Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2011 09:40 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 683 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 26.10.2011 06:54


Въпрос:    Как се получават микро и макро въздушните циклони? Кратък отговор:    Получават се като , при определени условия отвореното линейно движение на въздушните маси преминава в затворено движение, при което в центъра на циклоните, които се оформят като неподвижни и подвижни преходни въздушни структури, в резултат на породените центробежни сили, които ги има при всяко затворено движение, обосновани от инертността на материята , се получава вакуум в който се формират вертикални въздушни потоци, които при големите природни циклони поемат и издигат  и тежките тела високо в атмосферата, като понякога реализират и дъжд от риби.   Въпрос:    Може ли да създаваме и създаваме ли  изкуствени микро въздушни и микро водни циклони? Кратък отговор:  Може и ги създаваме ежедневно, когато на пътя на хоризонталните въздушни течения противопоставяме вертикални стълбове, високи сгради, вертикални въздушни потоци, в тръбите на мивките по които се отича водата.   Въпрос:    Какво се получава когато отвореното движение преминава в затворено? Кратък отговор:   Получава се концентрация на материя и движение, концентрация на енергия, като произведение от маса и скорост.   Въпрос:   При големите природни циклони, като подвижни въздушни форми и структури се получава огромна концентрация на  енергия, като произведение от маса и скорост.

Въпрос:
   Какво можем да получим, като създадем квантови затворени циклони/ светлинни, гравитационни и пр./? Кратък отговор:  Може да концентрираме огромни количества енергия, като произведение от относително малки маси и огромни скорости, които да използуваме, като неизчерпаоеми източници за добив на полезна енергия, какво вероятно е съумял да направи Тесла със своето изобретене с което е задвижвал лека кола в продължение на една седмица със скорост до 150км.   Въпрос:    Какво в същност постигнах  като достигнах до директните гравитационни двигатели? Кратък отговор:    На базата на отвореното линейно движение на гравитоните , носителите на гравитационната енергия създадох възможност за затворено гравитационно движение, което ни осигурява неограничен, икономически изгоден и безопасен добив на енергия.   Въпрос:  С какво изобретението на Тесла от техническа и икономическа гледна точка превъзхожда изобретените от мен директни гравитационни двигатели с които също се черпи енергия от същността на това, което наричаме етер, - квантови енергийни потоци, формиращи  квантови енергийни плета, които изпълват пространството и във всяка негова точка ни предоставят потенциални работни сили с неограничена големина осигуряващи ни енергетики с неограничени възможности? Кратък отговор:    С малката си маса в сравнение с огромнта маса при ДГД-ли на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса и на базата на безконечни ленти.  С по големите възможности да се използува наличната техника, без съществени преустройства, каквото е показал и неговият опит с готова лека кола, при която е сменил двигателя й със своето изобретени, с по малък обем и маса от сменения бензинов или дизелов двигател.      



Гласувай:
1



1. doctora - доктора
25.10.2011 20:56
според мен тесла е успял да осъществи предаване безжично енергия от лабораторията си до приемника с антените, а не квантов енергиен въртоб като источник на енергия. това ще се узнае със сигурност когато се отвори архива му мухлясващ в някой склад на министерството на отбраната на щатите. със здраве.
цитирай
2. doctora - доктора
25.10.2011 20:59
предната страница споменах за микроускорителите на базата на които може да се направи "вечен" акумолатор. не знам как става но знам че става. възможно е и нещо такова да е създал тесла ...... все пак някъде там е творил и джон андрюс - първия документиран създател на микроускорител. със здраве.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3314702
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930