Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2011 08:41 - ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА С ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 945 Коментари: 6 Гласове:
2



Въпрос:    Тесла, на базата на енергоизточник етера, който изпълва пространството получил електроенергия и с електромотор и електроенергия се е движил в продължение на една седмица с лека кола със скорост да 150км/ч.  Възможно ли е това във светлината на ОТБСВ? Кратък отговор:  Този негов резултат поставя въпроса: Какво представлява етера, като реалност и в светлината на ОТБСВ е възможен.  В светлината на ОТБСВ етера е безкрайният брой  квантови енергийни потоци, формиращи енергийни полета, които плътно изпълват пространството и със своите огромни скорости обуславят огромни енергии и сили във всяка точка от пространството. Само по отношение на гравитационните полета, които изпълват пространството гравитационните сили във всяка точка от пространството клонят към безкрайно големи стойност, което само с помощта на един силомер ,на базата на принципа на “Щангиста” се доказва и вижда.    Като техническо съоръжение, от практична гледна точка, това, което е постигнал Тесла е много по значимо от директната гравитационна енергетика с нейните неограничени възможности за безопасен добив на енергия във всяка точка на земята и на други небесни тела.  Това, което е по значимо при мен е , че с моите теории:  за безкрайност на енергията във времето / за неизчерпаемостта на  енергията на структурите на материята във времето/  Общата теория / Единната теория/ за енергийните потоци/ полета/ и  Обща теория за базовата същност на Вечността, като Бог и Природа давам конкретни обективни теоретични обяснения на всичко,което реално го има във Всемира, като структура, форма и ненарушим природен / божи/ закон.  Ако Тесла е успал, както Природата успява да концентрира  от въздушните потоци циклоните, в своята кутия с антените да концертира квантов поток от етера с значима енергия  и да я трансформира, като електроенергия до електродвигателя няма никакво чудо необяснимо за чудене.    



