Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2011 01:30 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 617 Коментари: 2 Гласове:
2



Въпрос:  В светлината ОТБСВ кое движи човешкият прогрес и осигурява възможност за съществуването и наличието на все по голяма популация на човешкия род на земята? Кратък отговор:  Прогресивното обективно познание, което осигурява нови възможности за по голямо използуване на природните богатства и по голямо производство на необходимите блага осигуряващи растящ брой на населението на земята, при растящ стандарт на живот.   Въпрос:    Какво ще осигури, като научно и техническо достижение бъдещата директна гравитационна енергетика за човечеството? Кратък отговор:  Ще осигури неограничен, икономически изгоден и безопасен добив на енергия с което ще предостави възможности на земята да могат да живеят много повече хора от колкото днес, при един по висок жизнен стандарт.   Въпрос:  Кои са двете големи групи в човешкото общество на базата на производството на блата и тяхното разпределение в локален и глобален план? Кратък отговор:  Производители- консуматори и паразити консуматори.   Въпрос:  С какво от времето на финикийците до сега човечеството разпределя благата необходими за неговото съществуване, като цяло и като всеки отделен негов член? Кратък отговор:    С парите.   Въпрос:  Кое е най важното, най- значимото , при разпределението на благата / с парите/ , необходими в обществен и индивидуален план от което зависи благополучието и теглото и гибелта на значителна част от човешкото общество? Кратък отговор: 1.    От съотношението на консуматори – производители и консуматори – паразити. 2.    От съотношението на дяловете от обществения продукт за консуматори – производители и консуматори – паразити / богати и бедни мошеници, крадци, безделници, измамници и пр/  Колкото делът от обществения продукт е по голям за първата група консуматори – производители на блага, необходими за съществуването на човечеството, толкава в обществото има по голямо благополучие.  Колкото делът от обществения продукт за консуматорите – паразити е по голям, толкова човешкото общество отива не към прогрес, а към гибел.    Както паразитите, бурените в природата пречат за доброто развитие и добиви на растителната и животинска продукция, необходима за съществуването на хората, така и консуматорите – паразити пречат за доброто развитие и благополучие на човешкото общество.          



Гласувай:
2



1. doctora - доктора
29.10.2011 19:19
назад в блога срещнах критика на правописа и стила на учителя, вместо по същество да се обсъжда излаганата материя и да се задават смислени въпроси. лошо няма, но учителя е на 89 години и неговите очи са видяли и виждат чудеса и от над 70 години по един или друг начин се опитва да ви ги покаже и на вас, но ...... кой да гледа ...... сега отново ще ви кажа вица за пияницата и жената и всеки път ще ви го припомням когато критикувате стил и правопис без поне един смислен въпрос да зададете по физическата материя излагана от един от най-великите учители идвали на земята от времето на прометей /знам как това метафорично изречение ви звучи, но нямам други думи за да изкажа смисъла стоящ зад него, а този смисъл съдържа и безмълвно познание за което думи няма/. отчитам че е лошо за имиджа на един блог да се допускат правописни и стилни грешки /така ме критикуваше жена ми/, но е лошо за един човек да се захваща за външното, а да не разбира бъкел от вътрешното - типично за сегашната човешка цивилизация. тъ за пияницата и жената: пътуват пияница и жена на кораба земя /"вечния" кораб/ и жената възмутено се обръща към пияницата - господине вие сте пиян, а пияницата отвръща - госпожо вие сте грозна, жената пак - господине вие сте много пиян, пияницата - госпожо вие сте грозна, жената потретва - господине вие сте кьоркитюк пиян, пияницата с последни сили изломотил - госпожо утре аз ще съм трезвен, а вие ще си останете винаги с грозно съзнание. учителя е на 89 години и всичко му е простено, аз съм по-млад и на мен не ми е простено да проявявам неграмотност, но аз за няколко месеца ако ми остане време мога да се поправя - имам си великолепен учител до себе си, но вие които се захващате с правописа, а свястен въпрос и спор не може да захванете по излаганата материя ще си останете неуки ...... много неуки ...... и ще си отидете неуки от този свят, а е важно да разберете истините, защото генома във вас помни вселени от познание и колкото го научите тук, толкова ще му остане и отвъд. ам
цитирай
2. doctora - доктора
29.10.2011 19:39
между другото: днес щях да ходя до учителя да му показвам и обсъждаме фрагментите на работното тяло ...... не би ...... направо от сутринта ме скъса главата и нищо не съм захващал ........ странни съвпадения ...... пречи и бави хищника, пречи и бави и само аз знам каква е цената на това бавене, но смирението е пътя към спасението и каквото е решила вечността това и ще стане ...... ако щете вярвайте ...... благодарен съм за критиките за правопис и стил, но пак ще се повторя СЪСРЕДОТОЧЕТЕ СЕ НА ВЪТРЕШНОТО, А НЕ НА ВЪНШНОТО. УЧИТЕЛЯ СЕГА Е ТУК, А УТРЕ ГО НЯМА. тази истина касае и нас, но първоисточника е учителя и познанието се губи, а е важно за оцеляването на вида. МОЛЯ ВИ НАЙ СМИРЕНО ДА ЗАДАВАТЕ СМИСЛЕНИ ИЛИ БЕЗМИСЛЕНИ ВЪПРОСИ АКО ЩЕТЕ, НО НЕ СЕ ЗАЯЖДАЙТЕ НА ДРЕБНО И ЗА ГЛУПОСТИ. успехи в разбирането. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3301036
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031