Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.11.2011 09:59 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 2350 Коментари: 6 Гласове:
2



Въпрос:  Какво може да получи България, като конкретен продукт в изпълнение на една държавна поръчка, в рамките на средствата предвидени в бюджета за развитие на наука и техника на базата на постигнатото от мен и моите съавтори, като експериментален резултата, откритие, изобретение и теория. Кратък отговор:    Може да получи, като конкретен продукт: 1. Над 30 варианта на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса с характеристика на изобретения с фундаментално значение за бъдещето на енергетиката. 2. Над 10 варианта на ДГД-ли на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса с  на базата на безконечни ленти с характеристика на изобретения с фундаментално значение за бъдещето на енергетиката. 3. Над 5 експериментални варианта на мини директни гравитационни електроцентрали , работещи непрекъснато денонощно на базата на гравитационното поле на земята, като естествен и неизчерпаем енергоизточник на енергия. 4. Реализация на Национален научно производствен център за реализация на директна гравитационна енергетика, безопасна с неограничени възможности за добив на енергия, които да прерасне в Международен. 5. Привличане на капитали и учени за работа в този център. 6. Подготовка на кадри за работа в сферата на бъдещата гравитационна енергетика, на земята и на други небесни тела. 7. Изготвяне на програми за радикално решение на глобалните проблеми, от които зависи бъдещето на човечеството на земята и в космоса, като : демографския ,замърсяването на природната среда, климатичните промени , социалните взаимоотношения в човешката популация, паразитизма в човешкото общество и пр.   Въпрос: Какво е необходимо за да може да се реализира една такава поръчка и получат цитираните продукти от нея в тактически и стратегически план? Кратък отговор:  Това, което е било нужно по времето на Коперник и Галилей  “непогрешимите”лидерите на църквата да се освободят от заблудата, че земята е неподвижна и да видят, ме е подвижна, каквато собственият им Бог на когото се молят я създал, без да се събразява с тяхната “непогрешимост”.  Нужно е моите съвременници, учени и лаици, които априорно, без да напрягат мисъл в заблуда, че гравитационното поле е консервативно, да се освободят от тази заблуда, да видят, че гравитационното поле не е консервативно и ако направят това и се включат в изпълнението на цитираните продукти, за които имат много по голяма подготовка от колкото аз и моите съавтори ,на територията на България наистина могат да станат неща, равни на чудеса, за каквито българите не са и мечтали. Но! Това с заблуди, “непогрешимост” и престъпност не става и не може да стане. Не може да стане и с печалби 10лв. и искане за харчене 100лв. Не може и с наливане на социални помощи в общества с трудови възможности, без труд да полагат и паразити да се създават..Това е равнозначно земеделеца за бурените в нивата си да се грижи, без с нуждите на житото да се съобразява и добра реколта да очаква..        



Гласувай:
2



1. doctora - доктора
25.11.2011 23:50
ще получат нещо повече учителю ..... ще получат абсолютната свобода достъпна за всеки. амин.
цитирай
2. doctora - доктора
26.11.2011 00:04
сега ще те помоля за размисъл и отговор учителю и то внимателен отговор. в смисъл че не ме интерисува отговор от рода на старата научна парадигма че при високо налягане и високи температури водата се разпада на водород и кислород и започва да гори. знам, че за микросвета да разсъждаваш не ти е стигнало времето и в общи лини и като изложение си представял макровариантите на гравитационните ускорители /разбира се предполагам за това/, но ..... сега ще ти задам въпрос за принципни разсъждения върху макроускорителите и особенните видове които палят водата при стайни температури ...... те са факт, но единствената сила които може да ги захрани е гравитацията. въпроса ми е да поразсъждаваш от гледна точка на новата научна парадигма как е възможно вещество което е 100 или 1000 пъти по-малко като количество от литър вода да напомпи водните молекули с енергия/движение и тези молекули да горят така все едно че гори водород и кислород. вече няколко години се опитвам да си я представя тази реалност от гледна точка на променливообемомасовиците и бесконечнолентовиците и не мога да ги пренеса в микро света ...... може би има и трети и четвърти вариант на дгд .... не знам, но трябва да има механизъм - принципен по който гравитационната енергия се конвертира в химическата връзка. реално това вещество/този микрогравитационен ускорител изправя ъгловата водна молекула и почти отделя водорода от кислорода и това изправяне е фактическото напомпване на водната молекула с движение от гравитационното движение. този въпрос е много сериозен ...... той не е важен сега, но поне ми помогни с отговора след време да знам на къде да търся, че може да се окаже че познанието е загубено - познанието на стефан найденов и илия вълков. как настъпва прехода или по-точно как принципно е възможно да настъпи прехода от гравитацията през ускорителя към електроните обикалящи около ядрата на водорода и кислорода /всъщност електроните обикалят предимно около ядрото на кислорода и от там идва неговата електроотриц
цитирай
3. doctora - доктора
26.11.2011 00:11
интерисуват ме само принципни разсъждения как едно вещество служещо като преносител на гравитационна енергия напомпва тази енергия във друг приемник в случая водата и този приемник гори все едно че е разграден на съставните си части и въпреки това не е разграден и въпреки това да доуточня със сигурност е ставало напомпване на енергия във водната молекула защото се оказва че водата обработена с микроускорител замръзва при по-ниска температура. как принципно като хипотеза може да стане това и отново ще подчертая че със сигурност е ставало. паленето на водата не е шарлатания, а сериозна научна разработка. невидяла бял вят познай поради какво ...... но онези хора не са знаели че са направили микрогравитационен ускорител и въпреки това са се досещали за много неща. може случайно да са достигнали до микроускорителя, но все пак след това съвсем целенасочено са го доусъвършенствували. благодаря ти предварително.
цитирай
4. gmihov - доктора
26.11.2011 07:04
Доктора

