки и стотици хилядолетия стара цивилизация или петата раса ... древните виждащи са правили всичко троично ... тихият им смях над мракобесниците ... името на звяра дръжки . името на шестата раса е тройката, тризъбеца и нейна ще е последната битка ... е и това е начин на изразяване, защото няма първа и няма да има и последна битка . защото битката заради вечния вятър ще трае вечно и само истината обективна, която е законът и самата вечност е истинската и непредставима вечност . и помнете името на тази цивилизация погребано е 666 . амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300809
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031