Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2011 08:59 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 602 Коментари: 3 Гласове:
0



Въпрос:  Съществува ли статика, като неподвижност спрямо пространството? Кратък отговор:  При наличието на движението и неговото съхранение такова чудо във Всемира няма и не може са има.   Въпрос:  Какво в същност е статиката? Кратък отговор:  Продукт на движението , при което имаме равенство на действие и противодействие в конкретна дадена отправна система, но не и по отношение на пространството и другете отправни системи в него.   Въпрос:  Какво в същност е динамиката? Кратък отговор:  Продукт на движението, при което имаме неравенство между действие и противодействие.   Въпрос:    Без какво няма и не може да има наличие на двигател, сътворен от Природата и човека, включително и директен гравитационен такъв? Кратък отговор:  Без наличие на действие по голямо от противодействието, без наличието на динамика.   Въпрос:    Какво имаме, при ДГД-ли, което обуславя тяхната непрекъсната работа? Кратък отговор:  Гравитационно силово въздействие по голямо от противодействие, обосновано от инертността на същността на Вечността, като материя или също от гравитационно силово въздействие.   Въпрос:  Кое обуславя неограничените енергийни мощности за производство на енергия, които могат да се реализират на базата на гравитационното поле на земята и на други небесни тела с директни гравитационни двигатели? Кратък отговор:  Зависимостта на големината на гравитационната сила от масата на телата върху които тя действува и огромната скорост на гравитационното излъчване, равна на скоростта на светлината.    



Гласувай:
0



1. doctora - доктора
24.11.2011 19:46
на някои места учителю си споменавал, че скоростта на гравитацията е приблизително колкото скороста на светлината ....... в крайна сметка защо понякога се изказваш/смяташ, че нямаме абсолютно равенство между скоростта на гравитацията и скоростта на светлината или това е било просто начин на изказване, а фактическото положение е пълно равенство. със здраве.
цитирай
2. gmihov - доктора
24.11.2011 23:42
За равенството на скоростите на светлината и гравитацияято съдя по това,че за сега не ми е извистно :
1. гравитационите излъчвания от звездите да задържат свеетлината, която изхожда от тях.
2. Не ми е известно когато светлината и гравитацията се движат по едно направление гравитацията да променя скоростта на светлината.
Тези две реалности може да ги има, при равенство на скоростите им,както сблъсък при двшижение между две коли с еднаква скорост една след друга не може да има.
3. При отклонението на светлината от гравитацията, кагато пътищата им се пресичат води до промени в скоростта на светилната. В този случаи рътя на фотоните за единица време е по голям от пътя на гравитоните, без каквито няма и не може да има гравитация, съответно травитационна сила и енерегия.
В съответствие с наличните механизми на силово въздействие във Всемира намя различини природни закони и различни резутати в макро и микрокосмоса.
Законът за силата - произведение он маса и скорост е един и същ да макро и микроструктурите и резултатите от този дакон за макро и микро структурите са едни и съши.
цитирай
3. gmihov - продължение
24.11.2011 23:52
Когато фотоно и гравитона се движат по едно направление, в съответствие с механизма на гравитационното силово въздействие разликата в скоростите на приближение между фотоно и гравитона е равна на нула. Когато движението на гравитана е перпендикулярно на движението на фотона разликата в скоростите им на приближаване е равна на скоростта на гравитацията.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314138
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930