Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2012 09:25 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 836 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Въпрос:  Кое е най – значимото, най- същественото за да го има Всемира, такъв какъвто го наблюдаваме и изучаваме : безначален, безкраен, вечен, несъздаем, неунищожаем , които ппобира всичко в себе си и извън който няма нещо, което реално да съществува? Кратък отговор:  Това е всеобщата базова същност на Вечността – Бог и произтичащите от нея вечни и ненарушими природни /божи/ закони от която, в която произтича всичко във всемира и която същност е на лице във всичко, което го има в Всемира, дато конкретна реалност.   Въпрос: С какво и какво Вечността със своята вечна същност осигурява? Кратък отговор: С пространството осигурява всеобщо вместилище за всичко във Всемира. С материята осигурява всеобщ инертен материал за всичко във Всемира. С движението осигурява всеобщ инертен строителен матерал за всичко във Всемира.   Въпрос: Какво притежава пространството за да може да бъде всеобщо вместилище на всичко във Всемира? Кратък отговор:  Притежава само три безкрайни измерения и нищо друго,никакви качества, никакви свойства, никакви изкривявания, свивания и разширявания и пр.   Въпрос:  Какво притежава материята за да може да бъде единственият всеобщ инертен строителен материал от който е всичко във всемира, като конкретна реалност? Кратък отговор:  Притежава инертност и съществуване в безкраен брой структурни форми / тухли/ с размери между две недостижими граници: нулата и безкрайността от които може да се изгради всичко от кванта до галактиките.   Въпрос:  Какво притежава движението за да може да бъде всеобщият строител на всичко, което реално го има във Всемира? Кратък отговор:  Притежава сила с която изгражда и разгражда всяка структура на материята и реализира всяко явление във Всемира.  Без движението няма творец и рушител. Няма живот и смърт, като неделимо единство.      



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. gmihov - Продължение
30.03.2012 12:22
Въпрос:
Какво представляват енергията и импулсната сила, като реалност в светлината на общата теория за базовата същност на Вечността, като продукт на тази същност ис какво се изразяват, като количество?
Кратък отговор:
Като реалност те са движение на структура/ри/ в пространството спрямо дадена отправна система.
Като количество те са произведение от маса, като количество материя и скорост, като път за единица време.

Въпрос:
Какво имаме, при всеки двигател,включително и при директните гравитационни двигатели?
Кратък отговор:
Първо.
Естествен енергоизточник от който черпим движение/ енергия и сила/, в съответствие с два вечни и ненарушими природни закони, произтичащи от базовата същност на Вечността –Бог, Природа и пр.: законът за съхранение на енергията и законът за съхранение на импулсната сила, произтичащи от съхранението на базовата същност на Вечността.
Второ.
Преразпределение на получената от естествения енергоизточник енергията и сила, главно но две части: енергийни загуби и полезна енергия /КПД/.

Въпрос:
С какво се изразяват, като количество енергията и импулсната сила, които черпим от гравитационното поле ,при директните гравитационни двигатели?
Кратък отговор:
Изразяват се като произведение от масата на гравитоните / носителите на гравитационната енергия/ и скоростта им, като при всички двигатели.

Въпрос:
Какво ще получи човечеството, когато учените, администраторите, инвеститорите, лаиците , политиците се освободят от заблудата, че гравитационното поле е консервативно , отворят очи и отпушат уши и видят и проумеят видят обективната истина, при директните гравитационни двигатели, състояща се от неизчерпаем естествен енергоизточник – гравитационното поле, директен гравитационен двигател, енергийни загуби и полезна енергия над 50%?
Кратък отговор:
Ще получи енергетика с неограничени възможности за икономически изгоден и безопасен за човека и природата добив на енергия, в сравнение с който възможностите на всички останали, известни до сега енергетики с капка в необятното пространство.
цитирай
2. doctora - ДОКТОРА
30.03.2012 12:51
Е ТЕ ТОВА Е СВЯТАЯ СВЕТИХ, КОЯТО Е НЕПОЗНАТА НА РЕЛИГИЯТА .... АБСОЛЮТНО НЕПОЗНАТА. ТАЗИ СВЯТАЯ СВЕТИХ Е ВЕЧНА, НО ИЗГРАЖДАНИТЕ ОТ НЕЯ КАРТИНИ СА ПРЕХОДНИ ТОЕСТ ИМАТ НАЧАЛО И КРАЙ И ФОРМИРАТ ДОЛИНАТА НА СМЪРТНАТА СЯНКА ... ВСЕЛЕНАТА И ГАЛАКТИКИТЕ СА ДОЛИНАТА НА СМЪРТНАТА СЯНКА, А НЕ ТОВА КОЕТО НИ ЧАКА ОТВЪД СМЪРТТА .... НИЕ СМЕ В ДОЛИНАТА НА СМЪРТНАТА СЯНКА НЕЗАВИСИМО КАКВО ВИ ГОВОРЯТ ПОПОВЕТЕ И КАКВО ПИШЕ ВЪВ ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ СВЕЩЕННИ КНИГИ. КОЙТО ИМА ОЧИ ДА ВИДИ И УШИ ДА ЧУЕ ... ЗА ДРУГИТЕ ... КАКТО ИСКАТ И КАКТО СИ ЗНАЯТ ... АМИН.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300018
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031