Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2012 08:46 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 365 Коментари: 2 Гласове:
0



Въпрос:  Доказателства ли са мненията и становищата на учените, администраторите и управляващите по отношение на обективната истина, които имат фундаментално значение за човешките взаимоотношения и чавешкото благополучие? Кратък отговор:  Не са и не мотгат да бъдат доказателство.  В продълежение на хилядолетя две противоположни мнения и становища си оспорват правото на истина относно делиммостта на атома. Нито едното, нито другото мнание и становище е доказателство. Доказателството е реалността, при бомбардирането на атома с веутрони и резултата, които се получава , при това бомбардиране.  Две хилядолетия господствува с право на истина тръдението,че тежките телаВИНАГИ падат по бързо от леките. Но! Това не е доказателство. Доказателството е реалността, при падането на телата в условията на вакуум.  Повече от половин век учени, администрлатори, съди, управляващи със своеите мнения, становища, мълчание,бездйствие са срущу истината, че гравитационното поле не е консервативно. Но! Това не са и не могат да бъдат достоверни доказателства. Даказателствата са: Различните тегла, при падане и изидгане, при движението на системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса по затворен път в гравтацонното поле, различните гравитационни потенциали и валичната сумарна енергя при това движение по голяма от нула, която с мнение и становища не се вижда. Вижда се при реални опити с видимуст ну само с очите, но и с мозъка, защото и очите и да гледат без участието на мъзъка не могат да виждат.



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
15.05.2012 10:44
ако хората виждаха в гравитационния диапазон те щяха да виждат обективната истина в истинския и блясък ... просто щяха да виждат истински как силите се преразпределят между структурните форми на материята и нямаше да има заблуди, че тежките тела падат винаги по-бързо от леките в гравитационните полета, че има време и че има неотносително движение ..... щяха да го виждат ... има ограничен, ама много ограничен кръг от хора, които възстановяват това си сетиво и виждат истината в пълния и блясък, но лошото е, че и те нямат думите да обяснят, а и виждането не винаги предопределя съвършен мозък за да сътворят добро за своите събратя ... амин.
цитирай
2. gmihov - доктора
15.05.2012 11:28
Преносът на материя и движение и произведение от тях, като енергия и импулс е от фундаментално значение за същността на Всемира и всичко, кето се намира в него, като продукт на весеобщата базова същност на Вечността- Бог от която и в която произтича и съществува всичико, и която същност е във всичко, което реално го има във Всемира. Без това да се види, проумее и разбера, като обективна истина от учени и лаици моите теории, открития и изобретения трудно ще стигнат до съзнанието на хората за да получат неограниченото богаство, което им предлагат те, на базата на същността на Вечността и в конкретен план на базата на гравитацията, като продукт на тази същност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314226
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930