Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2011 08:21 - ДИРЕКТНА ГРАВИТАЦИОННА ЕНЕРГЕТИКА
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 404 Коментари: 2 Гласове:
3



Въпрос:    Може ли България , ако Българското правителство приеме моето предложение за изграждане на Научно – производствен център – АД, за проучване и внедряване на директната гравитационна енергетика, за което не са нужни много пари, а разумно управленческо Решение който за в бъдеще да прирастне в международен такъв да спечели много повече за в бъдеще от колкото днес печели от АЕЦ, Нефтохим, Марица- изток, природния газ и пр. взети заедно и защо това предложение в продължение на половин век не се приема и още дълго време няма да се приеме? Кратък отговор:    Може!    Но няма да стане защото бариерата от това, което се съдържа в човешката природа, като: инертно мислене, агресивност, алчност, безразличие, надменност, индивидуално чувство за превъзходство на човека над човека, хищническо разпределение да обществените блага, подобно все още на това, как лъвът разпределя улова направен от лъвиците, водача на глутницата вълци улова осъществен от глутницата и пр. и пр. е твърде висока и с един напън и един индивидуален скок не може да се прескочи. Нужно е да се намерят още хора способни да се освободят от заблудата, че гравитационното поле е консервативно и активно да се включат в това прескачане на тази бариера, която не е по малка от бариерата по времето на Коперник и Галилей на пътя на истината, че земята е подвижна и се върти около оста си.



Гласувай:
3



1. doctora - доктора
15.09.2011 05:09
ще и намерим цаката учителю на системата, но иска време и воистина не се знае колко време. жалкото е че принципно трябва да го строим ръка за ръка центъра с теб, а по стечение на обстоятелствата матрицата ни вързва ръцете, но ще видим ..... велик филм е матрицата, но въпреки това не са разбрали неговите създатели какво в същност е матрицата. доближават се но не са разбрали. матрицата е тоналната част от вечността, тоест впримчената/подредената, но има и нагуална част на вечността тоест тоест свободната неподредената част на бога и там е работата че интуицията и теоретико практическия комплекс водят до извода, че хаотичната част е точно подредения тонал, а нехаотичната е неподредената троица. велики са били древните и нови виждащи, но реално истинските и от голям калибър за съжаление са много малко ..... воистина са много малко. как да не го призная карлос кастанеда за нагуал /така са се наричали водачите в неговата приемствена линия/ като почти всичко написано /почти, казвам защото и при виждащите има заблуди и при иисус и при буда и при т.н./ от него е абсолютно съобразено със новата научна парадигма. даже не може да си представите колко е съобразено. реално ако не бях запознат с трудовете на кастанеда и в по-малка част с религиозните истини от различен калибър никога нямаше да разберя учителя, но съдбата така ни "очуква" че да и паснем в храма неръкотворен. и все пак имаме избор да се осерем винаги. имайте предвид, че макар и много по-бавно от колкото ми се иска построяването на двигателя върви. вече не давам прогнози защото направо ще се спукам от смях върху себе си. останалите 5-6 хилки ги имам подготвени и не ги пипам дори и за довършване на село, а въпреки това само с пари не става. не става без сърце. сърце има, но с второто работно място кривнав от правия път, но вече един месец не си разкъсвам времето и прилагания физически труд започва да ми възвръща намерението .... ще видим. стискайте палци и със здраве.
цитирай
2. gmihov - доктора
16.09.2011 16:52
В желанието ти по двигателя всичико да е с качествени матерали, които да идържат за много години се изправи пред трудности и излишни разходи.
При първа възможност ела да се срещнем. Да преминем на по просто Решение, което ще реализираме с много по малко пари и с тия които ще спестим ще положим началото на бъдещият Научно проидводствен център, по отношение на реализацията на който пределно ясно ми е , че помощ ще получим от научните административните и управленческите институции, толкова,колоко на времето Коперник, Голилей, Р.Майер са получили.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3315690
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930