Гласувай:
2



1. doctora - доктора
25.10.2011 00:10
тесла е бил трижди велик изобретател и новатор, но кръста на прометей не е за всеки. на теб за добро или лошо като благословия или проклятие учителю се падна кръста на прометей. вижда му се краят ...... но аз и преди съм ти казал че се моля всеки ден да останеш още малко, защото има работа за вършене. хванати в капана на битовизмите съдбата ни бави безжалостно и все пак виждам как откак съм напуснал втората болница силата ми която намаляваше с дни и месеци започва да се възстановява. по лесно овладявам главоболието с лекарства, а преди ги пиех с шепи. по някакъв чуден начин сякаш воистина силата фокусира всичко в 2012 година....... не знам защо е така, но ако не мине котка път битовизмите ще попреключат до нейното начало и отново силата ще ми помогне да продължа и да летим заедно, а не да пълзим през тази ключова година. за тесла фактът с колата е интересен, но не се знае точната истина. възможно е като джон андрюс и стефан найденов да е открил поредния микроускорител и да го е ползвал в акумолатор, защото плътността на достъпния електромагнитен вятър не е достатъчна да движе колата според мене, но гравитационния вятър е в излишък дори. когато тръгне института, аз вярвам че ще тръгне и разгледаме архивите на тесла, илия вълков, виктор шаубергер и многото други в тях ще открием, преоткрием и усъвършенствуваме много истини необходими на човека ...... ще видим. амин.
цитирай
2. doctora - доктора
25.10.2011 00:16
е сега хвърлих едно око на една тема "захваната" за твоя блог - квантов преход две. хубаво пише човекът със стил и без пробойни във правописа като мене, но като видя само всред изреченията употребата на комплекса от пространство и време на едно и разбирам, че дадения човек е хванат в капана на енергийната бариера и ми се отщява да чета. успехи в разбирането на всички......
цитирай
3. gmihov - дзоктора
25.10.2011 00:41
Без стари, налични знания тлудное достига до нови знания. Ако не знаех, че гравитационната сила е пропорционална на масата не бих могъл да стигна до ДГД-ли на базата на системи с гравитационно обоснован променлив обем и маса. Ако ни знаех, че когато силата е перперникулярна но пътя деъствието й по направлението на пътя еравно на нула, не бих мотъл да стигна до ДГБЛХД-ли. Ако преди много години в еддо стара книга по физика не видях фигура, която показвашше, че хидростатичиното налягане на разтвор от железен хлорид в магнитно поле между два полюса намалява не бих достигнал до идеята за ДГМД-ли, за които не ми стигна време и пари за да мога да ги докажа, канто докадах ДГД-ли на базата на системите с тлавитационно обоснован пломенлив обем и маса и на базата на безконечна лента .
цитирай
4. doctora - доктора
25.10.2011 20:29
за железния хлорид мога само да кажа, че силата ни направлява дори без да го осъзнаваме ....... тя ни показва пред очите факти, които в повечето случаи дори не можем да оценим в моментът, а някои хора и никога. ако аз не се бях занимавал цял живот със света на виждащите никога нямаше да разбера теб и пролетта щеше да си остане с една птичка. ей богу голяма борба беше да разбера, воистина голяма и продължаваща и сега. виждах носещата програма и нейните поделементи, виждах смъртта и нейната жестока важност във свят човешки в който всеки се мисли за бог тоест всяка смъртна програма си мисли че няма да има конец и въпреки това не можех да обобщя видяното. виждах как човека с измислено име - дон хуан обучава човека с истинско име карлос кастанеда на принципа но алгоритмичното препрограмиране и въпреки това нямах думи и мисли дори за този процес. виждах колко е важно движението и наричаните от виждащите магически движения, а поради глупост попаднах за повече от година в обездвижена ситуация или по-точно в ситуация бедна на движение с второто работно място и въпреки това го допуснах макар че вече много зная за движението /явно недостатъчно, но на почти всяка грешка има поправка и сега съм във фаза на поправка. дано само времето ни достигне защото пак ще повторя ние с учителя не сме глупаци, фантазьори и луди и сме здраво стъпили на тази земя и виждаме вашата слепота и се опитваме да ви помогнем, но няма начин да си позволим да ви помогнем без и вие да си платите преодоляването на енергийната бариера. ние сме реални хора в реални ситуации и въпреки, че толкова пламенно говоря за новата научна парадигма в следващия момент трябва да влезна в избите за да подреждам, за да мога да изпразна моя кабинет и да вкарам оборудването му, а на пролет да направя помпата на село защото тя ще ми даде бързо кубици вода за пълнени и празнене на двигателя, да сложа балатума на горната стая за да може децата и жената да са домен, защото без тях нищо не ми спори и не ми се прави и затова само
цитирай
5. doctora - доктора
25.10.2011 20:40
се моля учителя да издържи ако не заради мен заради вас моето битово моткане за да отворим този свят. ТОЗИ СВЯТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТВОРЕН ....... знам че и тази метафора повечето от вас не ще разберат, но е истина до последния атом от молекулните комплекси пишешти тези думи в компютъра до последния електрон и фотон. молете се за учителя защото без него почти съм сигурен че постепенно ще загубя желанието, постепенно разбира се, да правя двигателя и нашите думи ще останат като прах по пътя необезпечени с дела, всъщност необезпечени с достатъчно дела защото направеното не е малко, но не е достатъчно, не е достатъчно/ хората които ми помагат са в готовност и само ме питат - айде бе докторе какво става ....... парите смятам са събрани достатъчно, защото горе долу могат да покрият два варианта на работно тяло и вдигане на височината с два метра, но трябва да завърша някои битовизми тежащи ми като воденичен камък и след това да се обърна със цялото си сърце към ДГЕ ...... трябва да пламти човек и да има сърце за да се занимава с новата научна парадигма/ без мен няма да стане, а без учителя хич. аз смятам, че силата по незнайни причини ни води към 2012 година /не е нарочно и даже си мислех, че ще се справя по-бързо, но явно така е писано ...... и между другото не става въпрос за конкретна година, а за българите и света са ключови периода 2012 до 2018, 2019 години ...... седем годишен период в който според мене всичко ще се реши/ ще видим както казват руснаците пожевьом увидем. успехи в разбирането и битката. амин.
цитирай
6. doctora - докотра
25.10.2011 20:51
забравих все пак да довърша горното начало: виждах света около себе си и вътре в себе си, а нямах думи да си го обясня и тогава дойде твоята теория учителю и познанието за виждащите, привидно безмислено ми помогна да те разбера в дълбочина /помогнаха и тези спорещи по безмислен начин с теб/ и тогава разбирайки теб и твоя теоретикопрактически комплекс разбрах в дълбочина и света на виждащите ...... много е интересно да разбираш света на виждащите от позицията на вътрешното познание, а не като фантазия ...... виждащите виждат в гравитационния диапазон колкото и фантастично да звучи че виждаш със силата на притеглянето, но ще разберете след време и това твърдение и виждането на света в гравитационния диапазон е по-безопасно за обекта на виждането, но е достта опасно за виждащия без защита, защото когато виждат виждащите чуват рев като от реактивен самолет в ухото си, а това е рева на гравитационния вятър, който е с безкрайна мощ и е вечен. екстасенсите виждат вътрешните органи в реално време като структура и функция /всъщност само най-добрите от тях/ благодарение на гравитацията, но не са го знаели до този момент, а и все още не го знаят. но такава е цената на познанието и невиждащите условно и виждащите хора трябва да си платят цената за да влезнат в света нагуала или казано по български света на неорганизираната/свръхорганизирана част от вечността. отново успехи в разбирането. амин.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3313905
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930