Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2012 16:56 - Ще бъде ден!
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 647 Коментари: 4 Гласове:
1



Ще бъде ден!   Ще бъде ден! Прекрасен ден! Още една заблуда, дива и луда, от съзнанието на хората на бунището на историята в забрава ще се отзове. Истина, мечта от векове надежди нови ще даде светът по добър да бъде. Но! Светът по добър да бъде Ще трябва нещо да стане мир в душите да настане и там заблуда да не остане.            


Тагове:   стихове,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. doctora - доктора
08.01.2012 00:38
при вечно движение вечен мир няма да има, но вечна война ще има ...... както и да го гледам и макар и да не ми харесва това изречение според мен е светата истина. но ..... все пак е по-добре войната да е на полето на идеите, а не на полето на битката мътна и кървава. онова що е писано в книгата на книгите на древните виждащи българи че вълкът до агнеца ще застане е възможно състоятие защото гравитацията може да захране енергийните системи на организмите достатъчно за да живеята без храна и вода, но това ще стане там в нероденото бъдеще когато и двете рамена и двете хромозоми на човека, а и на всяко животно и растение бъдат оправени от нацъвкванията от чужда днк и рнк. тези на вирусите. човек може да има рай на земята и да носи рай където и да отиде, но наистина трябва да промени коренно себе си защото иначе при овладяването на силата на силите движението му е спукана работата. движението е най доброто и милото нещо , но е и най-жестокото и разрушително нещо. то заради фактът че всеки енергиен поток е фронт от движеща се инертност носи в себе си и смърта и живота в едно и пасва и на царицата и на магарицата и на електрона и на атома и на метагалактиката. амин.
цитирай
2. gmihov - доктора
09.01.2012 11:05
Ти навлезе достътъчно дълбока в моите теории и съдръжащите се в тях обективни истини и вече можеш да ги защитаваш по добре и от мен.
Нужно е да отделим и малко повече внимание на директният достъп до гравитационната енергия, които ще освободи съзнанието на учени и лаици от заблудите , че гравитационното поле е консервативно, а дирекните гравитационни двигатели са вечен двигател, какъвто те не са, както в миналото съзнанието им се е освободило от такива хилядолетни заблуди, като: неделимостта на атома, падането на тежките тела винаги по бълзо от леките, неподвижността на земята и пр.

цитирай
3. doctora - доктора
09.01.2012 19:29
приемам похвалата, но не мога да ги защитавам по-добре от теб. без да започна да наизустявам формулите и да науча малко по-сложни формули от кинетичните братята физици никога няма да ме приемат на сериозно. за да стане това ни трябва работещ двигател /малко се поотпуснах тези дни, но от другата седмица започвам, по-точно продължаваме/ след това да спечелим финансиране, а в това изобщо не се съмнявам че ще издействуваме. но друга ми е мисълта. за да мога след време да обуча, защото ще трябва да се обучават на новата научна парадигма тези от учените които пожелаят и имат сърце за това ..... тъ ще трябва да сме поне 5 години рамо до рамо за да усвоя формулите и да навлезна в дълбочина, а това може да стане, само при работа по института на вечното движение ..... даже не знам какво представлява интеграл, а ще трябва всичко що е сложно като формула да го разбера и да мога да боравя с него за да ме приемат след време на сериозно. защото хората си мислят че ако не говориш сложно си гола вода, да имат да вземат...... и все пак ......ще трябва да им се разкаже приказката математически след време и то сложно математически. макар че в българия има достатъчно добри и велики математици за да я разкажат по възможно най-сложния начин и вместо нас, но ...... след като отпадне заблудата. със здраве
цитирай
4. gmihov - доктора
10.01.2012 00:48
Докато амбициите за пара и власт не проуемеят, че могат да спечелят от директната гравитационна енергетика моето предложение за изграждането на територията на БългарИя на НАУЧНО ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕНТЪР за реализация на директна главитационна енертегика няма да се приеме. Не е и по нашите финансови възможности да го изградим.
Ако би могъл да отделиш масто от двора си, който имаш на село в нашеите възможности е да започнем с първите експонати за бъдещият музей на вечното движение.
При следващата ни възможна среща бихме могли да поговорим конкретно по тази идея.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300363
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031