Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2012 11:41 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 890 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 30.01.2012 11:45


ЖИВАЧЕН ДИРЕКТЕН ГРАВИТАЦИОНЕН ДВИГАТЕЛ.
Въпрос:
 Възможен ли е такъв двигател и на какво се базира? Кратък отговор:  Възможен е. Базира се на това на което подводниците потъват и изплуват. Потъват, като поемат вода в себе си. Изплуват, като изхвърлят водата от себе си?  При тези гравитационни двигатели това го прави живака със своето голямо относително тегло.  Общото при този двигател и подводниците е, че и при подводниците и при тези двигатели имаме тегла, при падане по големи от теглата , при издигане. Различното е , че при подводниците, при потъване теглото е положително, а при издигане отрицателно. При тези двигатели и при потъване и при издигане е положително.  Работната сила при тези двигатели се осигурява от разликата в теглата , при падане и издигане.  Дълбочината до която могат да работят тези двигатели се определя  от стълба живак, които се противопоставя на хидростатичното налягане.  Тези гравитационни двигатели от най – прост вид могат да се използуват, като атракция и доказателство,че гравитационното поле не е консервативно и директните гравитационни двигатели не са вечен двигател.
За производство на енергия не са и не могат да бъдат ефективни, поради това, че не могат да имат големи мощности , и големите количества живак, които са необходими за тяхното реализиране ги прави скъпи и опасни за здравето на човека и природната среда.
   



Гласувай:
2


Вълнообразно


1. doctora - доктора
04.02.2012 23:26
днес бях на събиране на лекари и аудиолози на тема слухови апарати най-общо ...... след лекциите седнахме да боднем нещо и да поговорим ..... попаднах на една маса с разговорлив инженер ..... говорихме си общи приказки ...... той отвори приказка за божидар палюшев и колко бил велик и как от неговите теории нещо произвеждали енергия ...... реших да го тествам ..... казах му: света е най-простото нещо на този бял свят. състои се само от три неща и тези три неща са направили всичко около нас и нас самите само с един механизъм на построяване ...... невероятно нали, особенно последното. тези три неща са материята/движението/пространството, а техния механизъм на строеж, поддържане и разрушаване на всичко около нас и нас самите тоест на всичко ...... невероятно ...... е сблъсъка на структурните форми на материята ...... от тези три прости неща следват хиляди и милиони причинно следствени истини като например липсата на време, неискривимост на пространството, несъчетаемост на време с пространство, непревратимост на материята в енергия и обратно ....... нищо не разбра ...... жалко, а това е най-великата тайна идваща в пределите на осъзнаване на човечеството..... просто, гениално простто и безкрайно сложно и ..... неразбрано и не се знае кога ще се разбере. ще видим ..... амин.
цитирай
2. gmihov - доктора
05.02.2012 12:13
Да защитаваш обективна истина пред специалисвсти с много знония, но с претенции за непгорешимост, която те считат за навъзможна е нещо далеч много по трудно от колкото да я защитаваш пред неграмотни роми.
Въпреки това когато на дадена истина и дойде времето, както кокичета, когато им дойде времето и през ледента обвивка на снега пробиват и своето съществуване навред оповестяват. Идва времето, когато истивната, че гравитаационното поле не е консервативно ще пробие всеки лез, всеки гранит и ще опонести своето обективна същност. След това и много от неините противинци,като св. Павел ще станат нейните най - равностни подръжници и последавататели,защото тя ще им отворие много широки и просторни пътища в обективното човешко познание.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3316217
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930