Ще ти отговоря много кратко. Когато се видим ще може по нашироко да отговорим заедно на въпросите ,които поставяш.
Всичко е от и във всеобщата базова същност на Вечността. Всичко, като продукт на тази вечна същност е обяснимо с тази с тази същност, която е неделима, но има три независими едно и друго проявления и предназначения, като пространство с едно единствено предназначение да бъде всеобщо вместилище за всичко, като материя да бъде с едно единствено предназначение всеобщ инертен строителен материал и като движение с единствено предназначение да бъде всеобщ строител и рушител на всичко във Всемира.
При диренето на всяко обяснение на конкретно дадено явление този всеобща същност и нейното тройно проявление не трябва да се изпуща и забравя.
При същността на Вечността няма въжета и конци с които в макро и микрокосмоса да свързва отделните структури в общи по големи структури и които да разкъсва за да получава по малки структури в каквито всеобщата базона същност на вечността съществува, като всеобща база, творец и рушител на всичко. Вместо въжета и конци тя използува движението. То, като творец е единствената връзка между отделните по малки структури които обединява по сложни и то е което ги освобождава да се разпадат в по прости такива.
Това движението постига, като преминава от затворено в отворено, при разпада на структурите на по малки такива и от отворено в затворено при изграждането на по сложните структури от по простите такива.
Процесите за изграждане и разграждане са неделими и представляват единен и неделим процес, на базата на които се дължи цялото творчество на разграждане и разграждане във Всемира, осигуряващо безкрайното разнообразия на появяващи се и изчезващи структури , живи и “мъртви”
Механизмът с който движението извършва всичико това е само един единствен – сблъсък между отделните структури на материята, без който няма и не може да има изграждане и разграждане, сила, енерегия, живот и съмърт.

цитирай
5. анонимен - Interesting, thanks
26.11.2011 18:41
Everything is quite open and really clear explanation of problems. was truly details. Your internet site is extremely useful. Many thanks for sharing.
цитирай
6. doctora - доктора
26.11.2011 22:25
да допускаме елементарни правописни и стилни грешки е изпитание за вас, пречещо на вашата вяра и на вашето разбиране. това испитание не е от нас към вас, а е от вечността къма вас ...... истинско изпитание. при учителя това са механични грешки свързани със скапан компютър и възраст двойно повече от вашата, а при мен си е истинска неграмотност. вашата задача е да погледнете съдържанието и едва тогава ще разберете истната ....... докато гледате дрехите ще разберете на върба в петък ..... моите шошони /децата си наричам така на галено/ учителю това съчетание - на върба в петък са се научили доста често да го употребяват...... много са забавни. със здраве....... интересно е че се появи и английска реч. ще питам жена ми дали е българин правещ се на интересен или е чужденец. ще е по-интересно второто защото ще означава "пробив" във твоя сайт и ще означава че истината желае да излезе навън. ще видим.......
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300283
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031