Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2011 07:28 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 473 Коментари: 1 Гласове:
0



Въпрос:    Какво ни показва и какво ни гарантира зависимостта на гравитационната сила от масата на телата върху които действува? Кратък отговор:  Показва ни, че потенциалната гравитационна сила в дадена точка на гравитационното поле е с неограничена големина.  Гарантира ни неограничени безопасни възможности да добив на енергия от гравитационното поле на земята и на други небесни тела с директни гравитационни двигатели.   Въпрос:  Какво ни показва и какво ни гарантира независимостта на гравитационното ускорение от масата на телата върху което действува гравитационната сила? Кратък отговор:  Показва ни механизма на гравитационното силово въздействие.  Позволява ни в космическите кораби да има космонавти и апаратура с различна маса.   Въпрос:  Кое , като реалност ни гарантира директните гравитационни двигатели / директната гравитационна енергетика/ ? Кратък отговор:  Гарантира ни го зависимостта на гравитационната сила от масата на телата върху които действува, както зависимостта на силата от напречната плоскост на телата и нейната форма ни гарантира водните и въздушни двигатели.   Въпрос:  Кой два фундаментални проблема реших окончателно с това с което, като откритие и като изобретение достигнах в 1960г., както Бекерел и сем.Кюри окончателно решиха проблема за делимостта на атова? Кратък отговор:  Реших проблема за консерватизма на гравитационното поле и доказах, че то не е консервативно, което никой в продължение на 51 година от тези, които априорно, в заблуда, без проверка не приемат това откритие и не го признават не го е опровергал и не може да го опровергае още хиляди години напред, както църквата, въпреки присъдите над  Коперник, Галирей, Ж.Бруно не можа да опровергае истините до които те са достигнали, защото за да може да го опровергае трябва да опровергае съществуването на собственият си Бог, не като идея, а като конкретна обективна реалност с която го има и съществува, като вечна база и творец.  Реших и проблема за “вечния двигател”, на базата на вечното движение, като част от базовата същност на Вечността – Бог за вярващите и Вечността –Природа за атеистите.    Ако приемем, че всяка структура на материята, която под влияние на външна сила се движи по отворен път, както платноходите и затворен път, както водните и двигателите с вътрешно горене в пространството е двигател, то на базата на вечното движение от кванта до галактиките и пр. всяка структура на материята е вечен двигател.  Ако изходим, че при наличието на вечното движение, като единствен творец във Всемира непрекъснато изгражда и разгражда всяка структура, то, както , като естествена, така и като изкуствена структура няма и не може да има вечен двигател.      



Гласувай:
0



1. gmihov - Какво трябва да....
31.10.2011 08:20
Какво трябва на видят специалистите и лаиците за за поумеят, разберат и оползотворят откритията, изобретенията и теориите до които достигнах, да проумеят, че гравитационното поле не е консервативно, а директните гравитационни двигатели не са вечен двигател, които в продължение на половин век, в заблуда, отричат, априорно като оракули, като църковните лизери от времето на Коперник и Галилей са отричали обективните, фундаментални истини до които те са достигнали.
Трябва да повторят моите прости, очевидни и понатни и за учинецете експерименти и резултати от 1960 и 1984г., и да включат мъзъка си, защото човек гледа с очитите си, слуша с ушите си, но без мозъка си не вижда и не чува, сляп и глух е и за порстота и очевидна истина.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3299990
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031