Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2012 17:35 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 843 Коментари: 3 Гласове:
0



 Въпрос: Кое гарантира директните гравитационни двигатели? Кратък отговор: Гарантира ги всеобщата базова същност на Вечността и произтичащите от нея Въпрос: 1.    вечни и ненарушими природни закони: за съхранение на енергията, за гравитационната сила. 2.    Гарантира ги механизма на гравитационното силово въздействие с което са съобразени наличните технически решения, при тях 3.    Гарантира ги гравитационното излъчване от земята със своето реактивно силово въздействие, което форми гравитационното поле на земята, като естествен, мощен и неизчерпаем източник на енергия с несравнимо по големи възможности от ядрения разпад и синтез. 4.    Гарантират ги системите с гравитационно обоснован променлив обем и маса, които ,при движение по затворен път в гравитационното поле на земята , в реални условия имат сумарна гравитационна енергия по голяма от нула, както и в реални условия с тези системи се възстановява гравитационен потенциал много по голям от изразходвания такъв. 5.    Гарантира ги откритието “Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно” 6.    Гарантира ги наличието ,при тях на действие по голямо от противодействието, без каквото няма и не може да има какъвто и да било двигател. 7.    Гарантират ги фундаменталните знания по физика и математика, които се изучават в училище.  



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. doctora - доктора
29.01.2012 22:53
гравитационния разпад осигурява повече енергия от анихилацията защото е почти пълен разпад на енергия или по точно на материални фронтове от отворено линейно движение, докато при анихилацията осъществена дори и напълно имаме светлина, която е много по-сложна структура от гравитона ...... във фотоните има много затворено движение / те като сложни структури най-вероятно също имат гравитационни полета/ и са с различна големина и материално съдържимо /просто няма как радио фотоните, видимите фотони и гама фотоните при еднаква скорост за да има разлика в енергията да не са с различни маси. а има разлика в носената енергия, разбира се обяснявана с глупостти на търкалета. между другото при коментари с учителя ако съм го разбрал правилно той мисли че тежките ренгенови и гама фотони се движат с относително по-ниски скоростти от видимите фотони, тоест под едно це, но това са други теми ..... много други теми/ докато гравитоните са почти изцяло отворено движение. мислете с главите си вие търсещи познанието. приемайте думите на учителя на сериозно и полагайте волево усилие за да ги разберете ...... без труд и воля няма да стане. истините на новата научна парадигма искат на първо място отворено или поне полуотворено съзнание, а на второ гиганско волево усилие за да бъдат разбрани. без труд, труд и пак труд няма да стане. успехи в разбирането.
цитирай
2. doctora - доктора
29.01.2012 23:59
напоследък се опитвам да влезна в блога през интернет търсачката и не мога..... странна работа ...... явно както преди година и нещо пак променят правилата ...... е влизам в блога през моцилата /не знам до колко правилно го произнасям/ ..... но за друго ми беше думата учителю. обикновенно влизам в блога през предпочитани и рядко като въведа същност на всемира, но ...... е сега влезнах в една страница в която някой те беше редактирал като правопис и стил, беше редактирал основните моменти от теорията и беше вкарал и редактирал /трябва доста усилия да е положил/ и мои три коментара. направо потреперах като ги видях без разсейващите недостатъци на правописа и стила. питах жената ..... не е тя със сигурност. човека осъществил тази редакция е доста наясно с материята. спазиле абсолютно смисъла на написаното и даже леко го е усъвършенствувал на някои места...... хареса ми ...... след време ще се намерят хора които да редактират всичко и да спазят смисъла му за бъдещето ...... много се радвам защото като гледам просто няма да имам време да усъвъшенствувам грамотността си както трябва ..... но дано ми стигне времето за двигателя, института и вратата към звездите /леле мале като си помисля как тези думи звучат на страничните читатели, но няма да ги трия/, да ми стигне времето всички в това дело особенно ти и семейството ти да получите справедливото от вечността .... има такова нещо справедливото от вечността, а когато хората го направят доброволно тази справедливост става благословия ..... когато не се отплащат на своите благодетели справедливостта се превръща в проклятие ..... на отделен човек, селище, народ, държава, раса, човечество. по-интересно ще е ако преведат на английски голям масив от информация в този блог. по света има мислещи хора работещи върху зелените енергии е и безмислици от рода на енергия от нулевата точка и вакуума, но важното е че се замислят над въпросите на въпросите. те бързо ще започнат да разбират и осъзнават..... идва времето на силата. идва тризъ
цитирай
3. doctora - доктора
01.02.2012 09:40
какво значи свети ..... обосновка от моя гледна точка за да няма не разбрали сега и завинаги...... според старата научна парадигма това значи свят човек молещ се на бога и вършещ добрини /какво значи добрина в свят където всяко действие е относително, действие означаващо приложен импулс/сблъсък и сила/ и каращ на хляб и вода ...... пфуууу ..... това не е светоста на воините и хората на знанието ..... в никакъв случай..... тяхната на виждащите гледна точка, макар че аз не съм един от тях е и моята гледна точка: свети означава човек който със делата си е допринесъл за промяна на парадигмата сковаваща света на човеците. такъв човек е иисус, такъв човек е и свети карлос кастанеда, такъв човек е свети прометей /не обичам гръцките имена, защото това са хората въвели лъжата като оръжие в нашия свят и ако някой знае как древните траки са наричали човека донесъл огъня тоест правия енергиен поток на хората да го назове ...../ и свети георги, всъщност предвид мащабите на донесеното от двамата - "прометей" и георги те и двамата са трижди светии...... свети и трижди светии са просто думи, но е важно осъзнаването зад тях..... то не е за всеки, камо ли за затворените умове ...... свети и трижди свети го давам аз независимо, че съм никой защото от една страна виждам делата на човека георги колев михов, а от друга страна го видя една моя близка приятелка /бог да я прости/ виждаща и беше запленена - за първи първи път виждала от човека при говорене и изобщо да струи светлина ...... съжалявам, че макар да го видя и да беше убедена в истинността на неговите дела тя не разбра в пълнота какво вижда ..... при повечето виждащи е така .... ще дойде време когато те станат част от нашия свят и от науката и делата им, които са делата човешки ще отекнат във вечността, но ..... преди това ще трябва да разберете тризъбеца, истинския и святия на материята/движението/пространството..... защо той е по-свят, много по-свят от символа на кръста и как се прави директен гравитационен двигател. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313799
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930