Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2011 08:24 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 886 Коментари: 3 Гласове:
3



Въпрос:    Възможно ли е през 2012г. през която няма да настъпи краят на света, но ще продължи по тази глупост да се пише още за да се отвлича вниманието на хората от жизнените им проблеми на сцената на познанието,  да излезе моето откритие”НАЛИЧИЕ НА УСЛОВИЯ, ПРИ КОИТО ГРАВИТАЦИОННОТО ПОЛЕ НЕ Е КОНСЕРВАТИВНО” и ДИРЕКТНИТЕ ГРАВИТАЦИОННИ ДВИГАТЕЛИ до които стигнах в 1960г. и срещу които консерватизма, бюрократизма и формализъма  в българските научни, административни, съдебни институции застанаха, като непревземаема крепост на пътя им до съзнанието на хората и продължават да бъдат така крепост вече повече от половин век,  за да могат за бъдат осъзнати и оползотворени? Кратък отговор:  Историческият опит ни учи, че “непогрешимите” власт имащи трудно се отказват от своята “непогрешимост”, но въпреки това обективните истини, които са вечни идва време, когато излизат на сцената на живота и “непогрешимостта” на “непогрешимите” ,включително и когато са “непогрешими” папи, които по добре и от собственият си Бог, на когото се молят, “знаят”, че е сътворил земята неподвижна ,отива на бунището на историята. Неведоми са пътищата на истината под напора на която идва време, когато всички крепости изведнъж рухват по пътя й и тя излиза на сцената на живота и не винаги там където първо се е показала и родила. Възможно е ако истината, че гравитационното поле не е консервативно и директните гравитационни двигатели не са вечен двигател от блатото на заблудите в България не може да излезе, през 2012г. да излезе на сцената на живота извън България, защото, когато времето на кокичетата дойде те поникват навсякъде по земята, което преди много години прочетох във връзка с не Евклидовата геометрия.



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. doctora - доктора
29.12.2011 09:05
мисля, че така е писано че кокичето да поникне първо в българия. просто не виждам никакво друго обяснение на МОТАНЕТО от страна на съдбата ....... вероятно има и други обяснения, но само троицата ще покаже в действие. и на запад има работещи установки "черпещи енергия от нулевата точка" дрън дрън /дрънкането е за израза в кавички, а не за фактът че съществуват машини които черпят енергия без да знаят от гравитацията и още по-точно казано черпят енергия само и само от двете сили в природата, двата български дракона /е не са български, но древните виждащи българи така са ги обозначавали като дракони в битка и танц/ действието и противодействието...... странни са тези сили - едната относителна при всички възможни условия, а другата абсолютна и във недрата на тъй наречените черни дупки /изобщо не са черни и излъчваната от тях енергия в гравитационния диапазон е колосална, но трябва специално зрение за да се види - зрението на виждащите/...... както и да е ...... вижте реализациите на движението ...... истините за истинските материя/движение/пространство=вечността=безкрайността=отворената система=носещата програма=истинския и не винаги познаваем бог са се родили в българия от един обикновен лекар /отново ще подчертая народни поговорки няма, но хора с изключително високоскоростно съзнание или тъй наричаните условно хора на шестата раса има и още как и ще има и идването на шестата раса е условно защото винаги ще има на едно рафинирано и сурово, близко до животинското съзнание и е важно кое побеждава - от изключителна важност е за развитието на цивилизацията вчера, днес и за винаги/ и под напора на обтоятелствата са разцъфтели до трите велики взаимо допълващи се теории. примерно ако беше на запад не се знаеше какво щяха да наредят монополите и дали дегедето нямаше да мухлясва в склад на някоя трибуквена агенция или в руски гарадок със специално предназначение. ей ги братята руснаци държат откритие с невероятно бъдеще, а не са мръднали отвът мъртвата точка. ГРАВИЦАПА. амин.
цитирай
2. doctora - доктора
29.12.2011 09:47
странно и смешно е, но мислещите се за велики, американци,японци, китайци, германци, руснаци без ПРОСТИТЕ И ПРОВИНЦИАЛНИ БЪЛГАРИ ха-ха-ха, абе много ха не ще достигнат звездите. така е писано да бъдеш на всяка манджа мерудия и да не те забелязват, но до време. напоследък са много модерни филмите за римската и китайската империи и за сблъсъка между тях, а не се забелязва империята/империите на българите, които са къртили и съзидавали всичко навред, включая японците и индианските иперии ....... знам какво ще си помислите за последното особенно, но идва време и познанието идва за да пооправи невежеството. само няколко факта: тризъбеца е знак обхващащ цялата земя и не е дяволски символ, летящата/пернатата змия е символ обхващащ всички континенти, календара на българи и маи е най-точен /не че не може да са самостоятелни построения, но ..... триъгълника, трите чертички и стрелкички се срещат навсякъде. ако искат да вървят напред хората ще трябва да си спомнят от къде идват и откъде идва тяхната цивилизация. амин.
цитирай
3. burda - като му дойде времето...
06.01.2012 00:42
Има неща, на които им идва времето. Годината 2012 случайно се намира в интервала от сериозни, фундаментални промени в мисленето и действието на много хора по Земята. За времето на тези промени има (съществуват налични или секретни, както и още несъздадени) технологии. Но отвъд това време на прехода [ще] има също технологии. От изчетеното за директния гравитационен двигател моята оценка (като специалист по евристика, и философстващ биолог - еколог) е че ДГД е изпреварил сериозно времето си; времето за неговата социална реализация е далеч отвъд времето на 2012. Нека това да не притеснява новатора - изобретател. Само за българския принос (а ако прибавим и световния) може да се напишат хиляди страници за изобретения, действащите им модели (...), които не получават социална реализация поради липсата на инвестиции. Към днешен ден съм стигнал до извода, че за да стигне дадена новост до хората, трябва да се премине през няколко важни етапа на организация в обществото, всеки от които може да блокира навлизането на новото в живота. Точно това имам предвид когато казвам "когато му дойде времето".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3309401
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930